Christie Campus Health ilmoittaa yhteistyöstä Healthy Minds Networkin kanssa

LEXINGTON, Mass., 10. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ – Christie Campus Health, yksi maan johtavista opiskelijoiden mielenterveyspalvelujen tarjoajista, tekee yhteistyötä The Healthy Minds Networkin (HMN) kanssa, joka on yksi maan tärkeimmistä nuorten ja nuorten aikuisten mielenterveyteen osallistuvista tutkimusorganisaatioista. tarjota Christie Campus Healthin yhteisöopistokumppaneille dataa vahvojen kampusyhteisöjen rakentamiseksi.

HMN hallinnoi Healthy Minds Study -tutkimusta, väestötason kyselyä keskiasteen jälkeisten opiskelijoiden mielenterveydestä, ja se kerää yli puoli miljoonaa vastausta opiskelijoilta yli 500 korkeakoulusta ja yliopistosta. Tämän yhteistyön kautta Christie Campus Health kattaa kustannukset, jotka aiheutuvat osallistumisesta tunnettuun Healthy Minds Study -tutkimukseen nykyisille ja tuleville yhteisön korkeakouluasiakkaille, jotta he voivat kerätä kriittistä ja käyttökelpoista tietoa ongelmista, jotka vaikuttavat paikallisen korkeakouluopiskelijoiden mielenterveyteen nykyään.

COVID on tuhonnut korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoiden mielenterveyden eri puolilla maata, millä on suhteettoman suuri vaikutus yhteisön korkeakouluopiskelijoiden elämään, joiden väestötiedot ovat yleensä erilaisia ​​verrattuna heidän nelivuotiaisiinsa. Yhteisön yliopistoon osallistuvat opiskelijat työskentelevät usein, monet kokopäiväisesti, samalla kun he jongleeraavat vanhemmuuteen ja perheeseen liittyviä velvollisuuksia. COVIDin aiheuttamien lisähaasteiden vuoksi yhteisön opiskelijoiden ongelmiin syventäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voidaan rakentaa onnistunut ohjelma heidän mielenterveytensä tukemiseksi.

“Yhteistyömme Healthy Mindsin kanssa perustuu keskinäiseen tukeemme korkeakouluille ja yliopistoille heidän kamppaillessaan opiskelijoiden mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyvien ongelmien kanssa”, sanoi Kate Begley, toimitusjohtaja, Christie Campus Health. “Tiedämme kokemuksemme kautta työskennellessämme yhteisön korkeakoulujen kanssa, että he kohtaavat usein erilaisia ​​haasteita; Healthy Minds Study -tutkimuksen antamat tiedot toimivat perustana onnistuneiden ohjelmien rakentamiselle kampuksella mitattavissa olevin ja suotuisin tuloksin.”

“On kiireellinen tilaisuus ymmärtää paremmin mielenterveystarpeita ja käsitellä niitä yhteisön korkeakouluympäristöissä”, sanoi Sarah Ketchen-LipsonHealthy Minds Networkin päätutkija ja tiedekunnan jäsen Bostonin yliopiston kansanterveyskoulu. “Opiskelijoiden raportoimat tiedot, kuten keräämme Healthy Mindsin kautta, ovat välttämättömiä tulevissa ponnisteluissa yhteisön korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin tukemiseksi, mukaan lukien päätökset investoinneista uusiin ohjelmiin ja resursseihin. Tämä työ on erityisen tärkeä tasa-arvon edistämiseksi ei vain opiskelijoiden mielenterveyden kannalta. tuloksia, mutta myös sinnikkyyttä ja pysyvyyttä korkea-asteen koulutuksessa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Christie Campus Healthin kanssa tässä tärkeässä työssä.”

Christie Campus Health tekee yhteistyötä yli 150 korkeakoulu- ja yliopistokampuksen kanssa eri puolilla maata, ja ne tarjoavat luokkansa parhaita, näyttöön perustuvia mielenterveys- ja hyvinvointipalveluita – sovelluksista itseohjautuviin verkkotyökaluihin. henkilökohtaisesti ja etäterveyskliinikon käynnit henkilökohtaisiin concierge-palveluihin – kokonaisvaltaisen ratkaisunsa kautta, [email protected]integroituu saumattomasti kampuksen opiskelijoiden neuvontatoimistoihin.

