NU, JMI Sports sopivat 12 vuoden multimediaoikeussopimuksesta, jonka arvo on jopa 215 miljoonaa dollaria | Jalkapallo

Nebraskan urheilujohtaja Trev Alberts vahvisti maanantaina, että urheiluosasto on sopinut pitkäaikaisesta multimediaoikeussopimuksesta JMI Sportsin kanssa.

Sopimus, joka alkaa 1. heinäkuuta, asettaa NU:lle takaisin kolmannen osapuolen urheilumedian toimittajan sen jälkeen, kun koulu käytti kuluneen vuoden mediaoikeuksiaan talon sisällä.

NU:n hallintoneuvoston on hyväksyttävä lopullinen sopimus huhtikuussa.

Sopimuksen ehtoja ei julkistettu, mutta Journal Star -lähteet sanoivat, että kyseessä on 12 vuoden sopimus, jonka kokonaisarvo on jopa 215 miljoonaa dollaria, lähes 18 miljoonaa dollaria vuodessa.

“Nebraska Athletics muutti multimediaoikeudet ja radioverkkotoimintamme talon sisällä viime vuonna, ja hanke on onnistunut Huskers Athletics Partners- ja Huskers Radio Network -tiimiemme kovan työn ja omistautumisen ansiosta”, Alberts sanoi lausunnossaan. Journal Star. “Päätös pitää multimediaoikeutemme talon sisällä antoi mahdollisuuden harkiten arvioida sisäisen ohjelman etuja ja haittoja samalla, kun multimediaoikeuksia tarjoavat yritykset asettuivat uudelleen pandemian jälkeisille markkinoille.

Ihmiset lukevat myös…

“Mietillisen harkinnan ja palautteen jälkeen uskomme, että paras malli on Husker Athleticsin MMR-oikeuksien palauttaminen alan asiantuntijalle. Ehdotamme sopimuksen solmimista JMI Sports LLC:n kanssa pitkäaikaisesta MMR-sopimuksesta 1. heinäkuuta alkaen. , 2022. Olemme käsitelleet sopimusehdotuksen hallituksen talous- ja rahoitusvaliokunnan kanssa ja asia menee koko hallituksen käsittelyyn huhtikuussa.

“Olemme varmoja, että tämä mahdollinen sopimus varmistaa, että Husker Athletics menestyy muuttuvassa yliopistollisen yleisurheilun maisemassa.”

Red Report: QB Thompson tutkii kattauksia

Korkeakoulujen multimediaoikeudet sisältävät mainonnan, yrityssponsoroinnin, kumppanuudet ja paljon muuta.

“Kun ajattelee multimediaoikeuksia, se sisältää tietysti radion, mutta yksinkertainen tapa ajatella sitä on sponsorointimyynti”, Jordan Bloem, asiakasstrategiasta vastaava johtaja Navigate Researchissä, yritys, joka työskentelee korkeakoulujen kanssa multimediaoikeuksia koskevissa kysymyksissä. strategia, selitettiin viime vuonna. “Se on kylttejä stadioneilla, se teltta stadionin ulkopuolella, jossa jaetaan avaimenperiä ja aktivoidaan brändiä, siellä on kaikenlaista digitaalista omaisuutta.”

Entinen urheilujohtaja Bill Moos päätti lopettaa NU:n suhteen Learfield/IMG:n kanssa, kun sopimus päättyi viime kesänä osittain COVID-19:ään liittyvän epävarmuuden ja osaston virkamiesten mukaan muutoksiksi yrityksen tarjoaman rakenteen vuoksi.

“Heidän asenteensa oli melko johdonmukainen maaliskuun lopussa, huhtikuun alussa, että takuumalli, josta nautimme aiemmin, ei ollut enää saatavilla”, Nebraskan vanhempi apulaisurheilujohtaja Garrett Klassy sanoi tuolloin. “Jos se olisi ollut saatavilla, se olisi ollut käytettävissämme, koska olemme jatkuvasti olleet maan viiden parhaan kiinteistön joukossa tulojen suhteen.”

Vuoden kuluttua Alberts kuitenkin totesi viimeaikaisissa arvioinneissa, että NU oli vaarassa jättää rahaa pöydälle, jos se yritti pitää toimintansa itsenäisenä sen sijaan, että se palaisi markkinoille katsomaan, mitä kolmannen osapuolen toimittajilla oli tarjottavanaan.

Lopulta NU päätti allekirjoittaa pitkän aikavälin sopimuksen JMI:n kanssa. Se näyttää olevan vieläkin tuottoisampi järjestely kuin koulun viimeisin sopimus Learfield/IMG:n kanssa, jonka mukana tuli 12 miljoonan dollarin vuositakuu.

Kun osasto muutti toimintansa taloon, se palkkasi suurimman osan Lincolnissa työskennellyistä ihmisistä Learfield/IMG:n NU-tilillä. Näyttää todennäköiseltä, että osa tai suuri osa henkilöstöstä pysyy tilillä heinäkuun 1. päivän jälkeen, mutta siirtyy JMI:lle.

Osa NU:n sisäisistä ponnisteluista sisälsi East Stadiumiin rakennetun studion ja joitain Husker Radio Networkin ohjelmointimuutoksia. Ei ollut heti selvää, kuinka nämä yksityiskohdat vaikuttavat uuden sopimuksen voimaantulon jälkeen heinäkuussa.

Tarkista tämän tarinan päivitykset

Ota yhteyttä kirjoittajaan osoitteessa pgabriel@journalstar.com tai 402-473-7439. Twitterissä @HuskerExtraPG.

  • • Kolumnistien tekstit
  • • Tärkeimmät Husker-uutiset
  • • Huippuluokan kommentit
  • • Husker-historian kuvagalleriat

Aloittaa

.

Leave a Comment