“Takaisin kouluun” -palvelut saatavilla nyt Walker Countyn terveysosastolla – Walker County, GA

LaFayette, GA – “Kevät ei ole vielä alkanut”, Walker Countyn terveysosaston sairaanhoitajapäällikkö Tammy Franklin sanoo, “mutta ei ole liian aikaista, että vanhemmat voivat merkitä joitakin noista pakollisista kouluun paluutehtävistä luettelostaan ​​nyt ja voittaa kiire.” Franklin viittaa tiettyihin seulontoihin ja rokotuksiin, jotka kaikki voidaan saada terveysosastolta ja joita laki vaatii Georgian lapsille ennen kuin he pääsevät kouluun tänä syksynä.

“Kuulo-, näkö-, hammaslääkäri- ja ravitsemusseulonnat vaaditaan jokaiselta opiskelijalta, joka tulee ensimmäistä kertaa Georgian kouluun”, Franklin muistuttaa. “Lisäksi 1.1.2002 tai sen jälkeen syntyneet lapset, jotka ovat siirtymässä tai siirtymässä seitsemännelle luokalle, ja lapset, jotka ovat uudet tulokkaat Georgian kouluun 8-12 luokilla, tarvitsevat todisteen siitä, että he ovat saaneet yhden annoksen teini-ikäisten hinkuyskää tai hinkuyskää. rokotustehoste nimeltä “Tdap” ja teinien meningokokkirokotus ennen koulun alkua. Opiskelijat saapuvat 11th luokka tarvitsee toisen annoksen meningokokkirokotetta.” Nämä vaatimukset koskevat kaikkia julkisia ja yksityisiä kouluja.

Franklin kannustaa vanhempia tuomaan lapsensa mukaan nyt, jotta he voivat suorittaa koulun edellyttämät seulonnat ja rokotukset. Kun lapsesi rokotukset ovat ajan tasalla, saat kaksi kopiota lomakkeen 3231 Georgia immunisaatiotodistuksesta.

Kun lapsesi suorittaa kuulo-, näkö- sekä hammas- ja ravitsemusseulonnan, saat kaksi kopiota Form 3300 -todistuksesta näkö-, kuulo-, hammaslääkäri- ja ravitsemusseulonnasta. Toinen kopio on tarkoitettu koululle ja toinen arkistoosi. Soita ja varaa aika ja tule ajoissa tarkistamaan nämä takaisin kouluun liittyvät vaatimukset tehtävälistaltasi tänään. Terveysosastolla on myös päivittäinen sisäänkäyntiaikataulu.

Hyväksyttäviä maksutapoja ovat käteinen, luotto- tai pankkikortti, Medicare, Medicaid, Amerigroup, CareSource, PeachState, Aetna, Ambetter ja useimmat Cigna-, BlueCross BlueShield (Anthem) ja United Healthcare -suunnitelmat.

Walker Countyn terveysosaston aukioloajat ovat maanantaista keskiviikkoon klo 7.30–17.00, torstaina klo 8.00–18.30 ja perjantaina klo 8.00–14.00. Ympäristöterveystoimiston aukioloajat ovat maanantaista torstaihin klo 7.30-17 ja perjantaisin klo 7.30-16.30.

Ota yhteyttä Walker Countyn terveysosastoon, 603 E. Villanow Street, LaFayette, 706-638-5577; Environmental Health Office, 101 Napier Street, LaFayette, 706-639-2574, tai käy osoitteessa www.nwgapublichealth.org/counties/walker.

Leave a Comment