Sports Illustratedin Roddy nimesi kolmannen joukkueen All-American

FORT COLLINS, eversti – Colorado Staten nuorempi hyökkääjä David Roddy nimettiin Third Team All-Americaniksi, kuten julkaisu ilmoitti tänään. Hän on ainoa ei-Power 5 tai Gonzaga -pelaaja missään kolmesta ilmoitetusta joukkueesta. Hän on viides CSU-pelaaja, joka on koskaan tunnustettu all-amerikkalaiseksi

“Se on mahtava saavutus, jonka Sports Illustrated saa tunnustuksen”, Roddy sanoi. “Kasvoin lukemalla heidän lehtiään ja se, että he tunnustavat minut all-amerikkalaiseksi, on vain kunnia ja myös lapsuuden unelma. En koskaan uskonut saavani sitä, rehellisesti sanottuna, mutta se on aika erikoista.”

“Tämä on ansaittu kunnia Davidille”, päävalmentaja Niko Medved sanoi. “Kun olet paras pelaaja yhdessä maan huippuliigan parhaista joukkueista, se on ansaittu. Hän on pelannut eliittitasolla joukkueessa, joka on menestynyt tähän mennessä tänä vuonna. ei voisi olla ylpeämpi hänestä ja kaikesta, mitä hän on saavuttanut ja tulee tekemään tulevaisuudessa.”

Aiemmin tällä viikolla liigan valmentajat ja media valitsivat hänet Mountain Westin vuoden pelaajaksi kahdessa erillisessä äänestyksessä. Vain kolmas vuoden konferenssipelaaja CSU:n historiassa liittymässä Gian Clavell (2017-MW) ja Mike Mitchell (1990-WAC), Roddy ansaitsi konsensuspalkinnot sekä tiedotusvälineistä että valmentajien erillisistä valinnoista. Myös Wooden- ja Malone-palkintojen finalisti, Minneapolis, Minn., sijoittui liigassa kolmanneksi konferenssipisteissä pisteillä 19,5 pistettä per peli, kuudenneksi levypallossa 7,6:lla ja ensimmäisen maalintekoprosentilla 57,5 ​​prosentilla. Hän oli myös 13th 2,8 syöttöä ottelua kohden, kahdeksas blokeissa pisteillä 1,1 ja 17th minuuteissa 32,4 per kilpailu. Hänestä tuli 31st pelaaja CSU:n historiassa saavuttanut 1 000 urapistettä ja on tällä hetkellä 10. 1 358 pisteellä. Hänellä on seitsemän tuplatuplaa vuoden aikana ja hänet nimettiin USVI Paradise Jam MVP:ksi, kun hän teki keskimäärin 31,0 pistettä ottelua kohden johtaessaan CSU:n mestaruuteen Bradleyn, Creightonin ja Northeasternin voittamisella. Tuon turnauksen aikana hänellä oli kaksi 30+ pisteen ottelua, mukaan lukien uran ennätys 36 Creightonia vastaan.

Liigapelissä hän oli kuudes maalinteossa 19,06 pisteellä per peli, viides levypalloissa 7,61, ensimmäinen maaliprosentti 56,6.
prosenttia lattiasta ja 12th 3,06 syöttöä per kilpailu. Hän teki korkeimman 31 pisteen, kun hän laukoi kentältä 10/14, sekä yhdeksän levypalloa ja kolme syöttöä New Mexicon ensimmäisessä pelissään The Pitissä. Hän teki kaksinumeroisen maalin 17:ssä 18 liigaottelusta, mukaan lukien yhdeksässä 20:stä tai useammasta. Viimeksi hän voitti sarjan mestarin Boise Staten kotivoitossa 23 pistettä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Hän voitti kauden sarjan Broncosin kanssa.

Roddy oli yksi johtajista CSU-joukkueessa, joka kirjasi runkosarjassa 24 voittoa ja oli kolmanneksi eniten yhden kauden aikana, kun taas konferenssin 14 voittoa sitoo viime vuoden joukkueen asettaman kouluennätyksen. Rams oli 14-1 kotonaan tänä vuonna, pelaten kouluennätyksen viisi peräkkäistä myyntiä runkosarjan päättämiseksi ja Mountain West -aikakauden läsnäoloennätyksen edessä. Kauden aikana CSU johti hyökkäyspisteissä, maalimarginaalissa, kenttämaaliprosentissa, vapaaheittoprosentissa, liikevaihdon marginaalissa ja syöttöpisteissä.

Turnauksen toinen siemen, CSU avaa vuoden 2022 Air Force Reserve Mountain West -mestaruuden torstaina 10. maaliskuuta klo 19.00 MT. Hän pelaa keskiviikkona iltapäivällä sijalla 7 Utah State ja nro 10 ilmavoimien voittajaa. Rams pääsee Mountain Westin mestaruuteen tällä kaudella 11-3-ennätyksellä Quad 1 and 2 -joukkueita vastaan.

Ensimmäinen joukkue

Oscar Tshiebwe, Kentucky
Johnny Davis, Wis.
Kofi Cockburn, Ill.
Keegan Murray, Iowa
Jabari Smith, Auburn

Toinen joukkue

Ochai Agbaji, Kansas
Chet Holmgren, Gonzaga
Paolo Banchero, herttua
Jaden Ivey, Purdue
EJ Liddell, Ohion osavaltio

Kolmas joukkue
David Roddy, Coloradon osavaltio

Drew Timme, Gonzaga
Bennedict Mathurin, Arizona
Tari Eason, LSU
Walker Kessler, Auburn

Edellinen CSU All-Americans

2017 Gian Clavell (AP:n kunniamaininta)
2013 Colton Iverson (AP:n kunniamaininta)
1965 Lonnie Wright (AP:n kunniamaininta)
1963 Bill Green (Consensus Second Team, AP Third Team, USBWA First Team, NABC First Team,
UPI kolmas joukkue, NEA ensimmäinen joukkue)

Leave a Comment