Onko CVS Health Stock parempi valinta tälle jälleenmyyjälle?

me uskomme tuon CVS Health Stock (NYSE: CVS) näyttää tällä hetkellä houkuttelevalta valinnalta vertaistensa suhteen Kohdeosake (NYSE: TGT) sen suhteellisen alhaisemman arvostuksen ja parempien näkymien vuoksi. CVS:n liikevaihto on noin 0,5-kertainen, kun TGT:n liikevaihto on 0,9-kertainen. Vaikka molempien yritysten liikevaihto kasvoi viime vuosineljänneksillä, CVS:n kasvu on ollut parempi yleisen talouden elpymisen ja Covid-19-rokotteen antamisen lisääntyneen panoksen ansiosta.

Osakkeiden tuottoja tarkasteltaessa CVS, jonka tuotto on ollut 21 % viimeisen kuuden kuukauden aikana, on ylittänyt merkittävästi TGT:n, joka on laskenut noin 8 %, ja se on noussut myös laajempien markkinoiden kärkeen, kun S&P500-indeksi on pudonnut 4 %. Vertailussa on kuitenkin muutakin, ja uskomme, että CVS erottuu paljon suuremmalla tuotto-odotuksella kuin TGT, kuten alla olevissa osioissa käsitellään. Vertailemme useita tekijöitä, kuten tulojen historiallista kasvua, tuottoa ja arvostuskerrointa interaktiivisessa kojelautaanalyysissä CVS Health vs. Kohde: Mikä osake on parempi veto? Analyysin osat on tiivistetty alla.

1. Kohteen tulojen kasvu on ollut voimakkaampaa

 • Molemmat yhtiöt onnistuivat näkemään myynnin kasvun viimeisten vuosineljännesten aikana, mutta Target on nähnyt suhteellisen nopeampaa liikevaihdon kasvua, 17 % viimeisten 12 kuukauden aikana, verrattuna 7 %:iin CVS Healthissa. Pidemmällä aikavälillä CVS Healthin myynti on noussut 194 miljardista dollarista vuonna 2018 285 miljardiin dollariin viimeisen 12 kuukauden aikana, kun taas Targetin liikevaihto on noussut 75 miljardista dollarista 103 miljardiin dollariin samana ajanjaksona.
 • Targetissa kulut kasvoivat houkuttelevissa luokissa, kuten vaatteissa, leluissa ja kodin kalusteissa. Yritys on hyötynyt myös ajamisesta, myymälän noudosta ja saman päivän toimituksesta Shipt-palvelujen kautta.
 • CVS Healthin liikevaihdon kasvu johtui osittain lisääntyneestä Covid-19-testauksen ja rokotteiden antamisen kysynnästä vuosina 2020 ja 2021.
 • Meidän CVS:n terveystulot ja Tavoitetulot kojelaudat tarjoavat lisätietoja yrityksen segmenteistä.
 • Tulevaisuudessa CVS Healthin liikevaihdon odotetaan kasvavan nopeammin Targetiin verrattuna. Alla olevassa taulukossa on yhteenveto CVS:n ja TGT:n tuotto-odotuksemme seuraavien kolmen vuoden aikana ja osoittaa, että CVS Healthin CAGR on 11 %, kun taas Targetin CAGR on vain 2 %.
 • Huomaa, että meillä on erilaisia ​​menetelmiä yrityksille, joihin Covid vaikuttaa negatiivisesti, ja yrityksille, joihin Covid ei vaikuta tai joihin Covid ei vaikuta positiivisesti, kun ennakoimme tulevia tuloja. Niiden yritysten osalta, joihin Covid on vaikuttanut negatiivisesti, otamme huomioon neljännesvuosittaisen tulon elpymisen ennakoidaksemme elpymistä Covidia edeltäneeseen tuottoprosenttiin. Toipumispisteen lisäksi käytämme Covidia edeltäneiden kolmen vuoden keskimääräistä vuotuista kasvua simuloidaksemme paluuta normaaleihin olosuhteisiin. Niiden yritysten osalta, jotka rekisteröivät positiivista liikevaihdon kasvua Covid-aikana, otamme huomioon vuotuisen keskimääräisen kasvun ennen Covidia tietyllä painolla kasvuun Covidin aikana ja viimeisen 12 kuukauden aikana.

2. CVS Health on kannattavampi, mutta siihen liittyy suurempi riski

 • CVS Healthin 2,5 %:n käyttökate viimeisen 12 kuukauden aikana on linjassa Targetin 2,3 %:n kanssa.
 • Jos tarkastelemme viimeaikaista marginaalin kasvua, molemmat yhtiöt ovat nähneet laskun, mutta CVS Health on hieman parempi, kun viimeiset 12 kuukautta vs. viimeisen kolmen vuoden marginaalimuutos oli -2,5 % verrattuna Targetin -4,6 prosenttiin.
 • Taloudellisia riskejä tarkasteltaessa Target voittaa CVS Healthin. Targetin 13,2 %:n velkaprosenttiosuus omasta pääomasta on paljon pienempi kuin 42,4 % CVS Health, ja sen 10,6 %:n käteisvarojen prosenttiosuus varoista on suurempi kuin 5,5 % CVS:lle, mikä tarkoittaa, että Targetilla on parempi velka- ja kassaasema.

3. Kaiken verkko

 • Näemme, että Targetin liikevaihdon kasvu on ollut parempi, ja siihen liittyy pienempi riski. Toisaalta CVS Health on saatavilla alhaisemmalla arvolla kuin Target.
 • Nyt kun tarkastellaan tulevaisuudennäkymiä ja käytetään P/S:ää perustana P/E:n ja P/EBIT:n suurista vaihteluista johtuen, uskomme, että CVS Health on tällä hetkellä parempi valinta näistä kahdesta. Alla olevassa taulukossa on yhteenveto CVS:n ja TGT:n tuotto- ja tuotto-odotuksemme seuraavilta kolmelta vuodelta ja osoittaa, että CVS:n odotettu tuotto on 25 % tällä ajanjaksolla vs. -9 % TGT:n odotettu tuotto, mikä tarkoittaa, että sijoittajien on parempi ostaa CVS kuin TGT, Trefis Machine Learning -analyysin perusteella – CVS Health vs. Kohde – joka antaa myös lisätietoja siitä, kuinka pääsemme näihin lukuihin.

Vaikka CVS-osakkeet voivat menestyä paremmin kuin TGT, Covid-19-kriisi on aiheuttanut monia hinnoittelun epäjatkuvuuksia, jotka voivat tarjota houkuttelevia kaupankäyntimahdollisuuksia. Esimerkiksi, tulet yllättymään kuinka intuitiivista vastustavaa osakkeen arvostus on Walmart vs. Kekseliäisyys.

Entä jos etsit sen sijaan tasapainoisempaa portfoliota? Tässä on a laadukas portfolio joka on lyönyt markkinat jatkuvasti vuoden 2016 lopusta lähtien.

Sijoita kanssa Trefis Markkinoita lyövät portfoliot

Näytä kaikki Trefis Hinta-arviot

.

Leave a Comment