Lukiolaiset sukeltavat kansanterveyteen, joka on yksi maan parhaista opintoaloista Georgia Southern Institutessa tänä kesänä

Pandemian seurauksena kiinnostus kansanterveyttä kohtaan on kasvanut räjähdysmäisesti yliopistoissa ympäri maata. Hakemukset kansanterveysalan maisteriohjelmiin nousivat 20 prosenttia pelkästään vuonna 2020. Mutta pyydä useimpia ihmisiä määrittelemään kansanterveyden, mutta he eivät voi.

“Monet ihmiset eivät tiedä, mitä kansanterveys on”, sanoi Nandi A. Marshall, DrPH, Georgia Southern Universityn Jiann-Ping Hsu College of Public Healthin (JPHCOPH) apulaisdekaani ja akateemisten asioiden apulaisdekaani. ”Olemme keskellä pandemiaa, joten kansanterveydestä kuulet tietysti koko ajan. Mutta vieläkään COVIDin kanssa joillakin ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä kansanterveysura todella on. Mutta he ovat kiinnostuneita.”

Vastauksena JPHCOPH isännöi Rising Scholars Public Health Summer Instituten avajaisia ​​lukion junioreille ja senioreille 22.–24. kesäkuuta Statesboron kampuksella. Ohjelma paljastaa opiskelijat kansanterveyden kurinalaisuuden laajuudelle ja syvyydelle.

Kansanterveysalan ammattilaiset edistävät ja suojelevat ihmisten terveyttä ja yhteisöjä, joissa he asuvat, työskentelevät ja leikkivät. Työtehtäviin voi kuulua epidemiologeja, terveyskasvattajia, kansanterveyslääkäreitä, tiedemiehiä ja tutkijoita, terveydenhoitajia, ravitsemusasiantuntijoita, yhteisösuunnittelijoita, julkisia päätöksentekijöitä, sosiaalityöntekijöitä ja työterveys- ja työturvallisuusalan ammattilaisia.

Instituutin aikana lukiolaiset tutkivat kansanterveyden monipuolisia alueita asiantuntijaluentojen, yhteisen ongelmanratkaisun, kenttätutkimuksen ja laboratoriodemonstraatioiden avulla.

Lisäksi korkeakouluopiskelijat tulevat tietoisiksi tärkeistä historiallisista ja ajankohtaisista kansanterveystapahtumista sekä siitä, mitä kansanterveysura voisi sisältää. Tämä ohjelma integroi Georgia Southern University -ympäristön kaikkiin oppimismahdollisuuksiin, mikä mahdollistaa opiskelijoiden altistumisen kampuselämään.

“Pääasiallinen syy, miksi teemme tämän, on se, että haluamme todella opiskelijoiden olevan tietoisia kansanterveydestä”, sanoi Marshall. “Monet kertaa, varsinkin suurten yhtiöidemme kanssa, he eivät edes saa tietää kansanterveydestä vasta myöhään matkaansa Georgia Southernissa. Ajattelimme, että tämä oli hyvä hetki todella esitellä kansanterveyttä ihmisille ennen kuin he pääsevät yliopistoon.”

Rising Scholars Public Health Summer Instituten hinta on 125 dollaria, ja se sisältää työpajan, aamiaisen, lounaan ja välipaloja joka päivä sekä T-paidan. Opiskelijat voivat ilmoittautua tästä.

Jos olet kiinnostunut sponsoroimaan opiskelijaa ohjelmaan, käy täällä.Leave a Comment