Mitä vaatisi ammattiurheilujoukkueen saaminen Etelä-Georgiaan?

ALBANY, Ga. (WALB) – Ammattiurheilujoukkueet asuivat kerran Lounais-Georgian alueella, mutta viime aikoina on kulunut vuosia siitä, kun alueella on ollut urheilujoukkue.

Maanantaina, WALBin Jim Wallace istui tohtori Chris Barnhillin kanssa Sports Management Program -ohjelmassa Georgia Southern Universityssä koskien tätä asiaa.

“Mitä se vaatii, kun ammattiurheilu räjähtää Georgian osavaltioon, jotta se palaisi Lounais-Georgiaan?” Wallace kysyi.

“Tiedätkö, se, mitä näemme Savannahissa, Maconissa ja Statesborossa, on dynaamista omistajuutta. Todella ihmisiä, jotka todella ymmärtävät yhteisöä. Eikä urheilua niinkään myydä, vaan ideaa jostakin ainutlaatuisesta yhteisössä. Joten meillä on Savannah-banaanit Savannahissa. Ja meillä on heidän omistusryhmänsä, he myyvät Banana Ballia. Se ei ole ammattipesäpalloa, se on banaanipallo. Se on heidän oma versionsa viihteestä. Tormenta Statesborossa, USSL-jalkapallojoukkue. He myyvät solmiota yhteisön kanssa, ja he ovat todella menneet ulos tiensä. Omaksua todella ajatus, että Statesboro on liian pieni ammattiurheilujoukkueelle, ja voimme todella saada sen toimimaan yhdessä. Maconissa he ovat tavallaan mukautuneet Macon Baconin kanssa. Ja he ovat ottaneet oman identiteettinsä. Joten luulen, että näemme tällä hetkellä alaliigan ammattilaisurheiluteollisuudessa organisaatiot, jotka ovat todella menestyviä, ne todella yrittävät luoda suhteen, joka on ainutlaatuinen heille ja heidän yhteisölleen. Se ei välttämättä liity urheiluun. Kyse on siitä, että yhteisö kerääntyy tämän asian ympärille, joka on ainutlaatuinen heidän omansa. Joten luulen, että Albanyssa sinulla on jo tilat. Se on vain sen yrittäjän löytäminen, joka haluaa tulla ja sanoa OK, mitä voisimme tehdä, mikä tekisi jääkiekkojoukkueesta tai pesäpallojoukkueesta jotain ainutlaatuista Albanyssa. Koska sinne urheilu todella on menossa, Barnhill vastasi.

Wallace kysyi: “Luuletko, että urheilu yleistyy räjähdysmäisesti Georgian osavaltiossa, ovatko ihmiset valmiita lähtemään pois pandemian jälkeen?”

“Ehdottomasti, ehdottomasti. Ihmiset eivät halua enää olla sisällä. Urheilu on sitä, että vaikka olemmekin näissä väkijoukossa yhdessä, ihmiset viihtyvät ulkona. Varsinkin ulkoliikunta on lähtenyt todella liikkeelle. Mutta nyt ihmiset tuntevat olonsa mukavammaksi palattuaan areenalle. He haluavat vain sen yhteyden. He haluavat yhteisönä jotain, mistä kannustaa. Ja urheilu antaa meille sen. Se on mahdollisuus unohtaa kaikki, mitä on tapahtunut, ja vain pitää hauskaa muutaman tunnin ajan”, Barnhill sanoi.

Tekijänoikeus 2022 WALB. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment