Overnight Health Care – Kongressi tarjoaa COVID-19-rahoitusta

Tervetuloa tiistain Yön terveydenhuoltoonjossa seuraamme uusimpia käytäntöjä ja terveyteen vaikuttavia uutisia. Tilaa tästä: thehill.com/newsletter-signup

Kongressin on määrä tarjota rahoitusta, jonka Valkoinen talo sanoo olevan kipeästi COVID-19-vastauksen kannalta.

The Hillille olemme Peter Sullivan (psullivan@thehill.com), Nathaniel Weixel (nweixel@thehill.com) ja Joseph Choi (jchoi@thehill.com). Kirjoita meille vinkkejä ja palautetta ja seuraa meitä Twitterissä: @PeterSullivan4 @NateWeixel ja @JosefChoi.

Aloitetaan.

Kongressi myöntää 15 miljardia dollaria COVID-19-rahoitukseen

Vielä julkistamattoman hallituksen rahoituspaketin (tulossa joskus tänään) odotetaan sisältävän noin 15 miljardia dollaria COVID-19-rahoitusta.

Se on vähemmän kuin Valkoisen talon alkuperäinen noin 30 miljardin dollarin pyyntö, ja se johtuu siitä, että republikaanit vastustivat uusia menoja ja sanoivat, että nykyiset osavaltion ja paikalliset varat pitäisi käyttää uudelleen.

Republikaanit vastustivat viime viikolla hallinnon 22,5 miljardin dollarin pyyntöä, jonka demokraatit olivat halunneet hätämenoihin, eli niistä ei tarvitsisi maksaa.

”Mielestäni meidän pitäisi selvittää – ja olemme kysyneet hallinnolta – kuinka paljon rahaa on käyttämättä. Käyttämättä on miljardeja dollareita, Sen. richard Shelby (Ala.), senaatin määrärahakomitean ylin republikaani sanoi viime viikolla.

Mutta lainsäätäjät ja kaksi johtajan avustajaa kertoivat The Hillille, että he olivat päässeet sopimukseen koronaviruksen rahoituksen maksamisesta.

Sen. John ThuneJohn Randolph ThuneCongress lähestyy sopimusta miljardeista koronavirusavusta Kongressilla on edessään seisokkiaika Ukrainan kriisin keskellä How Sen. John Thune voi pelastaa GOP:n Trumpilta vuonna 2024 LISÄÄ (RS.D.) viittasi käyttämättä jääneisiin valtion ja paikallishallinnon varoihin, jotka sisältyivät aikaisempiin koronaviruksen avustustoimiin suuren osan omnibus-lain uusista rahoista lähteenä.

“Uskon, että suuri osa siitä tulee sieltä”, hän sanoi samalla kun huomautti, että laskua viimeistellään vielä.

Lue lisää täältä.

WHO suosittelee COVID-19-tehosterokotteita päinvastoin

Maailman terveysjärjestö (WHO) päivitti tiistaina rokoteohjeistuksensa suositellakseen COVID-19-tehosterokotusten antamista, mikä merkitsee päinvastaista YK:n järjestön aiemmin sanomaa lisärokoteannoksia.

WHO sanoi lausunnossaan, että COVID-19-rokotteen koostumusta käsittelevä tekninen neuvoa-antava ryhmä “tukee voimakkaasti nykyisten COVID-19-rokotteiden kiireellistä ja laajaa saatavuutta perussarjojen ja tehosterokotusten osalta, erityisesti ryhmille, joilla on riski saada vakava sairaus”.

WHO on aiemmin vastustanut COVID-19-tehosterokotusten antamista väittäen, että vauraiden maiden tulisi pidättäytyä lisäannoksista, kun taas alhaisen ja keskitulotason maat ovat kamppailleet tarjotakseen ensimmäiset rokotuskierrokset väestölleen.

WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus vaati terveiden aikuisten tehosterokotusten keskeyttämistä vuoden 2021 loppuun asti.

“Emme halua nähdä tehosterokotteiden laajaa käyttöä terveille ihmisille, jotka ovat täysin rokotettuja”, Tedros sanoi syyskuussa.

Mikä eroaa: WHO on myös aiemmin suositellut tehosterokotusten priorisointia riskialttiille henkilöille maissa, joissa kattavuus on kohtalaisesta korkeaan. Uusin ohje merkitsee kuitenkin muutosta organisaation kiireellisyyteen ja suosittelee nyt “laajaa” pääsyä boosteriin.

Lue lisää täältä.

DC:N VALTUUTTAJA: CAPITOLIN POLIISI EI Odota kuorma-autosaattueiden aiheuttavan TURVALLISUUSONGELMIA

Yhdysvaltain edustaja Eleanor Holmes NortonEleanor Holmes Norton Viikon valokuvat: Unionin tila, Ukrainan valppaus ja Batman DC:n delegaatti: Mahdollinen lakiesitys “radikaalin” ja “erittäin odottamattoman” kotisäännön kumoamisesta Mustat naispuoliset lainsäätäjät kiittävät Bideniä sitoutumisesta korkeimman oikeuden ehdokkaaksi LISÄÄ (DD.C.) sanoo, että Washington DC:n lähellä kiertävän rekkakusaattueen ei odoteta aiheuttavan turvallisuusongelmia tai häiritsevän liiketoimintaa.

Norton, kongressin edustaja, jolla ei ole äänioikeutta, tapasi Capitolin poliisipäällikön Thomas syö tiedotustilaisuuteen kansansaattueesta, viime viikolla alkaneesta rokotemandaattien vastaisesta protestiliikkeestä ja aikoo kiertää DC:tä Capital Beltwayllä kolmannen päivän ajan.

