Habitat for Humanity of the Mid-Ohio Valley juhlii kansainvälistä naistenpäivää Women Build -aloituskierroksella | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Habitat for Humanity of the Mid-Ohio Valley murtui tiistaina Gorhamin perheen uuteen kotiin Washingtonin piirikunnassa osoitteessa 420 Stone Quarry Road, Fleming. Vasemmalta talonomistajan tytär; Karen Pratt-Paskawyxh, Habitat for Humanityn yhteisöpäällikkö; asunnonomistajan tytär; Jenny Seckman Williamstown Bankista, Women Build -ohjelman toinen puheenjohtaja; Megan Gorham, tuleva asunnonomistaja; ja Sharon Anderson, Williamstown Bank, Women Buildin yhteispuheenjohtaja. (Kuva toimitettu)

FLEMING – Habitat for Humanity of the Mid-Ohio Valley järjesti uraauurtavan tiistain 112. talolleen Mid-Ohion laaksossa.

Talo Stone Quarry Roadilla Flemingissä rakennetaan yhteistyössä Gorhamin perheen kanssa.

Projekti on osa Habitat for Humanityn Women Build -aloitetta, jossa naiset ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa työskentelevät asuntoprojekteissa yhteisöissään.

Uraauurtava seremonia pidettiin kansainvälisenä naistenpäivänä juhlimaan naisten panoksia ja saavutuksia Keski-Ohion laaksossa ja ympäri maailmaa.

Women Build 2022 -tapahtumaa johtaa paikallisesti ryhmä, joka antaa oman aikansa auttamaan projektin suunnittelussa. Ohjausryhmää johtavat Sharon Anderson ja Jennifer Seckman, molemmat Williamstown Bankista.

“Seudumme naisten mahdollisuus kokoontua yhteen ja rakentaa koti paikalliselle perheelle Women’s Build 2022 -tapahtuman aikana on voimaannuttavaa.” Anderson sanoi. “Haluan rohkaista kaikkia vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita ilmoittautumaan ja olemaan osa jotain todella elämää muuttavaa.”

Women Build -suunnittelutiimin tavoitteena on saada 150 vapaaehtoista yhteisöön auttamaan kodin rakentamisessa. Habitat kerää myös rakennuskustannuksiin tarvittavia varoja ja toivoo saavansa talon valmiiksi vuoden loppuun mennessä.

Habitat luottaa vapaaehtoisiin ja tukijoihin palvellakseen yksilöitä ja perheitä kohtuuhintaisten asuntojen kanssa.

Women Build -talon pääsponsoreja ovat Marietta Community Foundation ja United Way Alliance of the Mid-Ohio Valley. Muita sponsoreita ovat Mary M. Welch Fund Parkersburgin alueen yhteisösäätiössä, Belpre Area Community Development Foundation, Erie Insurance, Virginia L. Neptune Charitable Foundation, Marietta Welfare League ja First Mutual Bank. Lisää sponsoreita etsitään edelleen.

Women Buildiin osallistumisesta kiinnostuneet voivat rekisteröityä osoitteessa www.habitatmov.com/womenbuild.

Vapaaehtoistyöläisillä ei tarvitse olla kokemusta rakentamisesta, vaan halukkuutta osallistua ja vaikuttaa yhteisöön.

Koko projektin ajan Women Build -päivitykset julkaistaan ​​Habitat for Humanity MOV:n Facebook-sivulla ja Women Build Facebook -ryhmässä.

Tietoja Habitat for Humanitysta: Habitat for Humanity tekee yhteistyötä ihmisten kanssa Keski-Ohion laaksossa ja kaikkialla maailmassa auttaakseen heitä rakentamaan tai parantamaan paikkaa, jota he voivat kutsua kodiksi. Habitat-asunnonomistajat auttavat rakentamaan omia talojaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Kun asunto on valmis, asunnon ostajat maksavat hallittavissa olevan asuntolainamaksun ilman korkoa lainalleen. Vuodesta 1991 lähtien Habitat for Humanity of the Mid-Ohio Valley on rakentanut 110 kotia ja palvellut yli 500 ihmistä turvallisessa, pysyvässä asunnossa.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment