Syksy 2022 kunnioittaa korkeakoulufoorumeita, joissa tutkitaan aiheita kansanterveydestä ilmastoratkaisuihin

Peter Aaron

Gearhart Hall

Ensi syksynä kunnia-opiskelijoilla on mahdollisuus seurata välivaaleja reaaliajassa, astua kansanterveyden ja turvallisuuden kulissien taakse ja tutkia uusia lähestymistapoja ilmastonmuutokseen. 75 minuuttia kestävät, yhden opintopisteen mittaiset Honors College Forums -foorumit tuovat tähtien opettajat ja huippuylläpitäjät yhteen viikoittain arvostettujen opiskelijoiden kanssa keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.

“Syksyn 2022 foorumivalikoimassamme opiskelijat haittaavat vaaleja, punnittavat yksilön mukavuutta yleiseen turvallisuuteen ja tutkivat vähävaikutteisia ratkaisuja ilmastonmuutokseen”, sanoi monitieteisen ja opetussuunnitelman johtaja John Treat. “Nämä luokat ovat yksi harvoista paikoista, joissa talouspäällikkö istuu biolääketieteen tekniikan pääaineen rinnalla, ja jokainen tuo pöytään mitä on oppinut alallaan.”

Vain välivaalifoorumi vaatii hakemuksen, mutta paikkoja on rajoitetusti kaikilla foorumeilla. Kiinnostuneita arvosanoin opiskelijoita kannustetaan rekisteröitymään mahdollisimman pian paikan saamisen takaamiseksi.

Syksyn 2022 Honors College -foorumit ovat:

Väliaikavaalit: Noah Pittman, Honors Collegen apulaisdekaani, johtaa tätä kurssia, joka keskittyy marraskuun 2022 välikausiin. Kurssin ensimmäiset viikot keskittyvät lainsäädäntövallan perustuslaillisiin perusteisiin ja siihen, miten haaran rooli liittohallituksessa on kehittynyt ajan myötä. Opiskelijat oppivat myös akateemisesta tutkimuksesta kampanjoista ja vaaleista Yhdysvalloissa keskittyen erityisesti siihen, kuinka välivaalit usein eroavat vaaleista, joissa on presidentinvaalikampanja. Sen jälkeen luokka keskittyy siihen, mitä odottaa vuoden 2022 välivaaleilla, sekä siihen, miten tulokset vaikuttavat presin toiselle puoliskolle. Bidenin toimikausi. Jokaiselle opiskelijalle määrätään koko lukukauden mittaiset kongressivaalit, jotka tarjoavat ennusteita siitä, mitä odottaa marraskuussa, sekä analyysin siitä, kuka voitti kyseiset vaalit ja miksi.

Kansanterveys ja turvallisuus sinuun liittyen: Huda Sharaf, Pat Walkerin terveyskeskuksen ylilääkäri, johtaa tätä foorumia, jonka tarkoituksena on kouluttaa korkeakouluopiskelijoita terveyteen liittyvissä asioissa, jotka voivat vaikuttaa heihin henkilökohtaisesti sekä kampuksellemme. leveässä. Se laajentaa tietoa tartuntataudeista sekä kansallisesti että maailmanlaajuisesti ja siitä, miten nämä infektiot voivat mahdollisesti vaikuttaa opiskelijoiden elämään. Opiskelijat myös oppivat olemaan hyviä terveydenhuollon kuluttajia ja taitavampia navigoimaan terveydenhuoltojärjestelmässä. Muoto rohkaisee aktiiviseen vuoropuheluun ohjaajan ja luokan välillä, ja nämä keskustelut voivat antaa näkemystä lääketieteen urasta. Kurssi ei rajoitu vain lääketieteen urapolkuja hakeviin, sillä nämä aiheet kattavat useita tieteenaloja.

Luontopohjaiset ilmastoratkaisut: Tällä kurssilla, jota johtaa biologisen tekniikan apulaisprofessori Benjamin Runkle, hahmotellaan Arkansasin luontopohjaisten ilmastoratkaisujen strategia, jossa arvioidaan tieteellistä potentiaalia ja poliittis-taloudellisia mahdollisuuksia. Kurssin opiskelijat arvioivat mahdollisuuksia Arkansasin vaihtelevissa maisemissa, kuten riviviljelyssä, metsätaloudessa, laitumella ja kaupunkialueilla. Jokaisessa tapauksessa on tieteellisiä epävarmuustekijöitä, poliittisia ja taloudellisia realiteetteja sekä yhteiskunnallisia odotuksia.

Leave a Comment