“Hän on kiistatta yksi parhaimmista urheilijoista”: Karthik ylistää valtavasti “upeaa” IND-tähteä | Kriketti

Kun Ravindra Jadeja päätyi Virat Kohlin 100. peliin Mohalissa, Ashwin jatkoi suuria harppauksia maailmankriketissä. Kokenut off-spinner, joka pelasi 85. testissään, ohitti legendaarisen Kapilin 434 Testin päänahan ja nousi Intian toiseksi menestyneimmäksi keilaajaksi pisimmässä muodossa. Kapilin 434 korttia oli tullut 131 ottelusta. Legendaarinen Anil Kumble on listan kärjessä 619 päänahalla, jotka hän voitti 132 testiottelussa.

Ashwin otti ottelussa kuusi käyntiä ja antoi 96 juoksua ja nousi myös vuosisadan seisomaan Jadejan kanssa ensimmäisissä vuoroparissa, mikä auttoi Intiaa nostamaan tulostaululle mojovat 574 kahdeksalle. Ashwin teki pajullaan 61 pisteen ja ansaitsi fanien ja asiantuntijoiden kiitosta Sri Lankaa vastaan ​​tehdystä monipuolisesta esityksestään.

LUE MYÖS | “Haluatko 71. vuosisadasi Pakistanissa”: PAK-fani tekee erityispyynnön Kohlille Rawalpindi-testin aikana, kuva leviää

Intian veteraanipakoilija Dinesh Karthik ylisti myös Tamil Nadun joukkuetoveriaan ja nosti Ashwinin listalla parhaista urheilua pelanneista pelaajista. 35-vuotias Ashwin on myös ohittanut Rangana Herathin (433) päästäkseen maailman 10 parhaan oviaukon joukkoon, jota johtaa Muttiah Muralitharan (800) ja edesmennyt australialainen Shane Warne (708).

“Ashwinille on asetettu monia haasteita pitkän ajanjakson aikana… ja hän on päässyt ylittämään sen. Hän on ollut vertaansa vailla. Katsokaa nopeutta, jolla hän on tehnyt sen. Hän on ottanut pisteet jokaista joukkuetta vastaan. Minulle, hän on täydellinen all-rounder ja kiistatta yksi suurimmista urheilijoista, jotka ovat pelanneet urheilua.

“Hän on ollut upea. Hänellä on juoksua mailalla, kun se on tärkeintä. Hän oli tehnyt äskettäin sata maalia Englantia vastaan ​​absoluuttisessa pölykulhossa. Hänen keilailussaan yhdeksän ja puoli vasenkätistä kokisivat Ashwinin pelaamisen vaikeaksi,” Karthik kertoi Cricbuzz.

“En usko, että hänellä on lahjakkain kroppa. Mutta hän tekee paljon työtä. Hän ei tule koskaan olemaan kentän nopein mies, mutta hänellä on keilakunto. Hän keilailee sinua pitkiä loitsuja. väsynyt, kierroksesi pallossa laskee… mutta Ashwinin kanssa hänen sormensa eivät väsy niin helposti. Jos annat hänelle 30 siirtoa, näet pallon kääntyvän saman verran 25-28 siirrossa.” hän lisäsi.

LUE MYÖS | “Tuo Melbournessa tehty loitsu on paras, jonka olen nähnyt vuosikymmeniin”: Gambhir antaa massiivisen Ashwin vs Kapil Dev lausunnon

Ashwinista tuli toiseksi paras intialainen keilaaja Testikriketissä, kun hän kynisi Charith Asalankan vivan testin kolmantena päivänä.

Kippari Rohit Sharma ylisti myös Ashwinia “kaikkien aikojen suureksi” sen jälkeen, kun Intia murskasi Sri Lankan vuoroparilla ja 222 juoksulla 1-0 johtoon kahden pelin sarjassa. “Se on iso asia hänen krikettiurallaan saavuttaa tämä saavutus. “Olen katsonut Ashwinia jo pitkään, ja joka kerta kun katson häntä, hän näyttää paranevan ja paremmin”, sanoi Rohit.

.

Leave a Comment