Weigle nimitettiin terveystoimikunnan puheenjohtajaksi | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

LISSABON – County Health Advisory Commission vaihtoi puheenjohtajaansa, mutta päätti tiukasti säilyttää saman hallituksen jäsenen, Gary Daileyn, County General Health Commissionin hallituksessa.

Vaaditussa vuosikokouksessaan maanantaina komissio äänesti äänin 14-4 palauttamaan piirikunnan komissaarin Tim Weiglen puheenjohtajaksi. Muut äänet saivat St. Clair Townshipin luottamusmiehelle Jordan Williamsille, joka oli ottanut roolin viime vuonna.

“Haluan vain kiittää Jordania siitä, että hän astui mukaan viime vuonna.” Weigle sanoi. – Viime vuonna oli asioita, jotka estivät minua jatkamasta. Arvostan tukeasi.”

Weiglen pyytämän johtoryhmän istunnon jälkeen, jossa keskusteltiin julkisesta hallituksen nimityksestä, New Waterfordin pormestari Shane Patrone ja Unity Townshipin johtokunnan jäsen Terry McElroy nimittivät Jaime Jonesin, New Waterfordin EMS:n johtajan hallitukseen.

Center Townshipin toimitsijamies Tim Novak, joka palasi komission sihteeriksi, nimitti Daileyn palaamaan toiselle toimikaudelle, jota seurasi toinen Fairfield Townshipin toimitsijamies Bob Hum.

Dailey, joka on toiminut hallituksessa vähintään vuosikymmenen, voitti Jonesin 10-8 suljetussa äänestyksessä. Ennen kokouksen päättymistä muodostettiin toinen nimityskomitea tarkastelemaan ehdokkaita ensi vuodelle, ja Hum, Butler Townshipin edunvalvoja Paul Lease, Novak, Itä-Palestiinan pormestari Trent Conaway, Madisonin kaupungin johtokunnan jäsen Wayne Chamberlain ja Weigle suostuivat osallistumaan komitea. Tämä valiokunta päätti kokoontua ennen koko terveydenhuollon neuvoa-antavan toimikunnan kokousta, joka oli suunniteltu keskustelemaan nimityksistä klo 18.00 12. syyskuuta.

Williams, Chamberlain, Novak, Hum ja Weigle olivat viimeisessä nimityskomiteassa.

Äänestyksen jälkeen terveyskomissaari Wes Vins antoi komissiolle päivityksen joistakin osastolla tapahtuvista asioista.

— Terveysosastolla on edelleen rokotteita ja testipakkauksia COVID-19:ää varten niille, jotka haluavat niitä saada. Hän jakoi tietoja muunnelmista ja tapausten määrästä siellä koko läänissä viimeisen kahden vuoden aikana. Columbianan piirikunnassa noin 48 prosenttia läänistä on saanut vähintään yhden annoksen rokotetta. Lisäksi Vins sanoi, että pysyttele kotona, jos olet sairas, vaikka ohjeistus muuttuukin. Käy testeissä, noudata ohjeita, mutta mikä tärkeintä, jos joku sairastuu, jää kotiin.

— Vins kertoi, että virasto on siirtynyt takaisin harjoittamaan enemmän normaalia liiketoimintaa, kun kaivojen sekä saostus- ja putkitarkastusten määrä on lisääntynyt. Takaisin kouluun -kuvaukset ovat saatavilla terveysosastolla maksutta. Cribs for Kids -ohjelman kautta annettiin viime vuonna vain 67 vauvansänkyä, mikä oli vähemmän kuin aikaisempina vuosina.

– Columbianan piirikunnassa ja Ohion osavaltiossa on ollut ensimmäinen Powassan-virustapaus joulukuussa. Kuten Lymen tauti, Powassan-virus tulee punkin puremasta, Vins sanoi. Viimeisten 10 vuoden aikana niitä on ollut 100 eri puolilla maata ja vain tämä yksi Columbianan piirikunnasta. Vins ilmoitti, että terveysosasto tarkistaa alueen punkit nähdäkseen, onko kyseessä suurempi ongelma vai onko kyseessä yksittäinen tapaus.

Lisäksi läänissä on ollut raivoisa lepakko, ja Vins pyysi ihmisiä tuomaan taudista epäiltyjen pesukarhujen jäännökset terveysosastolle analysoitavaksi.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment