NASHP laajentaa valtion terveyspolitiikan asiantuntemusta uusilla akatemian jäsenillä

WASHINGTON, 8. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — National Academy for State Health Policy (NASHP) ilmoitti tänään, että 19 uutta jäsentä liittyy sen arvostetun valtion terveyspolitiikan johtajien akatemiaan ja perustaa uuden ohjauskomitean, joka keskittyy lasten ja perheiden terveyteen. Uudet Akatemian jäsenet tuovat edustusta 10 lisävaltiosta (Arkansas, Florida, Indiana, Kentucky, MarylandMontana, Uusi Meksiko, Pohjois-Dakota, Etelä-Carolinaja Vermont) ja siihen kuuluu kolme Medicaid-johtajaa, kaksi terveys- ja henkilöstösihteeriä sekä yksi osavaltion lainsäätäjä. Kymmenen uusista jäsenistä edustaa osavaltioita, joissa on republikaanikuvernöörit, ja loput yhdeksän edustavat osavaltioita demokraattisten kuvernöörien kanssa.

“Olen iloinen voidessani toivottaa tervetulleeksi näin vahvan joukon uusia Akatemian jäseniä ja odotan innolla, että saan palvella heidän kanssaan tulevana vuonna, kun työskentelemme tukeaksemme valtioita uusien politiikkojen ja ohjelmien kehittämisessä, parhaiden käytäntöjen jakamisessa ja kumppanuuksien vahvistamisessa. valtion virastoissa ja hallinnonaloissa”, sanoi Jane Beyer, NASHP-akatemian toimeenpanevan komitean puheenjohtaja ja vanhempi terveyspolitiikan neuvonantaja. Washingtonin osavaltio Vakuutusasioista vastaava komissaari.

Akatemian jäsenten toimikausi on kolme vuotta ilman toimikausirajoituksia. Akatemiassa on yhteensä 62 jäsentä, jotka edustavat 34 osavaltiota District of Columbia, ja jokaisella maan alueella. NASHP:n työtä ohjaavat Akatemian johtokunta ja neljä ohjauskomiteaa, jotka keskittyvät valtion politiikan strategioiden kehittämiseen seuraavilla osa-alueilla:

 • Käyttäytymisen terveys, ikääntyminen ja vammaisuus: Hoitojärjestelmät iäkkäille aikuisille ja ihmisille, joilla on monimutkaisia ​​hoito- tai käyttäytymisterveystarpeita, mukaan lukien päihteiden käytön häiriöt, käyttäytymisterveysjärjestelmät ja käyttäytymisterveyden integrointi.
 • Lapsen ja perheen terveys: äitien ja lasten terveydenhuoltojärjestelmät, maksu- ja toimitusuudistus; erityistarpeita omaavat lapset ja nuoret; äitien ja naisten terveys; ja MCH-edut ja kattavuus.
 • Kattavuus, kustannukset ja arvo: Kattavuus väestön ja maksajien kesken; valtion työntekijöiden terveyssuunnitelmat; reseptilääkkeiden kustannukset; sairaala- ja terveydenhuoltojärjestelmän kustannukset ja sairaalayhteisön hyödyn investoinnit; sekä maksu- ja toimitusuudistus.
 • Väestö ja kansanterveys: COVID-19-vaste ja sen lieventäminen, rokotukset, kansanterveyden nykyaikaistaminen, valtion lähestymistavat terveyden tasa-arvoon, terveyteen vaikuttaviin sosiaalisiin tekijöihin ja suun terveyteen.

“Olemme innoissamme voidessamme laajentaa Akatemiaamme uusilla jäsenillä, jotka tuovat monipuolista asiantuntemusta ja näkemystä työhön”, sanoi Hemi Tewarson, NASHP:n toiminnanjohtaja. “Olemme työskennelleet ahkerasti varmistaaksemme, että Akatemia edustaa erilaisia ​​asiantuntijoita eri puolilta maata, valtion terveyspolitiikan alalta sekä lainsäädäntö- ja toimeenpanovaltaa.”

Uudet Akatemian jäsenet ovat:

Käyttäytymisterveyttä, ikääntymistä ja vammaisuutta käsittelevä ohjauskomitea

 • Allen Brenzellääketieteen johtaja, Kentuckyn käyttäytymisterveys-, kehitys- ja kehitysvammaisten osasto
 • Annie Ramniceanujärjestelmäjohtaja, korjaus-, riippuvuus- ja mielenterveysosasto, Vermont
 • Dave RichardPohjois-Carolina Medicaidin apulaissihteeri

Lasten ja perheiden terveydenhuoltotoimikunta

 • Hannah BonsuHoito- ja toipumisosaston johtaja, Etelä-Carolinan alkoholi- ja muiden huumeiden väärinkäyttöpalveluiden osasto
 • Jeffrey Broscoosasto V CYSHCN-ohjelman johtaja ja professori ja apulaisjohtaja, pediatrian laitos, Miamin yliopisto
 • Nicole Comeauxjohtaja, Medical Assistance Division, New Mexico Department of Human Services
 • Lisa Leekomissaari, Kentucky Department for Medicaid Services
 • Shin Yi Linpolitiikkavastaava, New Jerseyn lääketieteellisen avun ja terveyspalvelujen osasto
 • Edie MayeshiroMedical Assistance Program Officer, Policy and Program Development Office, Hawaii Department of Human Services
 • Shirley PayneIndianan kansanterveyden suojelukomission apulaiskomissaari
 • Wendy Tiegreenjohtaja, Medicaidin koordinointi- ja järjestelmäinnovaatiotoimisto, Georgia käyttäytymisterveyden ja kehitysvammaisten osasto
 • Charlene Wong, Lapsista ja perheistä vastaava apulaissihteeri North Carolina Dept of Health and Human Services; Toimitusjohtaja, NC Integrated Care for Kids -malli, Duken yliopisto

Kustannusten, kattavuuden ja arvon ohjauskomitea

 • Cindy Gillespiesihteeri, Arkansas Department of Human Services
 • Adam Meierjohtaja, Montanan osasto kansanterveys- ja henkilöstöpalveluista
 • Shabnam Salihjohtaja, New Jerseyn terveydenhuollon kohtuuhintaisuuden ja avoimuuden toimisto

Väestö- ja kansanterveyskomitea

 • Karrah HerringPääomapääoman, osallisuuden ja mahdollisuuksien johtaja, kuvernööri Eric Holcomb Hallinto, Indiana
 • Caprice Knappjohtaja, North Dakota Human Services’ Medical Services Division
 • Joseline Pena-MelnykMarylandin osavaltion edustaja
 • Ian Yaffejohtaja, viraston väestöterveysosakkuus, Maine Center for Disease Control and Prevention

Katso täydellinen luettelo Akatemian jäsenistä: https://www.nashp.org/academy-members/

Yli 35 vuoden ajan NASHP on ollut valtion poliittisten päättäjien puolueeton organisaatio, joka on sitoutunut kehittämään ja edistämään terveyspoliittisia innovaatioita ja ratkaisuja. NASHP tarjoaa ainutlaatuisen foorumin tuottavaan strategioiden vaihtoon osavaltion hallituksessa, mukaan lukien lainsäädäntö- ja toimeenpanovalta.

LÄHDE National Academy for State Health Policy

.

Leave a Comment