Dodgers eliminating Giants in NLDS äänesti Top 5 Sports Moment 2021 LA Sports Awardsissa

Vaikka Los Angeles Dodgers ei pystynyt toistamaan World Series -mestaruutta vuonna 2021, heillä oli silti menestyksekäs kausi, joka sisälsi 106 ottelun voiton ja kansallisen liigan mestaruussarjan saavuttamisen viidennen kerran viimeisen kuuden vuoden aikana.

Kuvitettuaan St. Louis Cardinalsin villikorttipelissä, Dodgers kohtasi San Francisco Giantsin NL-divisioonan sarjassa. Sarja kesti kaikki viisi peliä, kun Dodgers voitti dramaattisella tavalla Oracle Parkissa.

Heidän Game 5 -voittonsa oli ehdolla Top Sports Moment -palkinnon saajaksi vuoden 2021 LA Sports Awards -gaalassa, mutta se sijoittui lopulta sijalle 4 faniäänestyksessä. Äänestyksen kärkipaikka meni LA Lakersin legenda Kobe Bryantille, joka valittiin postuumisti Naismith Memorial Basketball Hall of Fameen.

Ennen Dodgersin ja Giantsin välistä peliä 5, Vin Scully kutsui sitä “tärkeimmäksi peliksi heidän kilpailunsa historiassa”.

Joukkueet ovat olleet kilpailijoita 131 vuoden ajan, johon sisältyy muutto New Yorkista Kaliforniaan samana vuonna. Näiden kahden välillä on ollut monia suuria pelejä, mutta vuoden 2021 NLDS oli ensimmäinen kerta, kun Dodgers ja Giants kohtasivat jatkokaudella.

Lasorda kunnioitettu

Tommy Lasorda sai myös kunnian, sillä hänet nimettiin vuoden 2021 elämäntyöpalkinnon saajaksi 17. vuositapahtumassa.

”Puhuen perheeni puolesta, isälleni on kunnia saada tämä elämäntyöpalkinto. Hän on erittäin arvostettu yritys. Kukaan ei rakasta urheilua, LA-urheilua, erityisesti baseballia, Dodgersia ja City of Angelsia niin paljon kuin hän”, Laura Lasorda sanoi tallennetussa videoviestissä.

Tommy Lasorda kuoli tammikuussa 2021 93-vuotiaana. Hän vietti yli seitsemän vuosikymmentä Dodgers-organisaatiossa ja liittyi siihen ensin sen jälkeen, kun hänet valittiin Philadelphia Philliesistä vuoden 1948 Minor Leaguen luonnoksessa.

Kahden vuosikymmenen aikana managerina Lasorda keräsi ennätyksen 1 599-1 439, mikä johti franchising-sarjan kahdeksaan National Leaguen lännen divisioonan titteliin, neljään NL-viiriin ja kahteen World Series -mestaruuteen (1981, 1988).

”Tommy Lasordan elämäntyöpalkinnon saaminen on turhaa. Se on varmasti hyvin ansaittua, Dodgersin manageri Dave Roberts sanoi.

Muita viimeaikaisia ​​Dodgers-voittajia LA Sports Awardsissa ovat Mookie Betts, joka äänestettiin yhdeksi vuoden urheilijoista, ja Roberts, joka ansaitsi vuoden valmentajan vuonna 2020. Cody Bellinger äänestettiin yhdeksi vuoden 2019 urheilijoista.

Täydellinen luettelo vuoden 2021 parhaista LA urheiluhetkistä

Nro 1: Lakersin ikoni Kobe Bryant valittiin postuumisti Naismith Memorial Basketball Hall of Fameen

Nro 2: LA Angelsin kaksisuuntainen tähti Shohei Ohtani äänesti yksimielisesti American Leaguen MVP:ksi

Nro 3: UCLA:n miesten koripallojoukkue etenee Final Fouriin

Nro 4: Dodgers eliminoi jättiläiset NLDS:n pelissä 5

Nro 5: LA Rams voitti Seattle Seahawksin NFC Wild Card -kierroksella

Nro 6: Allyson Felixistä tulee eniten koristeltu amerikkalainen yleisurheiluolympialainen

Nro 7: LA Chargersin pelinrakentaja Justin Herbet voitti NFL:n vuoden hyökkäystulokkaan

Nro 8: USC Trojans miesten koripallojoukkue etenee Elite 8 -sarjaan ensimmäistä kertaa vuoden 2001 jälkeen

Nro 9: Angel City FC ostaa Christen Pressin ensimmäiseksi pelaajaksi

Nro 10: LA Clippers etenee läntisen konferenssin finaaleihin ensimmäistä kertaa franchising-historiassa

Oletko tilannut Dodger Blue YouTube -kanavan? Muista soittaa ilmoituskelloa katsoaksesi pelaajien haastatteluja, osallistuaksesi esityksiin ja arvontoihin ja pysyt ajan tasalla kaikista Dodgersin uutisista ja huhuista!

Leave a Comment