Expo 2020: Ihmiskunta kukoistaa, kun naiset viihtyvät, sanoo Reem Al Hashimy – News

Voimakkaat runot ja musiikkiesitykset inspiroivat kokoontuneita naisia ​​ja miehiäRyhmäkuva Reem Ebrahim Al Hashimysta (R2), Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansainvälisen yhteistyön valtioministeristä ja Expo 2020 Dubain pääjohtajasta ja Expo-henkilöstöstä kansainvälisen naistenpäivän (IWD) aikana Terran ulkopuolella – Kestävän kehityksen paviljonki, Expo 2020.

Julkaistu: Ti 8.3.2022, klo 23.33

Sukupuolten tasa-arvon saavuttaminen vaatii yhteistä toimintaa, kun maailma on siirtymässä pandemian jälkeiseen aikakauteen – tämä oli viesti, joka erottui selkeästi Expo 2020:n suuressa seremoniassa kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi.

Naisten paviljongin yhteistyössä Cartierin kanssa järjestämässä tapahtumassa Al Wasl Plazan upeat valoprojisoinnit ja pehmeän orkesterimusiikin sävelet isännöivät merkittäviä naisia, jotka muistuttivat maailmaa, ettei ole enää kriittistä aikaa puolustaa sukupuolten tasa-arvoa. kuin tänään.

Kansainvälisen yhteistyön valtioministeri Reem Al Hashimy ja Cartier Internationalin presidentti ja toimitusjohtaja Cyrille Vigneron pitivät puheen, kun taas Oscar-palkittu näyttelijä Rami Malik luki runoilija Amanda Gormanin kirjoittaman uuden päivän sanan, joka kunnioittaa tulevaisuutta.

Voimakkaat runot ja musiikkiesitykset inspiroivat sinne kokoontuneita naisia ​​ja miehiä toimimaan omassa vaikutuspiirissään ja muuttumaan muutoksen vaikuttajiksi. Al Hashimy aloitti puheessaan sanomalla, että “kun naiset menestyvät, ihmiskunta kukoistaa”.

“Naiset ovat olleet yhteiskuntani, hallitukseni ja kansani kulmakivi. On löydettävä tapoja jatkaa kannustamista, puolustamista ja inspiraatiota”, hän sanoi ja lisäsi, että Naisten paviljonki perustettiin esittelemään unohdettuja tai unohdettuja naisten tarinoita uudessa valossa.

LUE MYÖS:

Euroopan keskuspankin pääjohtaja Christine Lagarde sanoi televisioviestissä, että kolme syytä vaativat ennennäkemättömiä ponnisteluja naisten voimaannuttamiseksi: Covid-pandemian vaikutus naisiin, kykyjen tarve siirtyä eteenpäin ja tarve välttää korkeita kustannuksia. toimimattomuudesta.

Naisilla on hänen mukaansa tärkeä rooli minkä tahansa yhteiskunnan taloudellisessa kehityksessä, sillä maat kohtaavat 10–38 prosentin tulonmenetyksen naisten vajaakäytön vuoksi.

“Jos emme toimi nyt, kohtaamme mahdollisia sosiaalisia ja taloudellisia seurauksia, jotka uhkaavat kumota vuosikymmeniä jatkuneen edistyksen”, Lagarde sanoi.

Naisten paviljonki isännöi diplomaatteja ja asiantuntijoita muovaamaan parempaa tulevaisuutta naisille työpaikoilla ja murtamaan ennakkoluuloja.

Leave a Comment