College of Health perustaa päihteiden käytön tutkimuksen ja yhteisöaloitteiden keskuksen

Ball State University julkisti tänään uuden aloitteen, joka pyrkii perustamaan sen College of Health johtavana akateemisena instituutiona riippuvuustutkimuksessa ja yhteisön toimissa päihteiden väärinkäytön torjumiseksi.

Äskettäin perustettu päihdetutkimuksen ja yhteisöaloitteiden keskus (SURCI) toimii paradigmana opiskelijoiden ja yhteisön osallistumiselle ja tutkimusinnovaatioille, ja se keskittyy vaikuttavien, monitieteisten, näyttöön perustuvien ja yhteisöön sitoutuneiden riippuvuustutkimusten helpottamiseen. interventioita. Järjestäjät uskovat, että nämä toimet edistävät ja vahvistavat henkistä ja käyttäytymiskykyä paikallisella, alueellisella, osavaltion ja kansallisella tasolla.

SURCI:n vaatimukset ovat myös erityisen tärkeitä Muncie- ja Delaware Countyn yhteisöille, joissa viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet kriittisen tarpeen sekä päihteiden väärinkäytön ehkäisemiselle että puuttumiselle.

“Ball State’s College of Health jatkaa rohkeasti eteenpäin tekemässä ammattienvälisestä koulutuksesta, harjoittelusta ja tutkimuksesta paradigmaansa kaikilla tieteenaloillaan. Päihdetutkimus- ja yhteisöaloitteiden keskuksen perustaminen on viimeisin esimerkki tästä keskittymisestä, sanoi Tohtori Scott Rutledge, College of Health dekaani. “SURCI pyrkii tulemaan kansalliseksi malliksi riippuvuusongelmien ratkaisemiseksi paikallisissa yhteisöissä, ja olemme sitoutuneet jatkamaan yhteistyötä yhteisön kumppaneidemme kanssa laajentaaksemme ja parantaaksemme näitä tärkeitä palveluita Indianan osavaltiossa.”

Keskuksen kumppanuuden ja yhteyksien kautta
Delawaren piirikunnan addiktioliitto

(ACDC), SURCI tekee yhteistyötä paikallisten valittujen virkamiesten ja keskeisten yhteisön palveluntarjoajien, kuten Open Door Health Services, IU Health, Meridian Health Services ja Centerstone Health Services, kanssa tutkimus- ja palvelutavoitteiden saavuttamiseksi. SURCI:n erityistavoitteet ovat:

• Osallistua uuteen ja innovatiiviseen tutkimukseen, joka tuo Ball Statelle kansallista tunnustusta johtavana instituutiona riippuvuustutkimuksen ja yhteisön osallistumisen aloilla;

• Toimii resurssi-, viestintä-, koulutus- ja tukikeskuksena tiedekunnalle, henkilökunnalle, opiskelijoille ja yhteisön jäsenille, jotka osallistuvat päihteiden väärinkäyttöpalvelujen tarjoamiseen; ja

• Lisätään näyttöön perustuvia, yhteisöön liittyviä interventioita, jotka laajentavat riippuvuuspalvelujen saatavuutta Indianan itä-keskialueella ja parantavat haavoittuvien väestöryhmien pääsyä näihin palveluihin.

SURCIa johtaa Tohtori Dane Minnicksosiaalityön apulaisprofessori, yhdessä Tohtori Jean Marie Placeterveystieteen apulaisprofessori, joka toimii yhteisön tutkimuksen ja hallinnon johtajana, ja Tri Jonel Thallersosiaalityön apulaisprofessori, joka toimii Community Engagementin johtajana.

Lisäksi, Tohtori Munni Begummatemaattisten tieteiden professori, toimii keskuksen dataanalytiikan johtajana, kun taas SURCI:n yhteisön koulutus- ja koulutustiimi koostuu:
Tri Kristin Trainorsosiaalityön apulaisprofessori; Tohtori Beth Goldsby, hoitotyön apulaisprofessori; ja Tohtori Sheila Abebehoitotieteen apulaisprofessori.

Ball Staten tiedekuntaa ja SURCI:iin liittymisestä tai yhteistyöprojektin ehdottamisesta kiinnostuneita työntekijöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä keskukseen osoitteessa surci@bsu.edu.

Leave a Comment