Penn Hills kieltäytyy pelaamasta Kiski-alueen urheilujoukkueissa tänä keväänä väitettyjen rotupilkkausten vuoksi

Tekijä:


keskiviikkona, 9. maaliskuuta 2022 | 15:38


Penn Hills ei pelaa pelejä Kiski Area -joukkueita vastaan ​​tänä keväänä, koska fanit väittivät tekevänsä rotua äskettäisen yläkoulun lentopallo-ottelun aikana.

Kirjeessä, joka lähetettiin maanantaina koulupiirin perheille ja henkilökunnalle, Penn Hillsin superintendentti Nancy Hines sanoi, että “useita poikia” Kiski-alueen opiskelijaosastolla “pitelivät apinaääniä ja sanoivat halveksivia asioita joukkueellemme” pelin aikana maaliskuun 2. päivänä. Jokainen piiri tutki. syytökset.

Hines sanoi, että Kiskin alueelta saamansa raportti osoitti, että piiri ei löytänyt silminnäkijöiden kertomuksia tai videomateriaalia väitteiden vahvistamiseksi. Hän kuitenkin sanoi, että jokainen Penn Hillsin hallinnon haastattelemasta seitsemästä pelaajasta “pysyy selvänä siitä, mitä hän näki ja kuuli viime viikolla lentopallo-ottelun aikana”.

Koulujen on määrä pelata viisi kertaa tänä keväänä eri tasoilla baseballissa ja softballissa. Pelit sisältävät yliopiston ja junioreiden baseballin 30. maaliskuuta, yliopiston softballin 8. ja 29. huhtikuuta sekä yläkoulun softballin 6. huhtikuuta ja 4. toukokuuta.

Hines sanoi, että Penn Hills ei pelaa.

“Valitettavasti meillä ei ole takeita siitä, että tämä (Penn Hillsin koulupiirin) kanta ei maksa kevään urheilujoukkueillemme pääsyä pudotuspeleihin”, Hines sanoi. ”Tällä hetkellä tuntuu kuitenkin tärkeämmältä, että seisomme yhdessä ja tuemme Lintonin lentopallojoukkueemme nuoria naisia. Kevään päävalmentajamme ovat yhtä mieltä siitä, että yhtenäisyyden osoittaminen ja elävä sitoutuminen inhimilliseen säädyllisyyteen on tärkeämpää kuin voitot ja tappiot.

Lyhyessä lausunnossaan Kiskin alueen superintendentti Misty Slavic sanoi, että piirin tutkimus ei ollut täydellinen ja ilmaisi pettymyksensä Penn Hillsin päätökseen.

“Kiskin seudun koulupiiri on yllättynyt ja surullinen Penn Hillsin superintendentin päätöksestä perua kevään urheilukauden jäljellä olevat pelit, varsinkin kun tutkinta on kesken”, Slavic sanoi. ”Kiskin seudun koulupiiri ottaa kaikki piiriä vastaan ​​esitetyt syytökset vakavasti. Väitteet katsojiamme kohtaan äskettäisessä yläkoulun lentopalloottelussa ovat aktiivisesti tutkinnan alla. Tällä hetkellä emme voi vahvistaa, että raportoitu tapaus tapahtui. Jatkamme kuitenkin kaikkien lausuntojen ja todisteiden tarkistamista, kun ne tulevat saataville, ja teemme yhteistyötä Penn Hillsin hallinnon kanssa konfliktin ratkaisemiseksi.

Vaikka Kiski Area ei löytänyt todisteita pilkauksista, Hines sanoi, että Kiskin raportissa havaittiin, että yksi oppilas “tei huomautuksen yhden pelaajamme valitsemasta hiustyylistä”.

Menneinä vuosina Penn Hills on osallistunut WPIAL-hallituksen kuulemistilaisuuksiin käsitelläkseen syytöksiä rodullisista herjauksista tai välinpitämättömyydestä, mutta Hines sanoi, että piiri ei jatka tällä kertaa. Hines sanoi, että jos kuuleminen järjestettäisiin, hän ei uskonut, että WPIAL määrääisi kurinalaisuutta “herkkyysharjoittelun” lisäksi.

Hän sanoi, että Penn Hillsin kokemus WPIAL-hallituksesta ei ollut “positiivinen, ja saa minut uskomaan, että tämä vaihtoehto aiheuttaa todennäköisesti lisää traumoja tälle ryhmälle nuoria naisia, jotka pelkäsivät puhua ääneen tällä hetkellä ja olla syynä pelin keskeytys.”

WPIALin toiminnanjohtaja Amy Scheuneman sanoi, että liiga rohkaisee kouluja ratkaisemaan ongelmat itse, kun mahdollista, ja pitää kuulemista vain toissijaisena keinona. Scheuneman sanoi, että WPIAL on ottanut yhteyttä Penn Hillsiin keskustellakseen tilanteesta.

“Tällä hetkellä koulujen välinen asia on yrittää selvittää se”, sanoi Scheuneman. – Emme tietenkään halua nähdä kenenkään pelaavan ketään. Haluamme, että asiat järjestyvät.”

Scheuneman sanoi PIAA:n sääntöjen mukaan, että jos joukkue kieltäytyy pelaamasta vastustajaa vastaan, peli kirjataan tappioksi.

“Osa PIAA:n sääntöjä on mahdollisia rangaistuksia vapaaehtoisesta menetyksestä”, Scheuneman sanoi. “Sanoin, että potentiaalinen, koska hallituksen olisi tarkistettava tiedot samoin kuin koronan aikana. … Hallituksen olisi päätettävä, oliko tälle menettämiselle oikeutettua syytä.”

Chris Harlan on Tribune-Review Staff Writer. Voit ottaa yhteyttä Chrisiin sähköpostitse osoitteeseen charlan@triblive.com tai Twitterin kautta .

Tunnisteet: Kiskin aluePenn Hills

.

Leave a Comment