5 hetkeä, jolloin Killua osoitti ihmisyytensä (ja 5 missä hän melkein menetti sen)

Yoshihiro Togashin ikoninen työ, Hunter X Hunter, on lukuisia teemoja, joista yksi on ihmisten inhimillisyyden tutkiminen, tarkemmin sanottuna se ohut raja, jonka he voivat kulkea ihmisyyden ja sen nopean menettämisen välillä. Vaikka kaikki hahmot kokevat tämän matkan tavalla tai toisella, harvat muut edustavat kaksijakoisuutta yhtä hyvin kuin Killua Zoldyck.

AIHEUTTAA: Hunter X Hunter: 10 miellyttävää hahmoa, joiden fanit alkoivat vihata

Killuaa ja hänen kantamaansa Zoldyck-nimeä pelätään kaikkialla maassa. Killua ymmärtää inhimillisyytensä säilyttämisen positiiviset puolet ja alkaa kamppailemaan omantuntonsa kanssa vasta kun hän aloittaa matkansa animessa ja tapaa parhaan ystävänsä Gonin.

10 Näytti sen: Kun hän tapasi Gonin


gon ja killua hymyilevät toisilleen

Yksinäisen elämäntapansa ja pelottavan ylisuojelevan äitinsä vuoksi Killua ei ollut aina onnistunut saamaan mielekkäitä ystäviä, mutta kaikkien epäonnistumistensa edessä hän kuitenkin päätti ottaa mahdollisuuden ystävyyteen Gonin kanssa.

Tämä Killuan pieni inhimillisyyden hetki, joka ilmestyi ennen kuin hänen matkansa oli edes todella alkanut, oli ironisesti ensimmäinen askel hänelle, joka osoitti ihmisyytensä lukuisia muita kertoja sarjan aikana. Jos Killua ei olisi koskaan antanut itsensä ystävystyä Gonin kanssa, hän olisi voinut pysyä tunteettomana salamurhaajana ikuisesti.

9 Lähes kadonnut: Bodoron tappaminen


Killua murhan jälkeen Bodoro Hunter x Hunter

Metsästäjäkokeen viimeisessä vaiheessa Killua kohtaa Gittarackurin, joka osoittautuu hänen vanhemmaksi veljekseen Illumiksi. Illumi kohdistaa Killuaan voimakkaan auran, joka pakottaa hänet perääntymään taistelusta, mutta se jättää myös pojan kummittelemaan.

LIITTYVÄT: 10 ainutlaatuisinta taistelua Hunter X Hunterissa, rankattu

Kun Leorio ja Bodoro nousevat otteluun myöhemmin, parille ei anneta mahdollisuutta kohtaamaan, sillä Killua lyö Bodoron takaapäin ja menettää paikkansa kokeessa. Tämä verenhimo johtui voimakkaasta tunteesta, jonka Illumi juurrutti Killuaan, ja jätti hänet niin kauhuksi, että hän hylkäsi koko ihmiskunnan.


8 Näytti sen: tuomalla palmun takaisin aistiinsa


Palm Siberia hahmona Chimera Ant HxH

Kun NGL:ssä kohtaa kimeeramuurahaisia, yksi Killuan liittolaisista, Palm Siberia, jää muurahaisten kiinni ja muuttuu myöhemmin hybridi-oletukseksi. Killua on ensimmäinen, joka kohtaa uuden muodon, kun he soluttautuvat palatsiin, mutta hänen asenteensa häntä kohtaan pelastaa heidän molempien henkensä.

Palmusta on tullut murhaaja kuninkaallisen vartijan Shaiapoufin vaikutuksesta, mutta riippumatta siitä, mitä hyökkäyksiä hän tekee hänen tielleen, Killua päättää puolustaa. Lopulta hän murtuu hänen edessään ja itkee mainitsemalla Gonin ja kuinka kauheaa hänen olisi nähdä hänet tällaisena. Tämä inhimillisyyden ja kärsimyksen osoitus tuo Palmin transsistaan ​​ja varmistaa, että he voivat elää.


7 Almost Lost It: hävittyään puheenjohtaja Neterolle


Netero Ball Game Gon Killua

Killuan ja Gonin ensimmäinen kohtaaminen puheenjohtaja Neteron kanssa vahvistaa hänet molempien elämän avainhenkilöksi hyvin erilaisista syistä. Gon näkee leikkisän pelin, jota he pelaavat yhdessä, haasteena ja valvoo koko yön voittaakseen legendaarisen metsästäjän, mutta Killua näkee epäonnistumisensa tuskana ja pettymyksenä.

LIITTYVÄT: 10 animekonnia ja heidän suurimmat katumuksensa

Kun hän poistuu huoneesta, jossa he pelasivat, hän teuraa säälimättömästi kaksi pahaa aavistamatonta koekilpailijaa yrittääkseen torjua tuntemaansa turhautumista. Se on järkyttävä hetki Killualle, vaikka hänen taustansa on salamurhaaja.


6 Näytti sen: Hänen Allukan suojansa


Killua ja Alluka hymyilevät

Alluka on Killuan nuorempi sisko, jonka uskomattoman intensiivinen ja lievästi monimutkainen kyky tarkoittaa, että melkein kaikki muut Zoldyck-perheessä ovat tuominneet hänet yksinäiseen elämään. Killua ei kuitenkaan pelkää siskoaan, hän rakastaa häntä suuresti ja taistelee suojellakseen tätä, kun hän vie hänet parantamaan Gonin.

