NCAA-sarja 2022: Tulostettava March Madness -sarja, turnauksen siemenet lukitaan valintasunnuntaina

Viime vuoden korkeakoulukoripallon mestari kruunattiin joissakin ainutlaatuisissa olosuhteissa yhden paikan NCAA-turnauksen päätyttyä. Tällä kaudella maailman suurin urheilutapahtuma kuitenkin palaa enimmäkseen muistoihimme: 68 joukkuetta 14 paikkakunnalla kolmen viikon aikana. Olet valmis, me olemme valmiita, ja haluat, että NCAA-haarukka tulostetaan ennen kuin joukkueet asetetaan paikoilleen valintasunnuntaina (13. maaliskuuta).

Hyviä uutisia: olet tullut oikeaan tahtiin. Merkitse tämä sivu kirjanmerkkeihin, sillä voit jo tulostaa tyhjän hakasulkeen ennen valintasunnuntaita. Kun kaikki 68 joukkuetta on ilmoitettu, löydät myös tulostettavan version täydellisestä hakasulkusta, kun se on täytetty sunnuntai-iltana.

Aloita haarukkapooli kilpaillaksesi ystävien kanssa tai täytä ryhmäsi saadaksesi mahdollisuuden voittaa upouusi Nissan Frontier ja yliopistokoripallon unelmamatka. Tule mukaan toimintaan jo tänään!

Alta löydät katsottavan/tulostettavan vuoden 2022 NCAA-turnaussarjan March Madness: CBS Sportsin kotisivuilta. Kiitos vierailustasi, mutta älä unohda jatkaa sisäänkirjautumista seuraavien kolmen viikon ajan. Meillä on laajin kattavuus NCAA-turnauksesta kaikkialla: esikatselut, poiminnat, neuvot, tiedossa olevat tilastot, tuoreimmat uutiset ja analyysit, katsottavat videoiden erittelyt, podcastit ja paljon muuta.

Ennen valintasunnuntaita tarjoamme sinulle tyhjän hakasulkeen, jonka voit täyttää, jos se on nopeutesi. Muutama minuutti sen jälkeen, kun hakasulku on paljastettu, voit palata tänne tulostaaksesi hakasulkeen, jossa kaikki joukkueet ja siemenet on liitetty. Kuten tavallista, meillä on useita menetelmiä, joilla voit tarkastella kiinnikettä valitsemassasi laitteessa. Ja haluat ehdottomasti liittyä Bracket-peleihimme, joissa voit kilpailla yleisöä vastaan ​​tai luoda haarukkaryhmän taistelemaan perhettäsi, ystäviäsi ja/tai työtovereitasi vastaan.

Napsauta tätä suurentaaksesi ja tulostaaksesi tyhjä 2022 NCAA Tournament -haarukka.

Älä missaa Selection Showta, joka esitetään sunnuntaina klo 18 ET CBS:llä. Laajennettu kattavuus jatkuu koko yön sunnuntaina ja koko viikon ajan CBSSports.comissa ja CBS Sports HQ:ssa, ilmaisessa 24/7 uutissuorapalvelussamme, joka on katsottavissa millä tahansa suoratoistolaitteella.

Hanki jokainen valinta, jokainen näytelmä, jokainen järkytys ja täytä hakasulku meidän avullamme! Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi, mitkä joukkueet muodostavat ja rikkovat rintalasija katso kuka katkaisee verkot, kaikki mallista joka voitti yli 92 % kaikista CBS Sportsin sarjoista toisen kerran kolmessa turnauksessa!

Leave a Comment