Klinikka merkitsee Health Wagonin paluuta suurempiin yleisötapahtumiin | Uutiset

WISE — Zion Family Ministriesin toiminta ja keittiötilat olivat kiireisiä keskiviikkona, kun Health Wagon palasi toimintaan vuosittaisilla myöhään talvella sijaitsevilla ilmaisilla klinikoillaan Wisessä ja Clintwoodissa.

Health Wagonin presidentti ja toiminnanjohtaja tohtori Teresa Tyson sanoi, että keskiviikon tapahtuma merkitsee vuoroparia yli neljä vuosikymmentä vanhalle organisaatiolle, joka aloitti toimintansa pienenä liikkuvana koeautona Dickensonin piirikunnassa.

Keskiviikon klinikka oli ensimmäinen lopputalven tapahtumista sitten vuoden 2019, jolloin COVID-19 pakotti Health Wagonin henkilökunnan lopettamaan joukkotapahtumat taudin leviämisen pelossa, Tyson sanoi.

Samalla kun organisaatio jatkoi pienempiä yhteisövierailuja ja tapaamisia Wise- ja uudessa Clintwood-pääkonttorissaan, hän sanoi, että viimeiset kaksi vuotta ovat olleet tasapainossa yleisen turvallisuuden ja alueen palvelemisen välillä, jolla on useita terveydenhuollon haasteita.

Tyson sanoi, että klinikan uusi nimi – Move Mountains Medical Mission – merkitsee myös brändin uudistamista sen jälkeen, kun kaksi vuosikymmentä on työskennellyt Tennessee-pohjaisen Remote Area Medicalin kanssa vuosittaisilla kesäilmaisilla klinikoilla Wise Countyssa. RAM-virkailijat myönsivät vuonna 2019, että Health Wagon oli kehittänyt joukon kumppanuuksia ja alueellista tukea, minkä ansiosta RAM voi tukea muita terveydenhuoltotoimia kaikkialla Yhdysvalloissa.

COVID-19-seulonta oli ensimmäinen askel potilaille Zion Family Ministriesissa keskiviikkona, mutta Tyson sanoi, että se ei ollut ainoa vaihe taudin hoidossa.

“Yksi monista asioista, joita teemme, on COVID-rokotteiden ja tehosteiden ja influenssarokotteiden antaminen”, Tyson sanoi. “Coeburn Economic Development Authority antoi meille 500 dollaria, ja käytämme sitä kannustaaksemme ihmisiä ottamaan rokotuksen asettamalla heidän nimensä käteispalkintojen arvontaan. Se todella auttaa, koska rokotukset ovat paras puolustuskeinomme virusta vastaan.

Vaikka Tyson ja hänen henkilökuntansa kokivat pandemiatilanteen muuttuneen riittävän turvalliseksi jatkaakseen massaklinikoiden, kuten keskiviikon tapahtuman, jatkamista, klinikka ja torstain tapahtuma Clintwoodissa mainostettiin vain ajanvarauksiksi soittamalla Health Wagonin Wise- ja Clintwood-toimistoihin. Tyson sanoi, että uusi järjestelmä on auttanut levittämään ihmisiä paikan päällä terveyden ja turvallisuuden vuoksi.

Vaikka pandemiaa edeltävä klinikka houkutteli 150–200 ihmistä palveluihin, kuten fyysisiin tutkimuksiin, rintakehän röntgenkuvauksiin, papa-kokeiluun, säännöllisiin rokotuksiin, ultraäänitutkimuksiin, reseptipalveluihin, Medicare-ilmoittautumisapuun ja terveysopetukseen, keskiviikon klinikalla oli edelleen yli 100 potilasta.

Paikallinen asianajaja Brett Hall, joka työskentelee vapaaehtoisena juoksijana keskiviikon klinikalla, sanoi olevansa sen velkaa Move Mountainsille, koska Health Wagonin lääkintähenkilöstö luultavasti pelasti hänen henkensä, kun hän sai COVID-19-tartunnan toisen kerran rokottamisesta huolimatta.

“He pystyivät antamaan minulle monoklonaalisia vasta-aineita, kun minulla oli oireita, ja olin paljon parempi seuraavana päivänä”, Hall sanoi.

Tohtori Joe Frank Smiddy, joka on operoinut Health Wagonin radiologian pakettiautoa ja tarjonnut keuhkojen röntgenpalveluja sen tapahtumiin, sanoi, että COVID-19 on lisännyt ulottuvuutta siihen, mikä oli pitkään keskittynyt keuhkoahtaumatautien diagnosoimiseen alueen asukkailla. ja musta keuhko.

“Ennen COVIDia olimme tekemisissä hiilityöntekijöiden, keuhkoahtaumatautien ja astman kanssa, keuhkosieniä sairastavien ja tupakoivien ihmisten kanssa”, Smiddy sanoi. “Heti kun COVID iski, tiesimme, että joillakin COVID-potilailla olisi taustalla oleva keuhkosairaus, ja aloimme tehdä rintakehän röntgenkuvauksia. Jos voisimme parantaa heidän keuhkojensa terveyttä, he selviäisivät COVID-viruksesta paremmin, jos he saisivat sen.”

Smaddy sanoi, että “pitkä COVID” – oireet, joita tartunnan saaneet potilaat kohtaavat taudista toipumisen jälkeen – on toinen haaste Health Wagonin henkilökunnalle ja muille terveydenhuollon tarjoajille. Vaikka jotkut pitkät COVID-oireet voivat olla neurologisia, Smiddy sanoi, että joitain oireita voidaan hoitaa lääketieteellisesti tai liikunnalla ja hyvillä terveyskäytännöillä.

Health Wagonin röntgen- ja keuhkopalvelut voivat auttaa potilaita päättämään, voivatko he palata töihin tai voivatko he olla lääketieteellisesti oikeutettuja palveluihin, kuten Medicaid- tai sosiaaliturvavammaisuuteen, Smiddy lisäsi.Smiddy ja Tyson sanoivat, että Move Mountains Medical Missionin kumppanuus Virginia Dental Foundationin Mission of Mercy -hammashoitotapahtumien kanssa Lounais-Virginiassa jatkuu. Tyson sanoi, että Health Wagon on hakenut osallistumista kesäohjelmaan, jossa asevoimien lääkintäryhmät harjoittelevat hätätilanteita tarjoamalla ihmisten sairaanhoitoa ja eläinlääkintäpalveluja lemmikkieläimille. Hän sanoi, että 2019-ohjelma oli menestys, sillä ihmiset tulivat saamaan lemmikkejä hoitoon ja rokotukseen, mikä johti siihen, että monet saivat tarvitsemaansa lääketieteellistä hoitoa myös itselleen.

“Olemme innoissamme siitä, mitä voimme tehdä, olemme innoissamme, että se on ilmaista terveydenhuoltoa, ja olemme innoissamme siitä, että se on Health Wagon”, sanoi Smiddy.

.

Leave a Comment