Killualle kerrotaan useita kertoja, että perhe ei koskaan vahingoittaisi häntä, mutta Killua nuhtelee heitä kaikkia sanoen, että sillä ei ole hänelle mitään merkitystä, jos he ovat valmiita vahingoittamaan Allukaa. Allukan suojeleminen asettaa Killuan yhä suuremmalle vaaralle, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, kunhan hän voi pitää sisarensa turvassa.


5 Melkein kadonnut: Zushin pudottaminen kehästä


Killua tapaa pienen, mutta voimakkaan Zushin ja Gonin, kun he tulevat Heavens Arenalle, ja kaikki kolme poikaa haluavat testata voimiaan erilaisia ​​vastustajia vastaan ​​samalla kun he saavat rahaa. Killua on enemmän kuin tietoinen siitä, että Zushi on häntä heikompi, mutta kun toinen poika ei ole niin heikko kuin hän aluksi luuli, Killua ei ole onnellinen.

LIITTYVÄT: 10 animesarjaa, jotka tekisivät mahtavia taistelupelejä

Hän lyö Zushin ulos kehästä ajattelematta, kauhuissaan jälkeenpäin tehneensä vakavaa vahinkoa raivoissaan. Hänen onneksi Zushi suojautui tuntemattomalla tekniikalla, mutta se olisi voinut päättyä paljon huonommin.


4 Näytti sen: Saving Gon From Neferpitou… Kahdesti


Gon ja Neferpitou tappelevat

Neferpitou on kiistatta suurin vastustaja Gon ja Killua kasvot yhdessä, ja kimera muurahainen kuninkaallinen vartija on murhannut heidän mentorinsa Leijan seremoniattomasti. Ensimmäistä kertaa Killua joutuu tekemään kauhean päätöksen jättää Kite taakse pelastaakseen Gonin. Hänen ihmisyytensä leimahtaa ulospäin, kun hän valitsee kahdesta pahasta pienemmän.

Toinen kerta on sen jälkeen, kun Gon uskoo tappaneensa Neferpitoun, ja Killuan on työnnettävä hänet pois tieltä, kun Neferpitoun ruumis animoidaan post-huumisesti. Joka kerta, kun Killua näyttää, kuinka pitkät hän on valmis puolustamaan Gonia, jopa omalla henkellä, jos hänen on pakko.
3 Lähes kadonnut: Nanikan lähettäminen pois


Hunter x Hunter — Killua halaa Nanikaa

Kun Nanika, olento, joka asuu Allukan kehossa ja antaa hänelle mahdollisuuden toteuttaa toiveita, on saanut päätökseen Gonin parantamisen, Killua päättää yrittää lähettää sen pois ikuisesti. Ainoa ongelma on, että Nanikalla on omia ajatuksiaan ja tunteitaan, ja hän rakastaa avoimesti Killuaa ja nauttii ajan viettämisestä tämän kanssa.

LIITTYVÄT: 10 animekonistoa, jotka loivat omat pahimmat vihollisensa

Killua alkaa kyynelten läpi huutaa Nanikalle, että tämä lähtee eikä koskaan tule takaisin, ja se valitettavasti suostuu. Se oli Killuan kannalta valtava harkinta, ja hän korjaa nopeasti tilanteen, kun Alluka itse moittii häntä ja muistuttaa häntä siitä, mikä todella on tärkeää.


2 Näytti sen: Ikalgon säästäminen ja säästäminen


Chimera Ant Ikalgo hattu päällään hxh

Ollessaan NGL:ssä Killua kohtaa kasvotusten kimeera-muurahaiskomentaja Ikalgon, pienikokoisen mustekalan, jolla on paljon todistettavaa. Killua ei vain säästä Ikalgon henkeä, vaan myös pelastaa sen, ja siitä hetkestä lähtien hän ei saa vain liittolaista, vaan aitoa ystävää.

Ikalgo ja Killua muodostavat siitä lähtien läheisen siteen ja Ikalgo huolehtii ja pelastaa myös Killuan hengen. Se on kenties yksi suurimmista näytöksistä Killuan kehittyvästä ihmisyydestä ja huipentuma kaikesta, mitä hän on oppinut.


1 Melkein kadonnut: Gidon, Riehlveltin ja Sadason uhkailu


Heavens Arena -kaaren aikana Killua törmää kolmeen kilpailijaan, jotka haluavat taistella vähemmän kuin reilusti, ja hän harkitsee useammin kuin kerran lopettavansa heidän elämänsä välittömästi. Vaikka hän lopulta valitsee inhimillisemmän reitin, hänen asenteensa osoittaa kauttaaltaan, kuinka lähellä hän oli putoamaan reunalta.

Killua kommentoi, että heidän tappamisensa olisi paljon helpompaa, ja hänen pelottelunsa Sadasoa kohtaan osoittaa, että hän ei todellakaan vastustanut heidän kaikkien lopettamista helpolla tavalla.

SEURAAVA: 10 huonosti vanhentunutta asiaa Hunter X Hunterissa

Nezuko, Shigeo ja Illumi Feature Header Image


Seuraava
8 voimakkainta animehyökkäystä raivolla


Kirjailijasta

Leave a Comment