2022 Players Championship -valinnat, kertoimet: Asiantuntijoiden ennusteet, vedonlyöntisuosikit voittaa kentältä TPC Sawgrassissa

Vuoden 2022 Players Championshipin lähestyessä nopeasti kaikkien esittämä avainkysymys on sama kaikkialla golfmaailmassa: Kenet valitset voittamaan TPC Sawgrassissa vuoden toistaiseksi suurimmassa tapahtumassa. Valtavalla kentällä, jossa on mukana 47 maailman 50 parhaan golfaajan joukosta, olemme eeppisessä ajossa, joka alkaa torstain ensimmäisestä kierroksella.

Riippumatta siitä, miten haluat luokitella The Players -tapahtuman, se on iso tapahtuma. Katsokaa vain edellä mainittua alaa. Pelaajien tarinat ovat runsaat, eikä tähtivoima ole vitsi. Justin Thomas etsii tapahtumassa peräkkäisiä voittoja, kun taas Jon Rahm pyrkii pitämään kiinni maailman ykkösasemastaan. Monet golfaajat yrittävät edelleen päästä harppauksiin vuoden 2022 Masters lähestyessä kovaa vauhtia.

Joten mitä tapahtuu tällä viikolla Floridassa? Katsotaanpa täydellistä sarjaa CBS Sports -asiantuntijoidemme ennusteita ja valintoja. Katso kaikki 2022 Players Championship -kertoimet Caesarsin urheiluvedonlyönnistä.

2022 Players Championship -asiantuntijavalinnat, ennusteet

Kyle Porter, vanhempi golf-kirjoittaja

Voittaja – Justin Thomas (14-1): Tiedän, että kukaan ei ole palannut takaisin TPC Sawgrassissa, mutta en ole huolissani siitä, kuinka tämä usean vuosikymmenen historia todella vaikuttaa JT:hen vuonna 2022. Hän pelaa melko hyvin (viidenneksi pallolyönnissä viimeisten 20 kierroksensa aikana) eikä ole tehnyt sitä. sijoittui tällä kaudella toistaiseksi 20 parhaan joukkoon (neljä niistä on ollut top 10:tä).

Sleeper – Adam Scott (50-1): Hiljaa peliä melko hyvin kolmella top 10:llä viidestä startista. Hänen historiansa täällä on yhtä hyvä kuin kenenkään muun kentällä, ja hänen numeronsa on aivan liian pitkä 50-1. Viidessä viimeisessä startissaan TPC Sawgrassissa Scott on sijoittunut 12 parhaan joukkoon neljä kertaa. Hänen uransa lyönnit 1,99 on alan viidenneksi paras Si Woo Kimin, Hideki Matsuyaman, JT:n ja Sergio Garcian jälkeen. Ja hänestä on jotenkin tullut yksi maailman parhaista puttereista.

Top 10 lukko — Brooks Koepka: Koepkalla on 11. paras historiallinen lyöntimäärä TPC Sawgrassissa tällä alalla ja ylittää odotuksensa tällä golfkentällä yli puolella lyönnillä per kierros Data Golfin mukaan. Hänen numeronsa ovat todella pitkät tällä viikolla huolimatta siitä, että hän on saavuttanut lähes voiton Phoenixissa ja 20 parhaan joukkoon Honda Classicissa muutama viikko sitten. Häntä pitäisi vahvistaa tällaiseen suureen tapahtumaan, ja vaikka on olemassa parempia valintoja sille, kuka todella sijoittuu 10 parhaan joukkoon, nelinkertaisista suurista voittajista ei ole parempia numeroita kuin tämä.

Tähti, joka ei varmasti voita – Dustin Johnson: En tunne sitä DJ:n kanssa juuri nyt. Hänen putterinsa on kantanut häntä viime aikoina, eikä hänellä ole 20 parhaan joukkoon PGA Tourilla. Lisäksi hän on melko keskinkertainen (hänelle) tällä golfkentällä, mahdollisesti koska etäisyyttä ei palkita täällä niin näkyvästi kuin useimmilla muilla PGA Tour -kentillä. Olisin hämmästynyt, jos hän voittaisi tällä viikolla.