Nortonin mukaan noin 2 000 ajoneuvon saattue sisältää useita satoja kuorma-autoja, jotka kiertävät pääkaupunkia noin 45-55 km/h. Siellä on kaksi saattuetta, joista toinen lähtee Hagerstownista, Md., ja toinen Dominion Racewaysta, Va.

“Chief Manger kertoi minulle, että hän oli enemmän huolissaan viime viikolla, ennen unionin tilaa ennen yhteydenottoa saattueisiin, eikä hän tällä hetkellä odota kummankaan ryhmien aiheuttavan turvallisuusongelmia alueella”, Norton. sanoi lausunnossaan. “Koska tilanne saattaa muuttua, jatkan tarkkailua varmistaakseni DC-asukkaiden turvassa.”

Kun mielenosoittajat kokoontuivat DC-alueelle sunnuntaina, Capitol Police Board antoi hätäilmoituksen ja Pentagon Kansalliskaartin tuki pääkaupungissa.

Lue lisää täältä.

WHO: Ukrainan terveydenhuoltolaitoksiin hyökättiin

Maailman terveysjärjestö (WHO) ilmoitti tiistaina, että yli tusinaan Ukrainan terveydenhuoltolaitokseen on hyökätty Venäjän meneillään olevan hyökkäyksen seurauksena.

sen verkkosivuilla, WHO vahvisti 16 hyökkäystä terveydenhuoltolaitoksia vastaan ​​helmikuun välisenä aikana. 24, kun Venäjä hyökkäsi maahan, ja 3. maaliskuuta, mutta ei tunnistanut hyökkääjää hyökkäysten takana.

Vaikutus tähän mennessä: Näihin terveydenhuoltolaitoksiin kohdistuneet hyökkäykset ovat WHO:n mukaan johtaneet ainakin yhdeksän kuolemaan ja 16 loukkaantumiseen.

Organisaatio sanoi Twitterissä se työskenteli edelleen varmistaakseen lisää tapauksia.

“WHO tuomitsee jyrkästi terveydenhuoltolaitoksiin ja henkilöstöön kohdistuvat hyökkäykset. Terveydenhuoltoon kohdistuvat hyökkäykset loukkaavat [international] laki & vaarantaa ihmishenkiä”, järjestö kirjoitti maanantaina. “Jopa konfliktien aikana meidän on suojeltava terveydenhuollon pyhyyttä ja turvallisuutta, joka on perusihmisoikeus. Terveydenhuolto on #NotATtarget.”

Lue lisää täältä.

TUTUSTU

Rekisteröidy NotedDC:hen: Hillin sisäpiiriläinen ottaa politiikan ja politiikan sydämenlyönnin.

TUTKIMUS: ROTUENLAUKOT VOIVAT JOHTAA HUONEMPIIN TERVEYSTULOKSUKSIIN

Uuden raportin mukaan eläminen alueilla, joilla on korkeampia rodullisia ennakkoluuloja, voi aiheuttaa huonoja terveysvaikutuksia, kuten sydänsairauksia ja mielenterveysongelmia.

Ryhmä tutkijoita teki järjestelmällisen katsauksen 14:stä eri tutkimuksesta, joissa käytettiin Googlen, Twitterin ja muiden suurten tietolähteiden tietoja ymmärtääkseen, kuinka ennakkoluulot ja terveys kietoutuvat yhteisöissä eri puolilla maata. Tutkimuksen julkaisi American Psychological Association.

Tulokset paljastivat, että yhteisössä esiintyvien rotujen ennakkoluulojen ja siellä asuneiden värillisten ihmisten terveydellisten haittavaikutusten välillä oli yhteys. Tutkijat sanoivat, että on olemassa useita teorioita, jotka selittävät tätä suuntausta, ja yhteisössä, jossa on enemmän ennakkoluuloja, eläminen voi lisätä henkilön kokemien ennakkoluuloisten vuorovaikutusten määrää, mikä aiheuttaa haitallista stressiä.

Tämä stressi voi johtaa “sopeutumattomaan selviytymiskäyttäytymiseen”, mukaan lukien huono ruokavalio ja liikunta. Rotuun perustuva syrjintä voi aiheuttaa myös psykososiaalisia stressitekijöitä, tilanne, joka luo epätavallisen tai voimakkaan stressitason, joka voi edistää mielenterveyshäiriöitä ja muita sairauksia – kuten avioeroa tai lapsen kuolemaa.

Tutkijat sanoivat, että psykososiaaliset stressitekijät rotusyrjinnän yhteydessä voivat johtaa lisääntyneeseen vihaan, ahdistukseen ja krooniseen fysiologiseen stressiin sopeutumiseen – millä kaikilla voi olla kielteisiä vaikutuksia kehoon ja heikentää terveyttä.

Lue lisää täältä.

MITÄ LUKEMME

  • Biden etsii lisää terveydenhuoltoa eläinlääkäreille, jotka ovat alttiina palovammoihin (PA)
  • Synteettinen nikotiinisarja FDA:n asetukselle budjettisopimuksen mukaisesti (Bloombergin hallitus)
  • Bensiinistä saatu lyijy heikensi älykkyysosamäärää noin puolella Yhdysvaltain väestöstä, tutkimus sanoo (NBC News)

VALTIOITTAIN

  • Mainen pisimpään toiminut suurten määrien rokotuspaikka suljettiin (WMTW)
  • Sen. King vaatii jatkamaan kotimaista COVID-19-testien ja suojavarusteiden tuotantoa (WABI)

Siinä se tälle päivälle, kiitos kun luit. Tutustu Hill’siin terveys hoito sivulta tuoreimmat uutiset ja kattavuus. Nähdään tiistaina.

.

Leave a Comment