Ihmiskunta kadonnut

Tällaisten tapahtumien todistaminen yhteiskunnassa itsessään osoittaa, että ihmiskunta on hävinnyt

Järkyttävä uutinen 8-vuotiaasta pojasta, Talib Hussainista, Manzoor Ahmad Khanin pojasta, jolle sekä poliisi että jopa jotkut merkittävät kansalaisyhteiskunnan jäsenet olivat myös ilmoittaneet palkinnoista kaikille, jotka auttoivat löytämään viattoman lapsen, löydettiin kuolleena läheisistä metsistä. hänen asuinpaikkansa, kolme viikkoa hänen äkillisen katoamisen jälkeen, poliisin tiedotteen mukaan tapaukseen liittyen kuulusteltiin useita ihmisiä, mutta lopulta selvisi, että viattoman lapsen tappoi hänen naapurinsa Aamir Ahmad Khan (19). ) Mohammad Amin Khanin ja hänen äitinsä Shahnaza Begumin (37) poika.

Poliisi on ollut varpaillaan ja jatkanut hellittämättä kadonneen pojan etsintöjä ja vihdoin hänet löydettiin kuolleena Gujar Patin metsistä.
Viattoman lapsen tappaminen on erittäin valitettavaa ja järkyttävää, on niin sydäntäsärkevää kuulla viattoman lapsen kauhistuttavasta tappamisesta, Kuinka joku voi edes ajatella viattoman lapsen tappamista?! Ei ole sanoja, jotka voisivat olla tarpeeksi vahvoja tuomitsemaan tämän hirvittävän rikoksen.
Tällaisten tapahtumien todistaminen yhteiskunnassa itsessään osoittaa, että ihmiskunta on hävinnyt, ihmisyyttä ei näytä olevan olemassa sellaisen teon voi suorittaa vain epäinhimillinen, ihmisyys tarkoittaa ihmisenä olemisen laatua, se on ihmisen omituinen luonne, jolla hän on erottuu muista olennoista, se tarkoittaa toisten auttamista ja välittämistä, ihminen on ensimmäinen identiteettimme kuullessamme tällaisia ​​tapauksia ja hirvittäviä rikoksia, mielestäni olemme menettäneet ihmisyyden näyttää siltä, ​​​​että ihmiskunnan nykyisessä yhteiskunnassa ei ole ihmisyyttä muunnetaan epäinhimillisyydeksi sellaisia ​​äärimmäisen julmia ja julmia tekoja, joita voi tehdä vain epäinhimillinen henkilö, viattoman lapsen tappamisesta pitäisi saada kuolemantuomio, lisäksi ihmiset ovat vihaisia ​​ja vaativat syyllisten hirttämistä kuolemaan asti, tällaiset syylliset ansaitsevat vain kuoleman, jotta voidaan näyttää esimerkkiä muiden vastaavien rikosten rajoittamiseksi yhteiskunnassa.
Viattoman lapsen tappaminen on niin äärimmäisen julma yhteiskunnallinen paha, jonka kaksikko on tehnyt ja se osoittaa selvästi, että mihin yhteiskuntamme on menossa ja missä määrin tällaiset epäinhimilliset voivat mennä, se osoittaa selvästi, että paljon on tehtävä. Tehty useiden yhteiskuntaamme edelleen kummittelevien yhteiskunnallisten pahojen murskasten poistamiseksi tällaiset tapahtumat osoittavat selvästi tavalla tai toisella moraalisten arvojen ongelman, meidän kaikkien tulee tulla esiin kansakunnan vahvuuden muodossa ja työskennellä yhteiskunnassamme vallitsevien pahojen hävittämistä ja meidän tulee myös vahvistaa järjestöjä, jotka työskentelevät näiden pahojen hävittämiseksi järjestämällä valistusleirejä ja pitämällä mielenosoituksia.
Maailma on vaarallinen paikka elää, ei niiden ihmisten takia, jotka ovat pahoja, vaan ihmisten takia, jotka eivät tee asialle mitään.

Sähköposti-waniishfaq0001@gmail.com

Leave a Comment