9am.health tarjoaa edullista, kätevää kotilaboratoriotestausta BioReference Laboratories -laboratorioiden kautta

SAN DIEGO, 10. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — 9 aamulla.terveysuusi virtuaalinen diabetesklinikka, ilmoittaa ylpeänä yhteistyöstään BioReference Laboratories, Inc.OPKO Terveysyhtiö, joka tarjoaa potilailleen mahdollisuuden ottaa verta diagnostisiin laboratoriotutkimuksiin kätevästi omasta kodistaan ​​tai työpaikastaan. Scarlet Health®BioReferencen integroitu digitaalinen alusta.

Potilaat hyötyvät:

  • Kätevä näytekokoelma kotona
  • Saumaton aikataulutuskokemus
  • Reaaliaikaiset sijaintipäivitykset heidän Scarlet Health Professionalin saapumisesta
  • Laboratoriotulosten analyysi API-integraatioiden kautta 9 aamulla.health-alusta

Lisäksi 9 aamulla.healthin olemassa olevien A1c- ja kolesterolitasojen kotitestien ansiosta potilaat pääsevät nyt kattavaan laboratoriotutkimukseen. Lisätutkimukset tarkistavat sekä munuaisten että maksan terveyden ja osoittavat elimistön kemiallisen tasapainon ja aineenvaihdunnan tilan, jotka kaikki ovat välttämättömiä kokonaisvaltaisen diabeteksen ja esidiabeteksen hoidossa.

Potilaat voivat tilata henkilökohtaisen hoitosuunnitelmansa osoitteessa 9 aamulla.health-sivusto millä tahansa laitteella. Lyhyen lääketieteellisen kyselylomakkeen täyttämisen jälkeen lisensoitu lääkäri ottaa yhteyttä potilaaseen määrätäkseen sopivat lääkkeet ja laboratoriotutkimukset. Scarlet’s® Scarlet Health Professionalin kotinäytteenotto voidaan lisätä henkilökohtaiseen hoitosuunnitelmaan hintaan 15 dollaria kuukaudessa.

“Laboratoriot ovat keskeinen osa kroonisten sairauksien hallintaa ja lääkitysannosten säätämistä. Valitettavasti laboratoriossa käyntiin liittyvä tiheys ja taakka voivat johtaa siihen, että potilaat jäävät pois normaalista hoitoaikataulustaan.” sanoo Paul Geevargheseylilääkäri osoitteessa 9 aamulla.terveys.“Lähettämällä terveydenhuollon ammattilaisen kotiin voimme kerätä kattavimman tiedon verensokerista, munuaisten toiminnasta, maksan toiminnasta, kolesterolista, elektrolyyteistä ja muusta ja samalla poistaa tarpeettomat esteet, jotka vaikeuttavat perinteisen sairaanhoidon perässä pysymistä. ”

“Digitaalisen kokemuksen tarjoaminen on välttämätöntä, koska terveydenhuolto siirtyy yhä enemmän potilaiden kohtaamiseen siellä, missä he ovat.” sanoi Richard SchwabacherDigital Health -yksikön johtaja ja BioReference Laboratoriesin digitaalijohtaja. “Diabetes vaikuttaa yhdelle 10:stä amerikkalaisesta ja yhdelle kolmesta amerikkalaisesta aikuisesta, jolla on esidiabetes.1 9 aamulla.healthin yhteistyö Scarletin kanssa korostaa mukavuutta, joustavuutta ja sitoutumista diabeetikoille ja heidän terveydenhuoltoyhteisölleen.”

Noin klo 9.terveys
9 aamulla.health on virtuaalinen diabetesklinikka, joka tarjoaa lääkäreitä, lääkkeitä, laboratorioita ja henkilökohtaista sairaanhoitoa esidiabeteksesta ja tyypin 2 diabeteksesta kärsiville. MySugrin takana olevan johtoryhmän vuonna 2021 perustama, 9 aamulla.health on suoraan kuluttajien saatavilla edullisella kuukausitilauksella, joka yhdistää ihmiset lisensoitujen palveluntarjoajien, apteekkien ja ravitsemusasiantuntijoiden hoitotiimiin. Pääkonttori vuonna San Diego, 9 aamulla.healthin taustalla ovat Founders Fund, Define Ventures, Speedinvest ja iSeed Ventures. Lisätietoja on osoitteessa www.9 aamulla.terveys.

Tietoja Scarlet Healthista
Scarlet Health® suunnittelee uudelleen laboratoriodiagnostiikan toimituksen integroidun digitaalisen alustansa kautta – vastaamaan digitaaliajan terveydenhuollon monimutkaisuuteen. Scarlet’s® on-demand, paikan päällä oleva laboratorionäytteiden keräysratkaisu, jossa on yli 1 500 testiä sisältävä laaja valikko, mahdollistaa täysin virtuaalisen etäterveyskokemuksen. BioReferencen kansallisen läsnäolon ja infrastruktuurin, laboratoriotilojen ja edistyneiden ammattilaisten tukemana eri puolilla maata, Scarlet tarjoaa innovatiivisen ja liikkuvan vaihtoehdon perinteisille laboratoriotestausvaihtoehdoille, joka täyttää kriittiset aukot potilaiden hoidossa ja suorittaa viimeisen lääketieteellisen mailin. BioReference tekee yhteistyötä luotettujen kumppaneidemme kanssa luodakseen räätälöityjä ratkaisuja, jotka integroituvat saumattomasti olemassa oleviin lääketieteellisiin järjestelmiin ja palveluntarjoajien työnkulkuihin. https://www.scarlethealth.com/

Tietoja BioReference Laboratories, Inc:stä
BioReference Laboratories, Inc. on yksi suurimmista täyden palvelun erikoislaboratorioista Yhdysvalloissa, joka antaa terveydenhuollon tarjoajille ja potilaille vallan tehdä luotettavia terveydenhuoltopäätöksiä. Genetiikkaan, onkologiaan, urologiaan ja naisten terveyteen keskittyvä BioReference tarjoaa kattavia testiratkaisuja ja vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta, joka perustuu 40 vuoden todistetun tieteen perintöön. Yhtiöllä on verkoston suurimmat terveyssuunnitelmat Yhdysvallat, palvelee noin 19 miljoonaa potilasta vuosittain, operoi 11 laboratoriopaikan verkostoa, ja sen taustalla on yli 300 lääkärin, DO, Ph.D:n, geneettisen neuvonantajan ja muun ammatillisen kliinisen ja tieteellisen henkilöstön työvoimaa. Kansallisen jalanjäljen ja markkinaraon kokemuksella BioReference tarjoaa uskottavia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat työnantajien, valtion virastojen, koulutusjärjestelmien, sairaaloiden ja terveydenhuoltojärjestelmien, rangaistuslaitosten, urheiluliigojen, matkailu- ja vapaa-ajan teollisuuden sekä vähittäismarkkinoiden tarpeita. BioReference tarjoaa alan johtavia räätälöityjä ratkaisuja COVID-19-tautiin, mukaan lukien hoitopistetestaukset ja laajamittaiset seulontaohjelmat. Lisätietoja on osoitteessa https://www.bioreference.com/ kulta me Facebook, Viserrys, instagram ja LinkedIn.

1 “Kansallinen diabetestilastoraportti.” Tautien torjunta- ja ehkäisykeskukset, 7. tammikuuta 2022https://www.cdc.gov/diabetes/library/features/diabetes-stat-report.html.

LÄHDE 9 aamulla.health Inc.

.

Leave a Comment