“Ykseys, ihmisyys ja rauha” – Tennisyhteisö yhdistyy levittääkseen tietoisuutta ympäri maailmaa

Nykyinen Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti on saanut useat urheilujärjestöt lähettämään solidaarisuuden viestejä, mutta myös takaamaan rauhan kaikkialla maailmassa. Tenniksen parissa monet pelaajat ovat käyttäneet omia sosiaalisia alustojaan jakaakseen ajatuksiaan nykyisestä tilanteesta.

VAROITUS

Artikkeli jatkuu tämän mainoksen alla

Äskettäin myös ATP, WTA, ITF, US Open, Wimbledon, Australian Open ja Ranskan avoimet yhdistivät voimansa rukoillakseen rauhan puolesta. Myös kaksi kuuluisaa ukrainalaista tennispelaajaa Elina Svitolina ja Sergiy Stakhovsky ovat lähettäneet videoviestejä.

Tokion 2020 olympialaiset – Tennis – Naisten kaksinpeli – Kierros 2 – Ariake Tennis Park – Tokio, Japani – 26. heinäkuuta 2021. Ukrainan Elina Svitolina juhlii voitettuaan toisen kierroksen ottelunsa australialaisen Ajla Tomljanovicia vastaan ​​REUTERS/Edgar Su

Tennisjärjestöt, mukaan lukien neljä Grand Slam -turnausta, yhdistävät voimansa

VAROITUS

Artikkeli jatkuu tämän mainoksen alla

ATP:n mukaan kaikki seitsemän hallintoyksikköä tekivät huomattavan lahjoituksen (100 000 dollaria kukin) humanitaaristen avustustoimien tukemiseksi. Aiemmin he ovat myös ilmaisseet mielipiteensä Venäjän ja Ukrainan nykytilanteesta.

“Olet vahva, olet kaunis, olet ainutlaatuinen, olet Ukraina. Taistelet, mutta et yksin. Tennisperhe on yhtenäinen tehtävänä yhdistää rakas maailmamme ja tukea Ukrainan sodan avustustoimia. Tennis pelaa yhtenäisyyttä, tennis pelaa ihmisyyttä, tennis pelaa rauhaa.” viesti luettu.

Katso tämä tarina: Serena Williams viittaa vuoheen messujen aikana

Ukrainalainen tähti Elina Svitolina eteni äskettäin Monterrey Openin puolivälieriin ja lahjoittaa kaikki palkintorahansa armeijalle, kuten aiemmin on ilmoitettu.

Uusi aloite tietoisuuden levittämiseksi fanien keskuudessa

Näemme kaikki ATP- ja WTA-pelaajat pitävän ukrainalaista nauhaa Indian Wellsin aikana. Kaikki seitsemän hallintoelintä päättivät myös käyttää Ukrainan nauhakuvaketta kaikissa sosiaalisen median kahvoissa rauhan edistämiseksi. Ihmiset voivat myös käyttää hashtagia #Tennispelit rauhan puolesta sosiaalisessa mediassa.

VAROITUS

Artikkeli jatkuu tämän mainoksen alla

Lisäksi seitsemän hallintoelintä lähettää myös digitaalisen työkalupakin jokaisen tennistä pelaavan maan liitolle. Tämä antaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden käyttää työkalupakkia ja levittää tietoisuutta sosiaalisessa mediassa. Sillä välin hallintoelimet päättivät pitää venäläiset pelaajat neutraaleina urheilijoina toistaiseksi.

VAROITUS

Artikkeli jatkuu tämän mainoksen alla

Parhaat tähdet, kuten Daniil Medvedev, Andrey Rublev ja muut, ovat mukana Indian Wellsin ja Miami Mastersissa tulevina viikkoina.

Lue lisää: Indian Wells 2022 naisten arvonta: Naomi Osaka lukitsee sarvet Sloane Stephensin kanssa ensimmäisellä kierroksella ja paljon muuta

Nautitko tämän artikkelin lukemisesta? Lataa ainutlaatuinen sovelluksemme saadaksesi 24×7-kattavuutta, uusimmat meemit ja sosiaalisen median pilailua. Klikkaa tästä ladataksesi.

Leave a Comment