Yllätysennuste – kaksi maailman viidestä parhaasta pelaajasta jää väliin: Tähän ryhmään kuuluvat Jon Rahm, Collin Morikawa, Viktor Hovland, Patrick Cantlay ja Scottie Scheffler. TPC Sawgrassissa on paljon vaihtelua, ja se luo volatiliteettia vuodesta toiseen (tapaus: Rory McIlroy on mennyt MC-Win-MC:hen kolmessa viimeisessä startissaan). Perjantai-iltana on joukko massiivisia nimiä pakkaamassa laukkujaan, ja uskon, että muutama heistä on maailman parhaiden joukossa.

Alin kierros: 64 (-8)
Voittopisteet: 277 (-11)
Voittajan sunnuntain pisteet: 70 (-4)


Kyle Boone, kirjailija

Voittaja – Viktor Hovland (20-1): Hovland epäonnistui leikkauspisteessä vuosi sitten kahdella lyönnillä saatuaan kahden lyönnin rangaistuksen avauskierroksensa, koska hän ei palauttanut palloa oikeaan kohtaan 15. greenillä. Sittemmin hän on kasvanut yhdeksi urheilun kirkkaimmista nuorista tähdistä viiden parhaan joukossa ja kahdella voitolla PGA Tourilla tällä ajanjaksolla. Hän aloittaa viikon päästäkseen T4- ja T2-finaaliin The Genesis -tapahtumassa ja Arnold Palmer Invitationalissa. Hänen kiillotetun rautaisen pelinsä ja välimatkan yhdistelmän pitäisi antaa hänelle mahdollisuus viedä kotiin, mikä olisi hänen kauden kolmas voitto.

Sleeper – Talor Gooch (50-1): Kentällä on vähän nukkujia, joilla on sama potentiaali kuin Goochilla. Hän tekee vasta kolmatta lähtöään tässä tapahtumassa, ja toinen näistä kahdesta lähdöstä (vuonna 2019) päättyi väliin, mutta hän sijoittui T5:een kuormitetulla kentällä vuosi sitten ja nauttii uravuodesta tällä kaudella. On melko helppoa kuvitella hänen tekevän toisen vahvan esityksen tällä viikolla T7:llä Arnold Palmerissa, joka olisi helposti voinut olla parempi, jos ei olisi ollut julmaa viimeistä kierrosta.

Top 10 -lukko – Collin Morikawa: Morikawan rautaleikki on legendaa, mutta hänen lyhyt pelinsä – erityisesti putoaminen – on aina suuri tuntematon hänen kanssaan. Jos hän pukeutuu hyvin, ole varovainen. Ja hän todellakin viihtyy viime aikoina. Hän on tällä kaudella neljäs Tourilla saavutetuissa lyönnissä ja sijoittuu samalle paikalle hänen lähestymistavan ansiosta saavutetuissa lyönnissä. Jos putteri pysyy kuumana, hänellä on todellinen mahdollisuus voittaa se, ja olemme jo nähneet kaksinkertaisen mestarin nousevan tilaisuuteen suurilla paikoilla.

Tähti, joka ei varmasti voita – Dustin Johnson: Entinen maailmanlistan ykkönen ei ole kääntynyt alle parin päivällä kolmella viimeisellä kierroksella, ja hänellä on lyhyt viikko Genesisissä, jolloin hän epäonnistui. Lisäksi The Players – vuoden 2019 T5-sijoituksen ulkopuolella – ei ole ollut ystävällinen DJ:lle. Hän lopetti T48:n vuosi sitten, eikä hänellä ole ollut siellä top10:tä (vuoden 2019 ulkopuolella) 11 muun uransa aikana. .

