Habitat for Humanity etsii asunnonomistajia kahdelle kiinteistölle | Center County Gazette

Greater Center Countyn IHMISYÖN ELINTÄÄNTÖ etsii asunnonomistajia kahdelle kiinteistölle Center Countysta.

Lähettäjä HFHGCC

BELLEFONTE — Habitat for Humanity of Greater Center County (HFHGCC) etsii asunnonomistajia kahdelle kiinteistölle Centerin piirikunnasta.

Kiinteistöt sijaitsevat Bellefontessa ja Philipsburgissa.

HFHGCC etsii kahta kumppaniasunnonomistajaa, jotka etsivät turvallista ja edullista asuntoa Keskustasta. Yhden kodin rakentaminen Bellefonte Boroughiin on käynnissä ja toisen Philipsburgin kaupunginosaan on määrä alkaa tämän vuoden kesällä.

Habitatin on rekrytoitava kumppaniasuntojen omistajia, jotka työskentelevät yhdessä Habitatin vapaaehtoisten ja ammattitaitoisten kauppiaiden kanssa, jotta heidän projektinsa saadaan päätökseen.

HFHGCC:n tehtävänä on helpottaa yksinkertaisten, mutta kunnollisten ja kohtuuhintaisten asuntojen omistamista paikallisille perheille, jotka joutuvat hinnoiteltua pois markkinoilta kohonneiden hintojen ja/tai rajallisten tulojen vuoksi, jotka estävät heiltä pääsyn perinteisiin asuntolainalähteisiin.

Perheen kokoonpanolla ei ole merkitystä, eikä se koskaan vaikuta Habitatin kelpuutusprosessiin. Habitat-kodin saamiseksi hakijoiden on kuitenkin täytettävä kolme erillistä kriteeriä:

n Heidän on kohdattava pakottava tarve parantaa elinolojaan. Esimerkiksi liian monen perheenjäsenen puristaminen sisään;

n Heidän nykyinen asuntonsa, huono eristys tai muut asiat, jotka heikentävät merkittävästi elämänlaatua, katsotaan hakijaksi kelpoiseksi. ja

n Hakijan tulee myös osoittaa kohtuullinen vastuuntunto nykyisten taloudellisten velvoitteiden, kuten vuokran, hoitamisesta sekä riittävät tulot pysyäkseen Habitatin mukavasti edullisissa kuukausimaksuissa.

Lopuksi, toteuttaakseen unelmansa Habitatin kotitalouksien on sitouduttava kumppanuuteen Habitatin kanssa investoimalla 350 tuntia työstään Habitat for Humanityyn rakentamisen, ReStoren tai hallinnollisten toimien avulla.

Varsinaisen kumppanihakijan tulee lahjoittaa 250 tuntia, mutta ystävät ja muut voivat auttaa toteuttamaan loput 100 tuntia.

Tämä tarkoittaa usein oman tai jopa jonkun muun Habitat-kodin rakentamista. Mutta he voivat ansaita tällaista “hikipääomaa” myös muilla tavoilla, kuten vapaaehtoistyönä Habitatin varainhankintatapahtumissa ja muissa toimissa.

Jokainen sopivan ikäinen perheenjäsen voi lahjoittaa aikaa hikipääoman hyvittämiseen, jopa ystävät ja kaukaisemmat sukulaiset ovat tervetulleita mukaan.

”Habitatin hyväksi havaittu kaava kodin kohtuuhintaisuudesta perustuu kolmeen avaintekijään: ensinnäkin maanhankinta- ja rakennuskustannusten pitämiseen alhaisina. Toiseksi käyttämällä upeita vapaaehtoisia, jotka auttavat rakentamaan kodin, ja kolmanneksi tarjoamalla korottomia asuntolainoja”, sanoi Stephanie Fost, Habitat for Humanity of Greater Center Countyn toiminnanjohtaja.

Rakennustontit hankitaan joko lahjoituksina tai merkittävästi alennettuun hintaan. Omistautuneet vapaaehtoiset, mukaan lukien kumppaniasunnonomistaja, tarjoavat rakennustyötä pätevien ammattilaisten ammattitaitoisen valvonnan alaisena.

Paikalliset myyjät ja kauppiaat lahjoittavat tai tarjoavat jyrkästi alennettuja hintoja korkealaatuisista tarvikkeista, materiaaleista ja erikoistuneesta työvoimasta. Myös muut paikalliset yritykset ja yksittäiset lahjoittajat tukevat prosessia.

Kun rakentaminen tai kunnostus on valmis, Habitat ottaa lainanantajan roolin ja tekee nollakorkoisen asuntolainan kohtuulliseksi ajaksi, joka parhaiten sopii hakijan taloudelliseen vahvuuteen. Näin ollen asuntolainan maksut Habitat-omistajan/-kumppanin perheelle voivat olla niinkin alhaiset kuin puolet tavallisesta asuntolainasta, mikä on jopa alhaisempi kuin vastaavan asunnon vallitsevat markkinavuokrat.

“Emme ole vain tiilistä tai laastista, vasarasta ja nauloista”, sanoi Fost.

”Meillä on todellakin kyse ihmisten unelmien toteuttamisesta. Nämä kodit ovat poikkeuksellisen erityinen tilaisuus yhteisön jäsenelle, joka ei koskaan uskonut, että heillä olisi varaa omistaa koti missään palvelemassamme yhteisössä.

Asuntotarpeiden palveleminen koko Center Countyssa, Habitatissa – toimien sekä rakentajana että lainanantajana – on jo mahdollistanut yli 70 perheen toteuttamisen unelmansa asunnon omistamisesta.

Soita numeroon (814) 353-2390 saadaksesi lisätietoja tai pyytääksesi hakemuspaketin lähettämistä sähköpostitse tai hakemuspakettipyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Hakijoiden tulee ilmoittaa, ovatko he kiinnostuneita hakemaan asuntoa Bellefontesta vai Philipsburgista.

Habitat for Humanity of Greater Center County, Habitat for Humanity Internationalin paikallinen tytäryhtiö, perustettiin vuonna 1983 voittoa tavoittelemattomana kohtuuhintaisten kotien rakentajana yhteistyössä pätevien perheiden, yhteisön vapaaehtoisten ja paikallisten yritysten kanssa.

Leave a Comment