Kanssa [email protected] opiskelijat voivat käyttää:

  • Rajoittamaton 24/7 tuki lisensoidulta neuvonantajalta ajasta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta
  • Henkilökohtaiset tai videoterapiaistunnot maksutta kaikkialla Yhdysvalloissa ja ulkomailla
  • Henkilökohtaiset navigaattorit, jotka tarjoavat lähetteen ja hoidon koordinointia ja ohjaavat opiskelijat kampukselle ja yhteisön resursseihin, jotka vastaavat heidän erityisiä kliinisiä, akateemisia ja taloudellisia tarpeita
  • Valikoima lisensoituja ohjaajia kliinisen erikoisuuden, rodun/etnisyyden, sukupuolen, puhutun kielen ja maantieteellisen sijainnin mukaan, ja he voivat saada terapiaa äidinkielellään yli 200 maassa
  • Psykiatriset reseptiresurssit saatavilla valtakunnallisesti
  • Vankka Wellness Hub ja navigointisovellus, joka yksinkertaistaa pääsyä kaikkiin terveys- ja hyvinvointipalveluihin kampuksella
  • Headspace, johtava meditaatio- ja mindfulness-sovellus, jonka on todistettu vähentävän stressiä ja ahdistusta sekä parantavan keskittymiskykyä, kestävyyttä ja unta
  • SilverCloud, itseohjautuva, Internet-pohjainen kognitiivisen käyttäytymisterapian alusta (iCBT). Kognitiivinen käyttäytymisterapia on lyhytaikainen käyttäytymishoidon muoto, joka auttaa oppilaita ratkaisemaan ongelmia ja näkemään ajatusten, uskomusten ja tunteiden väliset suhteet ja niistä johtuvat käyttäytymismallit.

Yhteisön korkeakoulut, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää Healthy Minds -tutkimuksesta ja Christie Campus Health -kumppanuudesta, kutsutaan osallistumaan informatiiviseen webinaariin aiheesta Tiistaina, huhtikuun 5klo 12:00 pm, EST. Rekisteröidy tapahtumaan klikkaamalla tästä.

Tietoja Christie Campus Healthista
Perustuu Lexington, MA, Christie Campus Healthia johtaa tiimi, jolla on vuosikymmenten kokemus korkeakouluopiskelijoiden terveydenhoidosta ja joka keskittyy yksinomaan kumppanuuteen korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa tarjotakseen tehokkaita ja laadukkaita mielenterveyspalveluita opiskelijoille. Vastauksena kampuksen mielenterveyskriisiin Christie Campus Healthin kansanterveyden, kliinisen psykologian, opiskelijoiden sairausvakuutuksen ja korkeakoulupolitiikan asiantuntijatiimi loi yhdessä [email protected]kokonaisvaltainen ratkaisu, joka laajentaa neuvontakeskusten kapasiteettia ja auttaa korkeakouluja tavoittamaan ja tukemaan apua tarvitsevia opiskelijoita.

Christie Campus Health sponsoroi Mary Christie Institutea, kansallista voittoa tavoittelematonta ajatushautomoa, jonka tehtävänä on parantaa korkeakouluopiskelijoiden emotionaalista hyvinvointia. Kokoontumisten, tutkimuksen, journalismin ja vaikuttamisen ansiosta se on aloitteiden ja uusien ideoiden kärjessä korkeakouluikäisten käyttäytymisterveyden alalla.

Tietoja Healthy Minds Networkista
Healthy Minds Network on yksi maan johtavista tutkimusorganisaatioista, joka edistää mielenterveyden ymmärtämistä ja käsittelemistä kouluympäristöissä. HMN on omistautunut parantamaan nuorten henkistä ja emotionaalista hyvinvointia innovatiivisen, monialaisen stipendin avulla. Tämä työ sisältää verkoston vuotuiset Healthy Minds Studies -tutkimukset perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille sekä korkeakoulujen ja yliopistojen työntekijöille. HMN toimii ylpeänä resurssina toisen asteen ja toisen asteen koulutuksen johtajille, opiskelijoille, tutkijoille, kliinikoille, poliittisille päättäjille ja suurelle yleisölle.

Ottaa yhteyttä:
Sonya HagopianChristie Health Campus, [email protected]; 617.594.2755
Amber TalaskiHealthy Minds Network, [email protected]

LÄHDE Christie Campus Health

.

Leave a Comment