Valkoinen talo nimeää poimintoja johtamaan VA:n terveys- ja etuja

Valkoisen talon virkamiehet ilmoittivat keskiviikkona kymmenen ehdokasta veteraaniasioiden keskeisiin johtotehtäviin, mukaan lukien ehdokkaan osaston ensimmäiseksi vahvistetuksi terveysasioista vastaavaksi alisihteeriksi yli viiteen vuoteen.

Listalla on myös eduista vastaava VA:n ylin virkamies ja uuden Asset and Infrastructure Review Commissionin puheenjohtaja, jonka tehtävänä on arvioida osaston jalanjälkeä kaikkialla Amerikassa seuraavan vuoden aikana.

Muutokset tapahtuvat veteraaniryhmien kasvavan turhautuneisuuden vuoksi osaston johtajien avoimista paikoista. Erityisesti terveydenhuollon huipputyö on ollut huolenaihe jo vuosia, sillä osasto on toistaiseksi selvinnyt koronaviruspandemiasta ilman pysyvää, senaatin vahvistamaa pistehenkilöä, joka ohjaisi Veteraanien terveysvirastoa.

Edellinen senaatin vahvistama VA:n terveysministeriön alisihteeri oli David Shulkin, joka jätti tehtävän helmikuussa 2017 ottaakseen VA:n sihteerin viran.

Nyt presidentti Joe Biden on valinnut tehtävään tri. Shereef Elnahalin, Newarkin yliopistollisen sairaalan presidentin ja toimitusjohtajan.

Elnahal toimi aiemmin New Jerseyn terveysvaltuutettuna ja oli ensimmäinen muslimijäsen New Jerseyn kabinetissa osavaltion historiassa. Hän työskenteli myös VA:n laadusta, turvallisuudesta ja arvosta vastaavana apulaisalisihteerinä vuosina 2016–2018 ja valvoi hoidon laatukysymyksiä.

Valkoisen talon virkamiehet sanoivat, että Elnahalin työ pandemian aikana vaikutti hänen valintaansa. Hän perusti yhden ensimmäisistä rokotuspaikoista New Jerseyyn ja on valvonut monia hoidon laadun ja potilasturvallisuuden parannuksia sairaalassa.

Biden nimitti Jefferson Groupin konsulttiyrityksen johtajan Ray Jeffersonin VA:n etujen alisihteerin virkaan, joka on ollut avoinna yli vuoden.

Hän on valmistunut West Pointista ja menetti kaikki viisi sormea ​​vasemmasta kädestä yrittäessään suojella joukkuetovereitaan erikoisjoukkojen harjoitusonnettomuuden aikana vuonna 1999. Hän työskenteli myös apulaissihteerinä veteraanien työllisyydestä ja koulutuksesta Yhdysvaltain työministeriössä presidentin aikana. Barack Obaman toimikausi.

Ja Valkoisen talon virkamiehet ilmoittivat keskiviikkona kahdeksan ehdokasta yhdeksänjäseniseen AIR-komissioon, mukaan lukien entinen Pennsylvanian tasavalta. Patrick Murphy toimii paneelin puheenjohtajana. Jonathan Woodson, entinen apulaispuolustusministeri terveysasioista, toimisi varapuheenjohtajana.

Ryhmä vastaa VA:n johdon suositusten tilojen sulkemisista ja uusista rakentamisesta eri puolilla maata, samoin kuin 1980- ja 1990-luvuilla perustetut sotilastukikohtien sulkemistoimikunnat.

Lausunnossaan Murphy sanoi, että hän keskittyy työskentelemään sidosryhmien kanssa “modernisoidakseen terveydenhuoltoa, johon veteraanimme pääsevät”.

“Investointi veteraaniemme, heidän perheidensä ja hoitajien terveyteen ja hyvinvointiin on paras investointi, jonka voimme tehdä”, hän sanoi.

Muita komitean jäseniä ovat mm.

  • William Carl Blake, Amerikan halvaantuneiden veteraanien toiminnanjohtaja;
  • Michael Blecker, Swords to Plowshares -yhtiön toiminnanjohtaja;
  • Christine Hill, edustajainhuoneen veteraaniasioiden komitean terveysalakomitean republikaanien henkilöstöjohtaja;
  • Joyce Johnson, entinen Yhdysvaltain rannikkovartioston terveys- ja turvallisuusohjelmien johtaja;
  • Lucretia McClenney, VA:n vähemmistöveteraanien keskuksen entinen johtaja;
  • José Ramos, Wounded Warrior -projektin hallituksen ja yhteisösuhteiden varapuheenjohtaja.

Senaatin johtajat eivät ole ilmoittaneet aikataulua sille, milloin ehdokkaiden vahvistuskuulemiset ja äänestykset järjestetään. Senaatin veteraaniasioiden komitean puheenjohtaja Jon Tester, D-Mont., lupasi lausunnossaan edetä asiassa nopeasti.

“Veteraanit ja heidän perheensä ansaitsevat täyden henkilöstön johtoryhmän osastolla”, hän sanoi. “Odotan innolla, että pääsen tarkistamaan näiden henkilöiden pätevyyden varmistaakseni, että he ovat kukin tehtävässään tarjota veteraaneille ansaitsemansa terveydenhuolto ja etuudet.”

Leo kattaa kongressin, veteraaniasiat ja Valkoisen talon Military Timesille. Hän on käsitellyt Washington DC:tä vuodesta 2004 lähtien keskittyen sotilas- ja veteraanipolitiikkaan. Hänen työnsä on ansainnut lukuisia kunnianosoituksia, mukaan lukien vuoden 2009 Polk-palkinnon, 2010 National Headliner Award -palkinnon, IAVA Leadership in Journalism -palkinnon ja VFW News Media -palkinnon.

.

Leave a Comment