Q&A – National Academies -tutkimus tutkii premium-sikarien käyttötapoja, markkinointia ja terveysvaikutuksia

K: Kuinka laajasti premium-sikarit ovat käytössä?
Teutsch: Tällä hetkellä noin 1 prosentti Yhdysvaltain aikuisväestöstä polttaa korkealuokkaisia ​​sikareita, ja tämä prosenttiosuus on pysynyt vakaana ajan myötä.

K: Mitkä ovat premium-sikarien terveysriskit muihin sikarituotteisiin ja savukkeisiin verrattuna?
Teutsch: Ainesosien vuoksi premium-sikarit ovat luonnostaan ​​yhtä haitallisia kuin sikarit ja savukkeet. Todelliset terveysvaikutukset ovat kuitenkin niiden luontaisten ominaisuuksien ja niiden käyttötavan (kesto, tiheys, sisäänhengityksen syvyys) yhdistelmä. Koska vain pieni osa väestöstä polttaa korkealuokkaisia ​​sikareita – ja niistä, jotka polttavat, useimmat polttavat vain pienen määrän joka kuukausi – väestön terveysvaikutukset ovat vaatimattomia.

K: Valiokunta antoi raportissa määritelmän premium-sikareista. Mikä on määritelmän tarkoitus, ja miten muiden pitäisi käyttää sitä?
Teutsch: Komitea antoi tämän määritelmän kirjallisuuskatsauksensa tiedoksi. Koska yhteisesti sovittua määritelmää ei ole, valiokunta käsitteli oikeudenkäynneissä käytettäviä määritelmiä, veropolitiikkaa ja muiden käyttämiä määritelmiä ja kehitti sitten toiminnallisen määritelmän.

Muut sidosryhmät voivat harkita komitean määritelmää muihin tarkoituksiin, mutta lisätekijöitä, joita valiokunta ei korostanut, olisi otettava huomioon. Esimerkiksi tupakkateollisuus on muuttanut tuotteitaan niin, etteivät ne enää täytä olemassa olevia sääntelymääritelmiä (tai [they] täyttävät nyt toisen tupakkatuotteen määritelmän), ja tämä tekijä ei ollut komitean tärkeä huomioitava.

K: Mitkä ovat premium-sikarien ominaisuudet, jotka erottavat ne muista sikarityypeistä?
Teutsch: Vaikka ei ole olemassa yhtä ominaisuutta, joka erottaisi korkealaatuiset sikarit muista sikareista, komitea tunnisti joukon ominaisuuksia ohjaamaan työtään. Nämä ominaisuudet ovat samankaltaisia ​​kuin niitä, joita on käytetty tutkimukseen, hallintoon, verotukseen ja oikeudellisiin tarkoituksiin. Komitean määritelmän mukaan premium-sikari täyttäisi kaikki kuusi kriteeriä:

  • Käsintehty
  • Täyteaine, joka koostuu vähintään 50 prosenttia luonnollisesta pitkälehtisestä täytetupakasta
  • Kääritty kokonaiseen tupakkaan (eli ei-rekonstituoituun tupakkaan)
  • Paino vähintään 6 paunaa per 1 000 yksikköä (eli 2,72 grammaa per tikku)
  • Ei suodattimia tai vihjeitä
  • Ei muuta tunnusomaista makua kuin tupakka

Komitea totesi, että useimmat markkinoilla olevat premium-sikarit ylittävät huomattavasti edellä mainitun painokriteerin.

K: Miten komitea päätyi johtopäätöksiinsä, kun otetaan huomioon, että erityisesti korkealuokkaisista sikareista ei ole tehty tutkimuksia?
Teutsch: Se, että tutkimuksista puuttuu, ei tarkoita, etteikö korkealaatuisten sikarien terveysvaikutuksia voisi arvioida. Tiedämme paljon premium-sikarien käyttötavoista. Päätelmiinsä tehdäkseen komitea tarkasteli korkealaatuisen sikarin savun myrkyllisiä ja syöpää aiheuttavia aineosia ja totesi, että ne olivat olennaisesti identtisiä sikarin ja tupakansavun kanssa. Tupakansavun terveysvaikutuksista on myös laaja kirjallisuus. Siksi komitea pystyi arvioimaan korkealuokkaisten sikarien terveysvaikutuksia tupakansavun tunnettujen terveysvaikutusten biologisen uskottavuuden ja korkealaatuisten sikarien käyttötapojen perusteella.

K: Mitä raportti sanoo makujen vaikutuksista premium-sikarien käyttöön? Onko todisteita siitä, että aromien käyttö voisi johtaa riippuvuuteen tai tehdä niistä houkuttelevampia nuoremmille yleisöille?
Teutsch: Mausteiset sikarit eivät vastaisi komitean palkkion määritelmää. Perustuen suurelta osin muiden tupakkatuotteiden aromeja koskeviin tutkimuksiin komitea havaitsi, että aromien lisääminen premium-sikareihin voisi houkutella enemmän ei-käyttäjiä ja johtaa useampaan käyttöön, mikä saattaa lisätä nikotiinin saantia, riippuvuutta ja altistua haitallisille ja mahdollisesti haitallisille aineille. korkealuokkaisen sikarin savun ainesosat.

K: Mitkä ovat ensisijaiset tutkimusaukot, joihin on puututtava, jotta voimme paremmin ymmärtää premium-sikarien terveysvaikutukset?
Teutsch: Raportissa esitetään useita tutkimuspuutteita. Korkein prioriteetti ovat:

  • FDA:n tarve kehittää muodolliset luokat ja määritelmät kaikille sikareille tutkimustarkoituksiin.
  • Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöhallinnon (HHS) on pantava täytäntöön strateginen suunnitelma sellaisten valvonta- ja arviointijärjestelmien kehittämiseksi, jotka valvovat säännöllisesti käyttötapoja, tuotteiden ominaisuuksia ja niihin liittyviä tietoja ja käsityksiä sikarityypeittäin.
  • HHS:n tarve varmistaa sen tukema tupakkatutkimus mittaa sikarin käytön tiheyttä (aina käyttö, aina säännöllinen käyttö ja viimeinen 12 kuukauden käyttö) ymmärtääkseen paremmin kunkin sikarituotteen elinikäisen käytön. HHS:n tulisi myös kysyä osallistujilta heidän käyttämistään brändeistä.

.

Leave a Comment