Entiset trion standardisarjat Chaney’s run | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Henkilökunnan tiedostokuva / Greg Macafee Chaneyn Josiah Gonzalez lähtee välierälle Puolaa vastaan ​​lauantaina piirifinaalissa.

YOUNGSTOWN – Kun Chaneyn urheiluohjelmat palasivat vuonna 2018 kahdeksan vuoden tauon jälkeen, kolme pelaajaa auttoi Cowboysin poikien koripallojoukkuetta kilpailemaan ja menestymään heti.

Quincy Jones, Cam Lawrence ja Sharrod Taylor auttoivat kukin johtamaan Chaneyn piirin viimeiseen esiintymiseen ohjelman ensimmäisellä kaudella ja voittivat sitten piirin tittelit kummankin seuraavan kauden aikana.

Tuo kolmikko saattoi valmistua viime vuonna, mutta he loivat ennakkotapauksen ja auttoivat luomaan perustan menestykselle, jota tämän kauden Cowboys-joukkue on jatkanut voittamalla kolmannen peräkkäisen piirin mestaruutensa ja esiintymällä kolmannella peräkkäisellä alueella sen jälkeen, kun ohjelma palasi neljä vuotta sitten.

“Meillä oli paljon lapsia, jotka kävivät katolisissa kouluissa, mutta kun palasimme ja aloimme rakentaa ohjelmaa, he itse asiassa palasivat ohjelmaan.” sanoi päävalmentaja Marlon McGaughy. ”He siirsivät perinteemme muille lapsille, joten emme jääneet huomaamatta. Teimme kaiken samalla tavalla… Monet näistä lapsista jäljittelevät heitä, joten he ymmärtävät, mitä tapahtuu. He haluavat olla samanlaisia ​​kuin he.”

Chaneyn nykyinen vanhempi Isaiah Williams sanoi, että Lawrence opetti hänelle, kuinka olla parempi pistevahti, ja lisäsi, että Jones opetti hänelle kuinka auttaa saamaan pallon isoille miehilleen maalissa ja “Ota heidät mukaan enemmän.”

“He kaikki jättivät meille korkeat vaatimukset täytettäväksi” sanoi juniori Josiah Gonzalez. “He kävivät piirissä joka vuosi, kun he olivat täällä, joten olemme yrittäneet jatkaa sitä. He kaikki käskivät meitä tulemaan tänne ja työskentelemään niin lujasti kuin pystymme joka pelissä ja joka päivä.

Chaneyn ottelu torstai-iltana Divisioonan II Kantonin aluevälierissä on tuttu vihollinen – joukkue, jota Cowboys pelasi aiemmin tällä kaudella – yksi osavaltion parhaista joukkueista, Akron St. Vincent-St. Mary.

Joka vuosi, kun he ovat päässeet aluekierrokselle, Cowboys ei ole päässyt välierien ohi. Vuonna 2020 Chaneyn piti kohtaa irlantilaiset alueellisessa semifinaalissa, mutta loput pudotuspelit peruttiin COVID-19-pandemian vuoksi. Sitten viime vuonna Cowboys putosi Gates Mills Gilmour Academylle alueellisessa välierässä.

Chaneylla on kuitenkin korkeammat tavoitteet.

“(Voittopiirit) tuntuu hyvältä, mutta se ei ole päätavoitteemme,” González sanoi. “Päätavoitteemme ovat tietysti osavaltiot, joten emme voi tyytyä pelkkään piiriin.”

Cowboysilla on edessään pitkä tehtävä, kun he valmistautuvat kohtaamaan puolustava Division II -osavaltion mestari, ja he tietävät, että he ovat antaneet periksi irlantilaisille 74-53 joulukuun 14. päivänä.

Mutta tämä ottelu oli kauden alussa, ja Cowboys on kasvanut sen jälkeen.

“Olemme tulleet hieman kokeneemmiksi matkan varrella” McGaughy sanoi.

Molemmat joukkueet haluavat pelata nopeasti ja vauhdikkaasti – siirtymässä käyttämään nopeuttaan ja urheilullisuuttaan. Kyse on vain siitä, kuka pystyy rajoittamaan virheitä, siirtoja ja epäonnistuneita laukauksia yrittäessään pelata tällä tahdilla.

“Meidän täytyy tehdä laukauksia” McGaughy sanoi. – Viime kerralla missatimme paljon laukauksia, ja he tekivät laukauksia. He tulivat ulos ja löivät luultavasti neljä tai viisi kolmosta toisella puoliajalla ja työnsivät johdon tasolle 15, joten meidän on pelattava kovaäänistä puolustusta. Meidän täytyy pomppia ja tehdä laukauksia.”

Vihje on torstaina klo 18, kun voittaja etenee aluefinaaliin kohtaamaan Louisvillen ja Cleveland Glenvillen voittajan.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment