Union Hockey’s Estes nimettiin ECAC Hockey Third Team All-konferenssiin – The Daily Gazette

Union Collegen miesten jääkiekon vanhempi puolustaja Brandon Estes nimettiin ECAC Hockey Third Team All-Conference -tapahtumaan keskiviikkona.

Estes johtaa hollantilaisia ​​maalinteossa seitsemällä maalilla ja 22 syötöllä. Se on Estesille ensimmäinen koko konferenssin tunnustus. Hän on ensimmäinen unionin puolustaja, joka on ansainnut All-League-tunnustuksia sen jälkeen, kun Jeff Taylor ansaitsi toisen joukkueen all-konferenssin kunniamerkit kaudella 2016-17.

SUNY COBLESKILLIN BRADO PÄÄTTYY SISÄRATAMESTARUKSEEN

SUNY Cobleskill vanhempi korkeushyppääjä Tyler Brado, joka on valmistunut OESJ:stä, on päässyt vuoden 2022 NCAA Division III -sisäurheilun mestaruuskilpailuihin perjantaina ja lauantaina JDL Fast Trackissa Winston-Salemissa, Pohjois-Carolinassa.

Brado kelpuutettiin rekisteröimällä koulun sisäennätyskorkeus 6 jalkaa, 7 1/2 tuumaa AARTFC Indoor Championships -kilpailuissa Rochesterissa. Tämä suoritus ansaitsi hänelle myös All-Atlantic Region Track & Field All-Conference -palkinnot.

SUNY COBLESKILL BASEBALL-PARI Ansaitsee KUNNIA

Kaksi SUNY Cobleskill -pesäpalloilijaa ansaitsi North Atlantic Conferencen kunnianosoituksen tällä viikolla.

Seniori Eddy Garcia valittiin viikon pelaajaksi ja Trevor Grieb viikon tulokkaaksi.

Garcia löi .538 parilla kotijuoksulla ja tuplauksella viidellä RBI:llä ja viidellä juoksulla sekä kahdella varastetulla pohjalla, samalla kun hän käsitteli 14 mahdollisuutta täydellisesti shortstopissa Fighting Tigersin kahdesta kaksoispotkusta.

Grieb päihitti 0,385 johtoasemassa ja kirjasi perusprosentin 0,500. Gribillä oli kolminkertainen, tupla, viisi RBI:tä ja viisi juoksua.

RPI-PALLOPARI Ansaitsee LIIGAN KUNNIA

Kaksi RPI-softball-pelaajaa ansaitsi Liberty Leaguen viikoittaiset kunnianosoitukset. Gabby Comeau valittiin Viikon esiintyjäksi, kun taas Alexis Cooke ansaitsi Viikon syöttäjän, kun Engineers avasi kauden 3-2-ennätyksellä.

Comeau, nuorempi sieppari, johti joukkueen lyönnin keskiarvolla 0,556 kahdella tuplauksella, neljällä RBI:llä ja neljällä juoksulla. Hänellä oli 0,579 perusprosenttia ja hän heitti yhden kuudesta mahdollisesta perusvarastajasta.

Cooke meni 1-1 ansaitulla juoksukeskiarvolla 1,54 kolmessa esiintymisessä (kaksi aloitusta). Hän salli kahdeksan osumaa yli 11 ⅔ sisävuoron, lyömällä 10 ja kävelemällä vain kaksi.

UALBANYN BOTTARI TUNNUSTETTU

Albanyn yliopiston baseball-ulkokenttäpelaaja Jason Bottari on valittu America East -viikon pelaajaksi. Bottarilla oli keskeinen rooli tanskalaisten voitossa 4-0 viime viikolla.

Bottari löi .333 neljässä pelissä keräten kuusi osumaa, mukaan lukien kaksi tuplaa ja kotijuoksun. UAlbanyn keskikenttäpelaajalla oli yhdeksän RBI:tä ja kahdeksan juoksua, molemmat joukkueen ennätykset. Hänen OBP-pisteensä nousi .409:aan kolmen kävelyn ansiosta, ja punapaita-juniori varasti kuusi kantaa kuudella yrityksellä.

Lisää The Daily Gazettesta:

Luokat: Yliopistourheilu, Urheilu

Leave a Comment