Menomineessa tarjotaan mielenterveyskoulutusta

Vastauksena maamme mielenterveyskriisiin M&M Area Community Foundation (MMACF) isännöi ilmaisen mielenterveyden ensiapukoulutuksen lauantaina 2. huhtikuuta.n/a. Tämä uraauurtava taitoihin perustuva kurssi antaa ihmisille työkalut tunnistaa, ymmärtää ja vastata jonkun, joka saattaa kamppailla mielenterveys- tai päihdehaasteen kanssa – ja yhdistää heidät tarvittaessa asianmukaiseen tukeen ja resursseihin.

Aivan kuten elvytys auttaa jopa niitä, joilla ei ole kliinistä koulutusta, auttamaan sydänkohtauksen saavaa henkilöä, Mental Health First Aid valmistaa osallistujia olemaan vuorovaikutuksessa mielenterveyskriisin kokevan henkilön kanssa. Mielenterveyden ensiaputyöntekijät oppivat 5-vaiheisen toimintasuunnitelman, joka opastaa heitä tavoittamaan ja tarjoamaan sopivaa tukea.

”Yhteistömme johtajina säätiö haluaa olla mukana valtakunnallisessa mielenterveyslukutaidon lisäämisaloitteessa. Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän 175 dollarin koulutuksen maksutta Marinette- ja Menominee Countyn asukkaille”, sanoi Paula Gruszynski, MMACF:n toiminnanjohtaja.

Joka viides amerikkalaisella on mielisairaus, ja pandemia on lisännyt dramaattisesti masennusta ja ahdistusta, mutta monet ovat haluttomia hakemaan apua tai eivät tiedä, mistä hakea hoitoa. Toisin kuin fyysiset sairaudet, mielenterveyden oireita ja päihdeongelmia voi olla vaikea havaita. Ystävien ja perheenjäsenten voi olla vaikea tietää, milloin ja miten tulla toimeen. Tästä johtuen mielenterveyspalvelujen tarpeessa olevat eivät useinkaan saa hoitoa ennen kuin on liian myöhäistä.

“Koskaan ei ole ollut tärkeämpää, että yhteisömme puhuvat mielenterveydestä ja päihteiden käytöstä”, sanoo Chuck Ingoglia, National Council for Mental Wellbeing -neuvoston puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, joka auttoi tuomaan mielenterveyden ensiavun Yhdysvaltoihin vuonna 2008. “Tämä Ohjelma murtaa esteitä ja leimautumista, jotta voimme yhdessä oppia tukemaan toisiamme paremmin. Ilman mielenterveyttä ei ole terveyttä.”

Osallistuminen sisältää henkilökohtaisen koulutuksen Bridgeview Apartmentissa, (yhteisöhuoneessa), 1801 8th Avenue, Menominee. Lounas tarjotaan, MMACF:n kehuja. Kaikkien osallistumisesta kiinnostuneiden tulee ilmoittautua Yhteisösäätiöön (906-864-3599) perjantaihin 25. maaliskuuta mennessä.th. Koulutus järjestetään lauantaina 2.4. klo 8-14n/a. Jokaisen osallistujan odotetaan suorittavan 2 tuntia esikoulutusta, jonka he saavat rekisteröityessään säätiöön.

.

Leave a Comment