Humanoid Beasts, ihmiskunta häpeää sitten ihmisestä

Ihminen on olennoista jaloin. Tämä tarkoittaa, että ihminen on parempi kuin jokainen tähän maailmaan luotu olento

Tämän maan päällä on lukemattomia Jumalan luomuksia, mutta heissä jalouden ja erinomaisuuden kruunu on ihmisten pää ja merkittävin ja arvostetuin ihminen koko luomakunnassa. Mutta emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että ihmiseltä, jolle on annettu ihmiskunnan kultainen puku, on riistetty ihmiskunnan vaatimuksia. Joskus hän poikkeaa Luojansa luomisesta.

Ja toisinaan kieltää hänelle annetut mukavuudet, Kaikista näistä virheistä ja synneistä huolimatta ihminen ei vain jää tänne, vaan joskus jopa ylittää sen ja menee vastoin ihmiskunnan työtä, joka on ihmiskunnalle häpeä ja kaukana inhimillisestä ihmisarvoa. Eilen sattunut onnettomuus loukkasi inhimillisiä arvoja. Ihmisyydestä on tullut häpeän ja välinpitämättömyyden patsas.
Ihminen on olennoista jaloin. Tämä tarkoittaa, että ihminen on parempi kuin jokainen tähän maailmaan luotu olento. Mutta ansaitseeko ihminen todella tulla kutsutuksi sellaiseksi? Mies, jonka Allah on tehnyt paremmaksi kuin jokainen maailmassa syntynyt olento, on menettänyt oman identiteettinsä. Miehestä, jolle annettiin äly ja tietoisuus, tuli peto. Ja tee se peto, jolta kauheat eläimet etsivät turvaa. Sen julmuus on niin vaarallista, että kun siitä tulee peto, sen himon saaliiksi joutuvat paitsi ihmiset, myös eläimet. Näiden petojen joukossa on koulutettuja ja tietämättömiä ihmisiä, mutta tänään puhumme viattomista silmuista, jotka joutuvat hänen himonsa saaliiksi. Ihmiset, jotka janoavat niiden olemassaoloa, jotka eivät tiedä, seulovat sen. Ne, jotka on puhdistettu synnistä, ovat suurimman synnin uhreja. Ja nämä pedot on niin vaikea tunnistaa, että löydät ne rukouksin kädessään ja hatut päässään. On tullut vaikeaa tunnistaa kuka on ihminen ja kuka peto. Ääni kohoaa, kun ruumiita löytyy jostain. Sitten tehdään lakeja. Jos lakia vain voitaisiin parantaa, kukaan ei olisi syyllinen tänään. Isä, setä, veli, kaikki nimet ovat tulleet etualalle. Kuka tahansa pitää häntä suojelijanaan, raakuus on lisääntynyt niin paljon, että hän ei luota mihinkään suhteeseen. Ihminen tuhoaa tämän maailman omalla julmuudellaan. Nykyään hänestäkin on tullut vaikutusvaltaisten ihmisten himon kohde. Näiden ihmisten syyllisyys on niin suuri, että vaikka heidät hirtetään joka päivä ylösnousemuspäivään asti, tämä rangaistus on pienempi. Jos tätä sortoa ei lopeteta tänään, kukkaset lakkaavat kukkimasta täällä ja jäljelle jää vain piikikäs pensaat.
“Kohotetaan äänemme tätä sortoa vastaan”.
“Älä tuo ylösnousemusta, ennen ylösnousemusta.”
Jos haluamme yhteiskunnan hyvää, meidän on luettava uudelleen ihmiskunnan opetukset ja toimittava niiden mukaan, muuten tapa, jolla me, yksi ihminen, pääsemme eroon vihan ja vihamielisyyden syystä toista ihmistä kohtaan.
Luovumme tällaisten hyödyllisten tottelevaisten ja alistuvien villien eduista ja siirtokunnat näyttävät autioilta.
Kaikki kirjoitus on paikoillaan, mutta ihmiskunta häpeää jälleen kerran tätä tapausta.

Writer on arabian kielen PG-opiskelija Kashmirin yliopistossa
Sähköposti: ——warharoon406@gmail.com

Leave a Comment