Yllätysennustus — Voittaja jää useampaan kuin yhden vedon jälkeen viimeiseen päivään mennessä: Vuosi sitten Thomas jäi kolmella vedolla perässä ennen kuin hän leikkasi Lee Westwoodin viedäkseen pokaalin kotiin. Vuonna 2019 (vuoden 2020 tapahtuma peruttiin) McIlroy jäi yhden vedon perässä osana raivokasta viimeistä kierrosta, jossa hän, Jim Furyk, Eddie Pepperrell ja Jhonattan Vegas nousivat kaikki viimeisenä päivänä tulostaulukossa. Yllätysennusteeni on, että kurssilla, joka edistää alhaisten pisteiden luopumista, voittajan on järjestettävä paluu viimeisellä kierroksella.

Alin kierros: 64 (-8)
Voittopisteet: 273 (-15)
Voittajan sunnuntain pisteet: 67 (-5)


Jacob Hallex, tuottaja

Voittaja – Collin Morikawa (14-1): Asiat näyttävät siltä, ​​että ne saattavat kastua tällä viikolla Ponte Vedrassa, mikä tarkoittaa, että pelaamme nostoa, puhdasta ja paikkaa jokaisesta väylälle päätyvälle pallolle. Katsotaan pöytää alas ja löydämme tarkat kuljettajat ja huippuluokan rautapelaajat. Morikawa rastittaa molemmat ruudut. Viimeksi kun näimme Morikawan, hän teki viikonloppumaksun Genesis Invitationalissa. Pidän siitä, että hän ohitti Bay Hillin myös viime viikolla, koska hän lepää TPC Sawgrassissa.

Sleeper — Brooks Koepka (35-1): Tästä tulee kalkkimainen nukkuja, mutta en voi olla tukematta Brooksia tässä paikassa. Kaveri viihtyy vaikeissa olosuhteissa, ja hän melkein voitti Phoenix Openin vain muutama viikko sitten. Minulle on periaatteellinen peli tukea pelaajaa, jolla on näin paljon voittovoimaa näin pitkällä hinnalla. Otan esitteen Brooksiesta voittaakseni Ponte Vedrassa.

Top 10 -lukko — Will Zalatoris (+375): Viime vuoden Masters-rakas pyöristyy jälleen tähän aikaan vuodesta. Willy Z sijoittui 21. sijalle Players Championship -debyyttissään vuonna 2021. Nyt kun hän hävisi äskettäin pudotuspeleissä Luke Listille Farmers Insurance Openissa, odotan palloa lyövän klinikan jatkuvan.

Tähti, joka ei varmasti voita – Jon Rahm: Asiat tuntuvat menevän väärään suuntaan Rahmbon kannalta, varsinkin viheriöillä ja sen ympäristössä, missä Rahm on menettänyt lyöntejä pelatessaan kolmessa edellisessä tapahtumassaan ja hävinnyt vihreän ympärillä kuudessa seitsemästä mitatusta tapahtumasta tällä kaudella. En aio lyödä vetoa Rahmista jääneen leikkauksen takia, mutta huomautan vain, etten ole rakastunut hänen viikon näkymiinsä.

Yllätysennustus – Patrick Cantlay ei missaa leikkausta: Ratahistoriaa ei vain ole ollut vuoden 2021 FedEx Cup Championille. Saatan olla puolueellinen tai olla puolueellinen, koska viime vuonna tekemättä jäänyt leikkaus tuhosi yksittäiset toiveeni ja rahalistalipun, joka minulla oli Patty Icessa… mutta poikkean. Häivytän Cantlayn onneksi otteluissa ja heitän hieman hänen päälleen, jotta vältän leikkauksen +275:ssä.

Alin kierros: 64 (-8)
Voittopisteet: 269 ​​(-19)
Voittajan sunnuntain pisteet: 68 (-4)

Kuka voittaa Players Championshipin, ja mitkä kaukolaukaukset hämmästyttävät golfmaailman? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi tulostaulukon ja parhaat vedotkaikki mallista, joka on saavuttanut seitsemän suurta golfia ja on noussut lähes 9 000 dollaria uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Leave a Comment