Charleston Co.:n koulut ottavat käyttöön taideterapiaa mielenterveysongelmien piikkien keskellä

CHARLESTON, SC (WCSC) – Charleston Countyn koulupiiri ryhtyy toimiin vastatakseen opiskelijoidensa mielenterveystarpeisiin sen jälkeen, kun joulukuussa julkaistu raportti osoitti huolestuttavan käytöksen lisääntyneen huolestuttavan.

Raportissa todettiin, että itsemurhaarvioinnit kouluissa nousivat yli 45 prosenttia koko alueella, kun taas arvioinnit muiden ja rakennusten uhista olivat yli 50 prosenttia.

Rekrytointiaallon myötä, jonka tavoitteena on saada lisää mielenterveysalan ammattilaisia ​​luokkahuoneeseen, piiri on myös käynnistänyt uuden ohjelman nimeltä taideterapia. Piiri testaa yhteistyössä Etelä-Carolinan lääketieteellisen yliopiston kanssa tunnin mittaisia, kerran viikossa taideterapiatunteja viidessä koulussa.

Yksi näistä paikoista on North Charleston Creative Arts Elementary School.

“Taideterapia eroaa hieman tyypillisestä taidekurssistasi, koska käytämme taidetta välineenä puhuaksesi todella tunteistasi”, sanoi rehtori Anne-Marie Murphy. “Toimme sen tänne kouluumme, koska tiedämme tämän kolmannen pandemian vuoden aikana, että kaikki oppilaamme käsittelevät koulutuksensa edistymistä eri tavoin.”

Murphy sanoo, että opiskelijat tunnistetaan mahdollisesti lisätuen tarpeessa ja heidän vanhemmiltaan kysytään, haluaisivatko he ilmoittautua ohjelmaan. Hallituksen sertifioitu ja rekisteröity taideterapeutti Laura Allen sanoo, että he ovat huomanneet, että yhä useammat opiskelijat osoittavat lisääntyneen stressin ja ahdistuksen merkkejä pandemian alkamisen jälkeen.

“Monet opiskelijoistamme osoittavat, mitä me kutsumme sisäistyneiksi ahdistuksiksi”, Allen sanoi. “Ne näyttävät melko vakaalta ulkopuolelta. He näyttävät olevan sitoutuneita tutkijoihinsa ja saattavat hymyillä kasvoillaan, mutta sisältä he kamppailevat todella ahdistuksen ja masennuksen kanssa.

Allen on osa MUSC-tiimiä, joka käy kouluissa ja johtaa taideterapiaistuntoja. Katie Sullivan on taideterapiaa valvovan MUSC Arts in Healing -ohjelman johtaja. Hän on myös taideterapeutti ja sanoo, että istunnot eivät ole vain taidetuntia, eivätkä opiskelijoiden luomat ole Rorschach-testejä lapsille.

“Haluan sanoa, että taideterapiassa on kyse taiteen tekemisestä”, Sullivan sanoi. ”Taideterapiassa on kyse ohjeen keksimisestä, asiakkaan tai potilaan saamisesta luomaan taidetta, joka perustuu johonkin tavoitteeseen tai teemaan. Ja sitten noin puolet istunnosta kuluu jonkinlaisena tehdyn taideteoksen prosessoimiseen.

“Sanoisin, että esimerkki siitä, mitä toivottavasti asiakas saa taideterapiaistunnosta, on ehkä parempi käsitys joistakin haasteista, joita he kohtasivat alun perin ennen istuntoa”, Allen sanoi.

Ohjelma on mahdollista vain yhteisön jäsenen runsaan lahjoituksen ansiosta. Tällä hetkellä on suunniteltu kolme lukukautta, jotka tavoittavat 15 koulua ja noin 300 opiskelijaa. Sullivan ja Allen toivovat prosessin aloittamisen saavansa tarpeeksi tukea ja tutkimusta ohjelman kasvattamiseksi tulevaisuuteen – mitä myös Murphy haluaisi nähdä.

“Tällä hetkellä median sisällä tapahtuu niin paljon, todella puhutaan lasten kamppailuista”, Murphy sanoi. “Koulut reagoivat ja aloitamme pienillä tavoilla, mutta uskon, että se voi kasvaa.”

Murphy sanoo, että koulussa on tällä hetkellä 18 opiskelijaa North Charleston Creative Artsin taideterapialuokassa.

Tekijänoikeus 2022 WCSC. Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment