QU ottaa jäseneksi 2022 Sports Hall of Fame -kevätluokan

Quincy University kutsuu seitsemän henkilöä ja kaksi joukkuetta Sports Hall of Fameen kunniabrunssilla lauantaina 26. maaliskuuta 2022 klo 9.30 Brunssi pidetään Hall of Fame -huoneessa, joka sijaitsee QU:n terveys- ja kuntokeskuksessa. (20th & tammi).

Vuoden 2022 henkilökohtaiset jäseniksi valitut ovat:

5’7″ vartija ja kahden lajin urheilija, Jennifer Niemira Lawlor ’95, tuli Quincyyn Cor Jesu Academysta St. Louisissa, Mo. Lawlor pelasi kolme vuotta naisten koripallojoukkueessa. Loukkaantumisesta huolimatta hän päätti koripallouransa 105 syöttöpisteellä, 218 levypallolla ja 608 urapisteellä, mikä nousi Lady Hawk Basketballin kaikkien aikojen 20 parhaan maalintekoon 19 pisteen keskiarvolla.

Aloittaessaan softball-uransa shortstopina hän löi 0,397, 13 tuplaa ja tyrmäsi 49 juoksua fuksivuotena ja jatkoi vauhtiaan kaudelle 1994 yhdeksän ottelun voittoputkella. Sormivamman jälkeen Lawlor siirrettiin juniorivuotensa toiselle sijalle, mikä rikkoi QU:n softballennätykset useimpien nelinpelien ja RBI:n kauden aikana. Lawlor rikkoi Lady Hawk Softball -uran RBI-ennätyksen ja sijoittui neljänneksi lyöntikeskiarvossa 0,361:llä, toiseksi osumissa 194, kolmanneksi kolmiossa 20:llä, ensimmäinen nelinpelissä 35:llä, ensimmäisenä RBI:ssä 141:llä ja ensimmäiseksi uhrautuvassa kärpäsissä 12.

Jill Unnerstall McNeil ’03 tuli QU:hun St. Francis Borgia High Schoolista Washingtonista, Mo., ja oli ehdokas GLVC Conferencen vuoden fuksi -palkinnolle. Hän teki keskimäärin 9,9 pistettä ja 5,4 levypalloa ottelua kohden, joukkueen ennätys 50 syöttöä ja 7 tuplatuplaa toisena opiskeluvuotena, ja hän oli kaikkien aikojen ensimmäinen First Team GLVC -konferenssin valinta 15,2 pisteen ja 7,2 levypallon keskiarvolla nuorempana vuonna. Vanhempana hän liittyi 1000-pisteen klubiin ja teki keskimäärin 14 pistettä ja 8 levypalloa ottelua kohden, päätti kauden 10 tuplatuplallaan samalla kun hän johti joukkueen ensimmäiseen NCAA D2 -turnausotteluun ja 25-8-ennätyksen ennen puolivälierän häviämistä. peli nro 5 Northern Kentuckylle. Hän oli kuukauden Quincy Honda/QU Hawk -pelaaja, kaksinkertainen GLVC:n viikon pelaaja, 2003 Mart Heinen -palkinnon voittaja ja nimettiin All-GLVC:n toiselle joukkueelle. Hän oli konferenssissa kahdeksas maalinteossa ja neljäs levypallojen määrässä.

James Milkert ’02 tuli QU:hun York Community High Schoolista lähellä Auroraa, IL. Fuksivuotena Milkert johti joukkueen toiselle sijalle ja paikkaan kuuden miehen QU Invitational All-Tournament Teamissa. Milkert jatkoi joukkueen johtamista syöttöillä toisen ja juniorikauden aikana, vaikka hän kärsi hengenvaarallisesta ja harvinaisesta geneettisestä immuunikatohäiriöstä, CVID:stä. Hän työnsi joukkueen kansalliseen tunnustukseen USA Today/AVCA Coaches Top 15 -kyselyssä päättäen juniorikauden 1510 syöttöön. Vanhempana joukkueen kapteenina ja asettajana hän ohjasi joukkueen MIVA:n neljännesfinaaliin häviten neljännelle sijalle Lewis Universitylle. Milkert nimettiin Clarke Collegen miesten lentopallohaasteen all-turnaustiimiin (2000), MIVA All-Conference Honorable Mention (2000) ja 2002 MIVA All-Conference -joukkueeseen, ja sijoittui MIVAssa viidenneksi syöttöpisteissä per peli ja toiseksi palvelussa. ässää per peli. Hän sijoittui QU:n kaikkien aikojen syöttöjohtajaksi yli 3900 syöttöllä neljän vuoden uransa aikana.

Kyle Pryor ’00 oli baseball-joukkueen aloitussyöttäjä ja siivouslyöjä kahden vuoden aikana Quincyn yliopistossa. Pryor siirtyi Quincy Universityyn ansaittuaan All-American kunnianosoituksen John Wood Community Collegessa. Pryor osoitti loistavaa puolustusta tehden vain yhden virheen QU-uransa aikana. Hän ja backstop Darren Perdun muodostivat NCAA Division II -pesäpallon pelottavimman sieppauskaksion. Easton Sporting Goods kunnioitti Pryoria parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi kaikissa DII-pesäpallon paikoissa ja voitti NCAA Division II:n vuoden puolustava pelaaja -palkinnon vuonna 1999. Hän auttoi johtamaan Hawksin kouluhistorian voittavimpaan kauteen, 43-13 vuonna 1999. 1999. Kahden vuoden QU-uransa aikana Pryor heitti pois 35% kaikista perusjuoksijoista ja hänellä oli 0,324 lyöntikeskiarvo, 18 juoksua, 110 RBI:tä, 108 juoksua, 23 tuplaa, 4 kolmoa ja 67 kävelyä.

Ed Grelle, ’76, 6’8″ keskus Rosary High Schoolista St. Louisista, kehittyi nopeasti QU:ssa, pelasi yliopistossa fuksina ja vakiinnutti itsensä täydelliseksi pelaajaksi. Grelleä kutsutaan usein “Easy Ediksi” joukkuelähtöisen käytöksensä vuoksi, ja siitä tuli joulun All-Tourneyn jäsen, All-District NAIA ja joukkueen kapteeni kahdeksi vuodeksi. Grelle oli urallaan 84-prosenttisesti vapaaheittoheittäjä ja sijoittui QU:n kaikkien aikojen pisteluokissa 13. sijalle. Grellellä on kouluennätys eniten virheitä per peli (4,2) kauden aikana, ja hän otti keskimäärin 7,9 levypalloa per peli. Hän teki virheen useissa minuuteissa Illinois Wesleyania vastaan ​​suojellessaan tulevaa NBA-tähteä Jack Sikmaa. Grelle teki uransa ennätyksen 33 pistettä Milliken Universityä vastaan ​​​​vuotiaana ja päätti QU-uransa 1386 pisteellä ja 721 levypallolla.

Vuoden 2022 tiimijäsenet ovat:

Roger Francourin valmentama vuoden 1966 keilajoukkue on yliopiston historian menestynein ja sijoittui toiseksi Kansas Cityssä, Mo., pidetyssä NAIA National Bowling Tournamentissa toukokuussa 1966. Kaksipäiväiseen turnaukseen osallistui kahdeksan parasta joukkuetta kahdeksasta joukkueesta. NAIA-alueet maassa. Quincy nousi viimeisessä pelissä neljänneltä toiselle sijalle 10-5 ja 15 589 pinssiä. John Kolodziej, jonka keskiarvo oli tapahtuman aikana 191, teki hänestä turnauksen toiseksi parhaan henkilökohtaisen maalintekijän, vauhditti Hawksia.

Vuoden 1999 pesäpallojoukkue, jota valmentaa Pat Atwell, pitää hallussaan yliopistoennätystä 43 voitolla ja kansallisella sijalla 3. Joukkue pääsi 18 viikon voittoputkeen sillä kaudella ja voitti Suurten järvien laakson runkosarjan mestaruuden 22-3 liigaennätyksellä, joka sisälsi 17-0 aloituksen liigakaudelle. Vuoden 1999 joukkue voitti 39 ensimmäisestä 43 ottelustaan. Vuoden 1999 joukkueeseen kuuluu ammattilaispesäpalloilijoita, Quincy University Hall of Famers-, All Americans-, All-Region- ja All-Conference-pelaajia.

Vuoden 2022 ansioituneita ehdokkaita ovat:

Harold ja Gerald Mast ovat oppineet vapaaehtoistyön taiteen. Koska he pitivät sitä oikeana asiana yli viiden vuosikymmenen ajan, nämä kaksoisveljet ovat antaneet aikansa ja kykynsä Mart Heinen Clubille, QU Athleticille ja Quincy Notre Damen lukiolle. Molemmat miehet saivat myös Quincy Exchange Club Golden Deeds -palkinnon – Gerald “Jerry” vuonna 2008 ja Harold vuonna 2020. Yhdessä heillä on 107 vuotta palvelua, mikä tekee Quincystä turvallisen, mukavan ja nautinnollisen paikan asua ja nauttia paikallisesta urheilusta. Sade tai paistoi, heidän epäitsekäs lahjoituksensa tapahtumalippujen ostamisesta autojen pysäköimiseen ja myönnytysten myyntiin on pitänyt paikalliset urheilutapahtumat suurena perinteenä Quincyssä. Lisäksi Gerald työskentelee vapaaehtoisena Yhdysvaltain Punaisen Ristin mukautuvassa vesiurheiluohjelmassa QU:ssa ja on työskennellyt paikallisten partiojärjestöjen kanssa vuodesta 1968.

Lippuja on saatavilla hintaan 25 dollaria per henkilö, ja varaus vaaditaan. Lapset 10 ja alle 10 dollaria. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Quincy University Alumni Servicesiin numeroon 217-228-5226 tai rekisteröitymällä verkossa osoitteessa www.quincy.edu/alumni/events.

Franciscan Friarsin vuonna 1860 perustama Quincy University on pieni katolinen yliopisto, joka korostaa tieteitä, taiteita ja ammatteja. Quincy University tarjoaa perustutkinto-, jatko- ja aikuiskoulutusohjelmia, joissa yhdistyvät käytännön kokemus ja fransiskaaniset arvot. Tiedekunnat ja neuvonantajat suunnittelevat opiskelijoiden kanssa räätälöityjä menestyssuunnitelmia, jotka auttavat heitä valmistumaan ajoissa, löytämään intohimonsa ja valmistamaan heitä elämään. QU kuuluu NCAA:n II-divisioonaan korkeakoulujen välisessä yleisurheilussa. Lisätietoja saat osoitteesta www.quincy.edu tai ottamalla yhteyttä yhteisön suhteiden toimistoon (217) 228-5275 tai Communityrelations@quincy.edu. Quincyn yliopisto. Suunnittelun menestys.

Leave a Comment