Tommy Lasorda saa elämäntyöpalkinnon 17. vuosittaisessa LA Sports Awards -tilaisuudessa

Tommy Lasorda nimettiin vuoden 2021 Lifetime Achievement Award -palkinnon saajaksi 17. vuosittaisen Los Angeles Sports Awards -tapahtuman aikana. Los Angeles Dodgersin edesmenneen managerin tytär Laura Lasorda vastaanotti palkinnon hänen puolestaan.

”Puhuen perheeni puolesta, isälleni on kunnia saada tämä elämäntyöpalkinto. Hän on erittäin arvostettu yritys. Kukaan ei rakasta urheilua, LA-urheilua, erityisesti pesäpalloa, Dodgersia ja City of Angelsia niin paljon kuin hän”, Laura sanoi tallennetussa videoviestissä.

”Hän rakasti perintöään, hän rakasti yhteisöään ja ihmisiä – nuoria ja vanhoja, kaikilta elämänaloilta, jotka muodostavat tämän kaupungin. Hän oli ylpeä jokaisen urheilujoukkueen saavutuksista. Hän sanoi aina, että LA:lla on maailman parhaat urheilufanit, eikä hän koskaan ujostunut sanomasta sitä. Hän voisi olla yhteydessä keneen tahansa.

“Mielestäni hän teki upeaa työtä edustaessaan Los Anglesia ja baseballia missä ja milloin tahansa hän matkusti. Toivon, että hän olisi täällä kanssamme tänään. Hän olisi hyvin ylpeä. Joten tänään kiitän ystävällisesti Los Angeles Sports Councilia tästä ihanasta palkinnosta ja kunnianosoituksesta suurella arvostuksella. Kiitos, että muistat hänet.”

Tommy Lasorda kuoli tammikuussa 2021 93-vuotiaana. Hän vietti yli seitsemän vuosikymmentä Dodgers-organisaatiossa ja liittyi siihen ensin sen jälkeen, kun hänet valittiin Philadelphia Philliesistä vuoden 1948 Minor Leaguen luonnoksessa.

Lasorda pelasi kolme kertaa Brooklyn Dodgersissa pelaajana ja teki MLB-debyyttinsä vuonna 1954. Kahden Dodgersin ison liigakauden osissa hän saavutti 7,62 ERA:n kahdeksassa pelissä. Lasorda vietti aikaa myös Kansas City Athleticsin kanssa vuonna 1956.

Hänet tunnetusti valittiin vastaavaksi siirtoksi Dodgersille, joka kutsui Sandy Koufaxin. Jäätyään eläkkeelle vuonna 1960, Lasorda liittyi takaisin Dodgers-järjestöön partiolaisena, jossa hän toimi vuosina 1961-65.

Lasordasta tuli Minor League -valmentaja ja Dodgersin kolmas perusvalmentaja kippari Walt Alstonin johdolla. Alston ilmoitti äkillisesti jäävänsä eläkkeelle syyskuussa 1976, mikä tasoitti tietä Lasordan ylennämiselle Dodgersin manageriksi.

Kahden vuosikymmenen aikana managerina Lasorda keräsi ennätyksen 1 599-1 439, mikä johti franchising-sarjan kahdeksaan National Leaguen lännen divisioonan titteliin, neljään NL-viiriin ja kahteen World Series -mestaruuteen (1981, 1988).

”Tommy Lasordan elämäntyöpalkinnon saaminen on turhaa. Se on varmasti hyvin ansaittua, Dodgersin manageri Dave Roberts sanoi.

”Pesäpallon lähettiläänä globaalissa mittakaavassa, Dodgersin lähettiläänä paikallisemmin ja henkilökohtaisemmin – mikä lopulta päätyi maailmanlaajuiseksi. Sininen taivas maan päällä, loi Tommy Lasorda. Bleeding Blue, keksi Tommy Lasorda. En usko, että kukaan on koskaan kävellyt maan päällä, joka olisi rakastanut Dodgereita ja Los Angelesin kaupunkia enemmän kuin Tommy Lasorda.

”Kaikki hänen työnsä kentällä, hänen rakkautensa faneja ja perhettä kohtaan kentän ulkopuolella, mikä teki ympärillään olevista ihmisistä parempia ja onnellisia, ja hänellä oli aina iloa ja aikaa ihmisille. Tiedämme kaikki, että hän rakasti syömistä, valmentamista ja pitää hauskaa. Mutta asia on siinä, että tiesit, että kun tapasit Tommy Lasordan, hän teki sinusta paremman ja sai sinut rakastamaan Dodgereita.

“Perheelle, elämäntyöpalkinto, se ei vain voisi olla sopivampaa.”

Parhaat Tommy Lasordan lainaukset

“Tässä maailmassa on kolmenlaisia ​​ihmisiä: ihmisiä, jotka saavat sen tapahtumaan, ihmisiä, jotka katsovat mitä tapahtuu, ja ihmisiä, jotka ihmettelevät mitä tapahtui.”

“Kuule, jos alat huolehtia katsomossa olevista ihmisistä, olet ennen pitkää katsomossa heidän kanssaan.”

“Oletpa kuinka hyvä tahansa, menetät kolmanneksen peleistäsi. Riippumatta siitä, kuinka huono olet, voitat kolmanneksen peleistäsi. Se toinen kolmasosa tekee eron.”

“Sano “Dodgers”, ja ihmiset tietävät, että puhut baseballista. Sano “Rohkeat”, ja he kysyvät: “Mikä varaus?” Sano “punaiset” ja he ajattelevat kommunismia. Sano “Padres”, ja he etsivät ympärilleen pappia.”

”Uskon, että johtaminen on kuin kyyhkysen pitämistä kädessäsi. Jos pidät siitä liian tiukasti, tapat sen, mutta jos pidät liian löysästi, menetät sen.”

“Ainoat enkelit Los Angelesissa ovat taivaassa, ja he katsovat alas Dodgereihin.”

”Kukaan ei uskonut, että voimme voittaa divisioonan! Kukaan ei uskonut, että voisimme voittaa mahtavan Metsin! Kukaan ei uskonut, että voimme voittaa joukkueen, joka voitti 104 peliä! Mutta me uskoimme sen!”

”Parasta mahdollista pesäpallossa on voittaa World Series. Toiseksi paras asia on MM-sarjan häviäminen.

“Mahdottoman ja mahdollisen välinen ero on ihmisen päättäväisyydessä.”

Oletko tilannut Dodger Blue YouTube -kanavan? Muista soittaa ilmoituskelloa katsoaksesi pelaajien haastatteluja, osallistuaksesi esityksiin ja arvontoihin ja pysyt ajan tasalla kaikista Dodgersin uutisista ja huhuista!

Leave a Comment