Truist Foundation tekee yhteistyötä Connect Humanityn kanssa edistääkseen Internet-yhteysavaruutta ja perustaakseen digitaalista pääomaa

Julkaistu 25 minuuttia sitten

Lähettäjä Totta

CHARLOTTE, NC, 9. maaliskuuta 2022 /CSRwire/ – Truist Foundation ilmoitti tänään myöntäneensä 10 miljoonan dollarin apurahan Connect Humanitylle, voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka keskittyy digitaalisen tasa-arvon edistämiseen historiallisesti syrjäytyneiden yhteisöjen keskuudessa. Apurahalla vahvistetaan Connect Humanityn nykyisiä toimia rahoituksen, työkalujen, koulutuksen ja verkostojen rakentamisessa digitaalisen kuilun poistamiseksi. Kun yhä useammat organisaatiot ja yksityishenkilöt ottavat käyttöön täysin etätyön ja digitaalisen työn, digitaalinen kuilu kasvaa edelleen ja sen vuoksi markkinoille pääsyn esteet ovat syvempiä. Tämä Truist Foundation -apuraha tarjoaa mahdollisuuden edistää Internet-yhteyksien tilaa ja tarjota kohtuuhintaista ja saavutettavissa olevaa koulutusta ja verkostoja aliliittyneille yhteisöille.

“Aiempien apurahojen ja kumppanuuksien jälkeen Internet Societyn kaltaisten organisaatioiden kanssa Truist Foundation ymmärtää sitoutumisen, jota tarvitaan tämän digitaalisen kuilun poistamiseksi. Siksi tämän 10 miljoonan dollarin apurahan lisäksi olemme myös perustaneet jatkuvan kumppanuuden Connect Humanityn kanssa poistaaksemme tämän järjestelmällisen epäoikeudenmukaisuuden ja antaaksemme yhteisöille mahdollisuuden vakauttaa, elvyttää ja valmistautua digitaalisen talouden tulevaisuuteen”, sanoi Lynette Bell, presidentti. Truist Foundation -järjestöstä. “Tämä aktiivinen kumppanuus tuo hyväntekeväisyyden ja rahoituksen parhaat puolet tähän tarkoitukseen tarjoamalla alipalvelutuille ja syrjäytyneille yhteisöille pääsyn ja koulutuksen laajakaistateknologiaan, mikä on kasvavassa digitaalisessa maailmassamme monin tavoin perusihmisoikeus.”

Yli 30 % afrikkalaisista, latinalaisamerikkalaisista ja maaseudun amerikkalaisista ei ole yhteydessä Internetiin. Etätyöpaikkojen lisääntyessä ja lähes yksinomaan verkossa julkaistavien uusien avoimien työpaikkojen vuoksi on vaikea kuvitella nykyaikaista yritystä menestyvän ilman verkkosivuston rakentamista tai lainojen ja lupien hakemista Internetistä. Viime kädessä digitaalinen talous on vain siihen yhteydessä oleville. Suhteettoman paljon vähävaraisia ​​perheitä, maaseudun asukkaita ja värikkäitä yhteisöjä jätetään jälkeen.

Tämä apuraha auttaa luomaan pohjan Connect Humanityn suunnitelmalle laajentaa olemassa olevia malleja, jotka lisäävät paikallista internetin omistajuutta yhteisöissä. Tämän seurauksena tällä investoinnilla tuetut yhteisöt kokevat nopeamman internetin halvemmalla, ja paikallinen omistus ja toiminta takaavat, että verkko hyödyttää yhteisöä ja laajentaa taloudellisia mahdollisuuksia kaikille.

“Olemme sitoutuneet varmistamaan, että yhteisöillä on resurssit, joita he tarvitsevat murtautuakseen digitaalisen köyhyyden kierteestä ja saavuttaakseen digitaalisen tasa-arvon”, sanoi Chris Worman, Connect Humanityn toinen perustaja, kumppanuus- ja strategiavastaava. “Tämä apuraha antaa meille mahdollisuuden aloittaa kumppanuuksia, joilla on potentiaalia tukea vähintään 100 yhteisöä, parantaa yhteyksiä vähintään 5 miljoonalle historiallisesti aliliittyneelle amerikkalaiselle ja kannustaa noin 500 miljoonan dollarin taloudellisiin mahdollisuuksiin; samalla luomalla vähintään 1 000 työpaikkaa verkkosuunnitteluun ja -huoltoon.”

Lisäksi Connect Humanity investoi tällä apurahalla pienituloisten yhteisöjen taitojen kehittämiseen auttaakseen heitä perustamaan ja käyttämään omaa infrastruktuuriaan, mikä puolestaan ​​luo taloudellisia mahdollisuuksia ja liikkuvuutta. Tämä kattava lähestymistapa, joka keskittyy infrastruktuuriin, kohtuuhintaisuuteen, digitaalisiin taitoihin, sisältöön ja politiikan muutoksiin, auttaa poistamaan digitaalista kuilua.

Tietoja Truist Foundationista

Truist Foundation on sitoutunut Truist Financial Corporationin (NYSE: TFC) tarkoitukseen inspiroida ja rakentaa parempaa elämää ja yhteisöjä. Vuonna 2020 perustettu säätiö tekee strategisia sijoituksia voittoa tavoittelemattomiin järjestöihin varmistaakseen, että sen palvelemilla yhteisöillä on enemmän mahdollisuuksia parempaan elämänlaatuun. Truist Foundationin apurahat ja toiminta keskittyvät urakehitykseen taloudelliseen liikkuvuuteen ja pienyritysten vahvistamiseen. Lisätietoja on osoitteessa Truist.com/Foundation.

Tietoja Connect Humanitysta

Connect Humanity tukee, katalysoi ja skaalaa kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja, jotka tarjoavat ihmisille pääsyn Internetiin ja tarvittavat välineet osallistuakseen täysipainoisesti digitaaliseen yhteiskuntaan. Erilaisten teknisten, hyväntekeväisyys- ja taloudellisten kumppanuuksien avulla Connect Humanity varmistaa, että yhteisöillä on tiedot ja taloudelliset resurssit, joita he tarvitsevat saavuttaakseen digitaalisen tasa-arvon. Lisätietoja on osoitteessa ConnectHumanity.fund.

###

Todellinen Logo

Totta

Totta

Tietoja Truistista
Truist Financial Corporation (NYSE: TFC) on määrätietoinen rahoituspalveluyritys, joka on sitoutunut inspiroimaan ja rakentamaan parempia elämää ja yhteisöjä. BB&T:n ja SunTrustin historiallisessa fuusiossa muodostuneella Truistilla on johtava markkinaosuus monilla nopeasti kasvavilla markkinoilla maassa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien vähittäis-, pienyritys- ja liikepankkipalvelut; vahvuuksien hallinta; pääomamarkkinat; kaupallinen Kiinteistö; yritys- ja institutionaalinen pankkitoiminta; vakuutus; kiinnitys; maksut; erikoistunut luotonanto ja varallisuudenhoito. Truistin pääkonttori sijaitsee Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, ja se on Yhdysvaltain 10 parhaan liikepankin joukossa. Truist Bank, FDIC:n jäsen. Lue lisää osoitteessa Truist.com.

Lisää osoitteesta Totta

.

Leave a Comment