March Madness 2022 CBS Sportsin analyytikko Clark Kelloggin mukaan, mukaan lukien hänen Final Four -ennusteensa

Koska katkottua CBS television kattavuus NCAA-turnaus Viimeisten kolmen vuosikymmenen ajan, ja koska hän soitti Big Dance for Ohio State -tapahtumassa, Clark Kellogg tietää enemmän March Madnessista kuin useimmat.

Joten kun Kellogg tarkastelee CBS:n valintasunnuntaina saapuvaa kansallista kuvaa ja näkee kaaoksen potentiaalin, on luultavasti parasta kuunnella ja valmistautua tekemään hakasulkuja sen mukaisesti.

“Näen tämän olevan enemmänkin tapaus, jossa jotkut kaksinumeroiset siemenet ja ehkä jotkut keskinumeroiset siemenet pitävät ääntä”, Kellogg sanoi. “Iowan kaltainen joukkue, Seton Hallin kaltainen joukkue, UConnin kaltainen joukkue. Sellaiset joukkueet, jotka eivät ole kärjessä, voivat olla todella vaarallisia. Luulen vain, että sinulla on niin paljon puristusta, etten odota liitukävelyä Sweet 16:lle.

“Luulen, että meillä on turbulenssia matkalla toiseen viikonloppuun”

Outo 2021 NCAA-turnauksen jälkeen, joka pidettiin kontrolloidussa ympäristössä Indianassa ja rajoitetusti osallistujia, ja sen jälkeen, kun vuoden 2020 NCAA-turnaus peruttiin COVID-19:n vuoksi, tämän vuoden tapahtuma on ensimmäinen sitten vuoden 2019, joka tuntuu “normaalilta” NCAA-turnaukselta. Mutta normaali korkeakoulukoripallossa tarkoittaa tyypillisesti hulluutta, ja Kellogg on myös tunnistanut pari joukkuetta, jotka voivat olla jopa kaksinumeroisia siemeniä, jotka saattavat aiheuttaa melua ensi viikolla.

“Minulla on aina ollut tällaisia ​​ryhmiä tutkallani”, hän sanoi. “Kaksinumeroisella siemenalueella – vain heijastuessa – rakastan sitä, mitä olen nähnyt Chattanoogassa. Heillä on sijaintikoko, joka ei ole normi keskisuuressa joukkueessa. Silvio De Sousa, Kansas-siirto ja iso kaveri “, on vaikuttava molemmissa päissä. Heillä on myös kokoa takakentällä Malachi Smithin kanssa. Chattanooga on joukkue, joka on mielestäni kaksinumeroinen siemen, joka voi olla yllätys. Sitten, Memphis, jos he pääsevät sinne , he ovat todennäköisesti kaksinumeroisia siemeniä ja ovat myös erittäin, erittäin vaarallisia syvyytensä, urheilullisuutensa ja puolustuskykynsä vuoksi.”

Vaikka Kellogg pitää UConnin, Iowan ja Seton Hallin mahdollisuuksista ennustetusta yksinumeroisesta linjasta sekä Memphisin ja Chattanoogan mahdollisista pimeän hevosen joukkueista kaksinumeroisista siemenistä, hänen ennustettu kansallinen mestarinsa valintasunnuntaina on joukkue, joka todennäköisesti on siemen nro 1.

“Tässä vaiheessa kallistun kohti Gonzagaa”, Kellogg sanoi. “He ovat paukutelleet ovea useita vuosia, ovat olleet parissa mestaruusottelussa. He olivat valmiita ja valmiita olemaan ykkönen myös vuonna 2020. Heillä on selvästi ainekset: koko, ainutlaatuinen pelaaja Chet Holmgren, loistava vartija Andrew Nembhardissa, ja he ovat erittäin motivoituneita.”

Kellogg näkee viime kauden tappion Baylorille kansallisessa mestaruusottelussa motivoivana tekijänä Gonzaga-pelaajille, kuten Nembhardille, Drew Timmelle, Anton Watsonille ja Julian Strawtherille, jotka kuuluivat tähän joukkueeseen. Mutta Kellogg myönsi, että potentiaalisten kansallisten mestareiden ryhmä on ehkä 8-12 syvä.

Yksi vuoden 2022 NCAA-turnauksen huipputarinoista on Duken valmentaja Mike Krzyzewski viimeisen esiintymisensä tapahtumassa kun hän valmistautuu jäämään eläkkeelle ohjelmaa johtaneen 42. kauden päätteeksi. Blue Devils, Kelloggin mukaan, kuuluu siihen 8-12 joukkueen ryhmään, joka pystyy voittamaan kaiken.

“Duke on nuori joukkue, sillä kolme heidän avainpelaajansa ovat ensimmäisen vuoden miehiä, mutta pelaavat paljon pidemmälle kuin (Trevor) Keelsissä, (AJ) Griffinissä ja (Paolo) Bancherossa. Heillä on mukava sekoitus. heillä on kokoa, laukausta, heillä on kova peli tässä pisteessä. He ovat mestaruustason joukkue. En usko, että siitä on mitään kysymystä. He ovat siinä ylemmässä kerroksessa, tuossa ensimmäisessä kerroksessa.”

Ei ole kerrottu tarkasti, miten asiat menevät – täydelliset hakasulkeet ovat äärimmäisen harvinaisia ​​– mutta yhdessä asiassa Kellogg on taatusti oikeassa, eli kuinka hienoa on saada takaisin normaali NCAA-turnaus. Hänelle se merkitsee nauttimista rutiininomaisesta vuorovaikutuksesta muiden on-air-persoonallisuuksien ja kulissien takana olevien miehistön jäsenten kanssa CBS:n ja Turnerin kanssa turnauksen alkuaikoina.

Sitten paikan päällä Final Fouria varten New Orleansissa se tarkoittaa vuorovaikutusta fanien, valmentajien, pelaajien ja muun median kanssa osana March Madnessia. Hän on ollut yksi kasvoista nyt lähes 30 vuoden ajan.

“Siellä on vain energiaa ja jännitystä”, Kellogg sanoi. “Ihmiset ruokkivat toisiaan. Tarvitsemme toisten ihmisten polttoainetta. Meidät on luotu olemaan riippuvaisia ​​toisistaan ​​ja sitoutuneita. Siksi tämä on ollut niin vaikeaa monella tasolla, ei vain urheilun kulmassa, vaan maailmanlaajuisesti. tarve inhimilliseen yhteyteen, vuorovaikutukseen ja sitoutumiseen. Se tapahtuu todella vahvemmalla tavalla tämän upean kolmen plus viikon juoksun aikana mestaruuteen, joka vangitsee kansakunnan monin tavoin.”

Leave a Comment