Mielenterveysongelmat Fredericksburgin alueen tärkeimmät huolenaiheet | Paikallisuutiset

Yli puolet vuoden 2022 Community Health Assessment -tutkimukseen osallistuneista arvioi mielenterveysongelmat, mukaan lukien masennuksen, ahdistuneisuuden, stressin ja itsemurhat, alueen tärkeimmäksi terveysongelmaksi.

Toiseksi listalla oli COVID-19, jota seurasi alkoholin, huumeiden ja opiaattien väärinkäyttö.

”COVID-19-pandemia on osoittanut, kuinka tuhoisaa se on, kun yhteisömme terveys on vaarassa. Tämä yhteisön terveysarvio tulee sopivaan aikaan, jotta voimme arvioida uudelleen laajemmat terveystarpeet yhteisössämme ja myös tunnistaa voimavarat, joita voimme hyödyntää vastaamaan näihin tarpeisiin”, sanoi tohtori Olugbenga Obasanjo, Rappahannockin alueen terveysalueen johtaja.

Ensimmäistä kertaa RAHD ja Mary Washington Healthcare tekivät yhteistyötä suorittaakseen arvioinnin, joka tunnetaan nimellä CHA. Sen lisäksi, että sponsorit keräsivät tuloksia 1 978 kyselyvastauksesta – suurin osa niistä tehtiin verkossa – saivat myös palautetta yli 70 yhteisöorganisaatiolta ja keräsivät erilaisia ​​tietoja yhteisön terveydestä.

Ihmiset lukevat myös…

Lähes 99 prosenttia vastauksista tuli paikalliselta terveydenhuoltoalueelta, joka sisältää Fredericksburgin sekä Carolinen, King Georgen, Spotsylvanian ja Staffordin kreivikunnat. Loput olivat Mary Washingtonin palvelimilta alueilta, mukaan lukien Westmoreland County, Itä-Orange County ja eteläinen Prince William County.

Osallistujia pyydettiin myös nimeämään kolme parasta tapaa parantaa alueen elämänlaatua ja lisää mielenterveyspalveluita, jotka sijoittuivat sijalle 2 edullisemman asumisen ja ennen hyviä työpaikkoja ja tervettä taloutta jälkeen.

CHA huomauttaa, että mielenterveysalan ammattilaisista on pulaa. Medicare- ja Medicaid Services -keskusten mukaan kaikkialla Virginiassa on yksi mielenterveyden tarjoaja – kuten psykologi, psykiatri, neuvonantaja tai terapeutti – jokaista 530 ihmistä kohden.

Fredericksburgissa, joka on yleensä lääketieteellisten käytäntöjen keskus, on paras mielenterveyden tarjoajien suhde RAHD: ssa, 1-140 henkilöä. Mutta kurssi putoaa jyrkästi kaupungin rajojen ulkopuolelle. Se vaihtelee 1–1 140 ihmisestä Spotsylvaniassa 1–3 070 ihmiseen Carolinassa.

Kyselyssä osallistujia pyydettiin myös nimeämään alueen suurimmat vahvuudet. Turvallinen asuinpaikka sai eniten vastauksia, mitä seurasi yhteisön monimuotoisuus – sosiaalinen, kulttuurinen, uskollinen ja taloudellinen – ja sen jälkeen poliisi, palo- ja pelastuspalvelu.

Toinen kysymys kysyi ihmisiltä heidän kolmea riskialttiinta käyttäytymistään, ja kyselyssä sanottiin: huumeiden väärinkäyttö, alkoholin väärinkäyttö ja rokotteiden saamatta jättäminen.

CHA:n tutkijat menivät tulosten lisäksi analysoimaan dataa väestörakenteen ja paikkakuntien mukaan. He huomasivat useita ikään ja osoitteisiin perustuvia trendejä.

Esimerkiksi 18–29-vuotiaat, joiden kotitalouden vuositulot ovat alle 49 000 dollaria, valitsevat ykkösvaihtoehdoksi yhteisön monimuotoisuuden turvallisen asuinpaikan sijaan, mikä oli enemmistön paras valinta.

Fredericksburgin asukkaat, jotka myös mainitsivat monimuotoisuuden parhaana valintana, olivat myös ainoita asukkaita, jotka mainitsivat “kävelykelpoisen, pyöräilykelpoisen yhteisön” vahvuutena, CHA:n mukaan.

Spotsylvanian vastaajat valitsivat koulutusmahdollisuudet ykköseksi ja Staffordin asukkaat valitsivat sen toiseksi.

Mitä tulee iän vaikutukseen, se oli ilmeistä kysymyksessä alueen tärkeimmistä terveysongelmista. Yli 60-vuotiaat ja afroamerikkalaiset pitävät COVID-19:ää parhaana vaihtoehtona.

“Tämä ei ollut yllättävää, koska tiedämme, että meneillään oleva COVID-19-pandemia on vaikuttanut vakavasti vanhuksiin, ja tiedämme, että COVID-19-tartunnat ovat vaikuttaneet suhteettoman paljon afrikkalaisamerikkalaisiin kaikkialla maassa”, raportin mukaan.

Yli 60-vuotiaat vastustivat myös enemmistöä, koska he ylivoimaisesti valitsivat rokottamatta jättämisen riskialttiimmikseen. King George oli ainoa paikkakunta, jossa rokottaminen ei näkynyt riskikäyttäytymisen viiden parhaan joukossa.

Vastaukset vaihtelivat myös tulotason mukaan. Ne, joiden vuositulot olivat alle 100 000 dollaria, sanoivat, että kohtuuhintainen asunto on paras tapa parantaa elämänlaatua. Ihmiset, joiden kotitalouden tulot ylittävät 100 000 dollaria vuodessa, valitsivat mielenterveys- ja päihdepalvelut parhaaksi vaihtoehdoksi elämän parantamiseksi.

Carolinen asukkaat valitsivat yleensä hyvät työpaikat ja terveen talouden keinoiksi parantaa elämänlaatuaan, kun taas Fredericksburgin asukkaat olivat ainoita, jotka sijoittivat kodittomuuden lopettamisen viiden parhaan joukkoon.

CHA sisältää myös joukon muita koulutuksellisia, sosiaalisia ja taloudellisia indikaattoreita kodin omistamisesta, elinkustannuksista ja häätöprosentista paikkakunnalla koulujen lukumäärään, opiskelijoiden ja opettajien suhteisiin sekä väestön prosenttiosuuteen, 25-vuotiaisiin ja ohi, ilman ylioppilastutkintoa.

Paikallisen sairaanhoitopiirin asukkaita kehotetaan lukemaan raportti, joka on saatavilla osoitteessa vdh.virginia.gov/rappahannock, ja kommentoimaan 3. huhtikuuta mennessä. Sen jälkeen projekti siirtyy toiseen vaiheeseensa, Community Health Improvement Plan tai CHIP. , johon sisältyy suunnitelman laatiminen tärkeimpien terveysongelmien ratkaisemiseksi. Ensimmäinen CHIP-kokous pidetään tiistaina 5. huhtikuuta klo 12-14, päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin RAHD:n verkkosivuilla.

Kaikki CHIP-kokoukset ovat avoimia yleisölle.

Cathy Dyson: 540/374-5425

cdyson@freelancestar.com

.

Leave a Comment