Useimmat NYC:n turvakodit eivät tarjoa tarvittavia mielenterveyspalveluita: tietueita

The Post on havainnut, että alle puolet Big Applen erikoissuojista, jotka on tarkoitettu auttamaan kroonisesti kodittomia – vain 18 palvelusta 41:stä – voivat tarjota mielenterveyspalveluita paikan päällä tarvitseville asiakkaille.

Saatavuusaste New Yorkin usein kritisoidun turvakotijärjestelmän muissa osissa oli vielä alhaisempi vuoden 2020 lopussa, viimeisimmällä ajanjaksolla, jota tarkastelut tietueet kattavat kaupunkisuojissa tarjottavien palveluiden luettelon.

Vain yhdeksän kaupungin 247:stä lapsiperheiden turvakodista tarjoavat mielenterveyspalveluita paikan päällä – alle 4 prosenttia.

Asiat ovat tuskin paremmin kaupungin ahtaissa kasarmityylisissä sinkkujen aikuisten turvakodeissa, joissa vain 40 191 laitoksesta ilmoitti tarjoaneensa asiakkaille neuvontaa ja hoitoa heidän sijainnissaan.

“On tärkeää, että jokaisella turvakodilla – olipa se sitten perheille ja lapsille tai yksinäisille aikuisille – on mahdollisuus saada mielenterveyspalveluja”, sanoi entinen kaupunginvaltuutettu Stephen Levin, joka toimi yleisen hyvinvoinnin komitean puheenjohtajana kahdeksan vuotta ennen kuin erosi Big Applen alaisuudessa. aikarajoja koskeva laki.

Vain 18:ssa 41:stä erikoistuneesta kodittomien turvakodista oli saatavilla mielenterveyspalveluita paikan päällä.
Christopher Sadowski

Pormestari Eric Adams myönsi näiden palvelujen tarjoamisen tärkeyden tammikuun alustavassa suunnitelmassaan kaupunkimetrojen kriisin ratkaisemiseksi.

Se lupasi tarjota tai laajentaa useita uusia palveluita, mukaan lukien: “[i]sisällyttämällä lääketieteelliset palvelut DHS:n sivustoihin, jotka palvelevat suojaamattoman kodittomuuden kokeneita henkilöitä”, virkamiehet kirjoittivat lihavoitulla kirjaimilla 17-sivuiseen suunnitelmaan.

“DHS Safe Havens ja Stabilization bed -ohjelmat tarjoavat paikan päällä fyysistä ja käyttäytymiseen liittyvää terveydenhuoltoa, joka vastaa välittömästi asiakkaiden tarpeisiin”, asiakirjassa lisättiin.

Pormestari Eric Adamsin suunnitelma metroasunnottomuuden torjumiseksi korosti mielenterveysneuvonnan tarvetta DHS:n toimipisteissä.
Pormestari Eric Adamsin suunnitelma metroasunnottomuuden torjumiseksi korosti mielenterveysneuvonnan tarvetta DHS:n toimipisteissä.
Kuva: Spencer Platt/Getty Images

Asunnottomien palveluiden virasto on velvollinen kokoamaan ja toimittamaan tilastot joka syyskuu edelliseltä vuodelta kaupunginvaltuuston lain mukaan. entinen kaupunginvaltuutettu Stephen Levin oli toimenpiteen pääsponsori.

Luvussa on turvakoteja, jotka tarjoavat kodittomille newyorkilaisille “paikan päällä käyttäytymiseen liittyviä terveys- ja lääketieteellisiä palveluja”, mukaan lukien psykiatrisen arvioinnin, lääkityksen ja terapian sekä yksilö- että ryhmäympäristöissä.

“Tässä kaupungissa on tarpeeksi ohjelmia, jotta se on saavutettavissa. Se vaatii tiivistä koordinointia mielenterveyspalvelujen tarjoajien kanssa kaikkialla kaupungissa, olipa kyse sitten sairaaloista tai ohjelmista”, Levin lisäsi. “Se ei voi olla pelkkä lähete. Jokaiselle turvakodille pitää olla palvelusuunnitelma.”

Entinen kaupunginvaltuutettu Stephen Levin, joka toimi yleisen hyvinvoinnin komitean puheenjohtajana, sanoi, että mielenterveyspalvelujen on oltava jokaisessa turvakodissa saatavilla.
Entinen kaupunginvaltuutettu Stephen Levin, joka toimi yleisen hyvinvointikomitean puheenjohtajana, sanoi, että mielenterveyspalvelujen on oltava jokaisessa turvakodissa saatavilla.
Stefan Jeremiah New York Postille

DHS:n komissaari Gary Jenkins puolusti osastonsa ponnisteluja lausunnossaan, mutta ei suoraan käsitellyt turvakotien palvelujen puutetta.

“DHS on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia mielenterveyspalveluita kaikille asiakkaillemme”, hän sanoi. “Asiakkaiden käydessä turvakotijärjestelmän läpi virastomme on valmis auttamaan heitä pääsemään lyhytaikaisiin mielenterveyspalveluihin, jos henkilökunta katsoo sen tarpeelliseksi.”

.

Leave a Comment