Urheilumedian ja analytiikan opiskelijat löytävät lupaavan kumppanuuden paikallisen radioryhmän kanssa | VTx

Urheilumedian ja analytiikan (SMA) opiskelijat Virginia Tech School of Communicationissa ei ole vaikeuksia löytää kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia, joissa he voivat kehittää taitojaan ammatillisissa olosuhteissa luokkahuoneen ulkopuolella.

Virginia Techin koripallokauden aikana useat opiskelijat ovat saaneet kokemusta urheilukeskusteluradiojuonnasta 105.3 the Bearilla, New River Radio Groupin lippulaivaasemalla Radfordissa.

James Forrest, New River Radio Groupin toimintajohtaja, on aiemmin isännöinyt Hokies Basketball- ja Bear Tip Off -ohjelmaa viimeisten parin vuoden ajan ohjelmajohtajan DreZin kanssa. Kaksikko kuitenkin päätti, että lisäurheilutaitoa voisi viedä aseman seuraavalle tasolle.

“Olemme enemmän rock-DJ:itä ja vähemmän urheilulähetyksiä, joten ajattelin: ‘Mitä jos voimme järjestää tämän järjestelyn SMA-ohjelman kanssa?” Forrest sanoi. “On hyödyllistä antaa SMA-opiskelijoille todellista isännöintikokemusta ja samalla antaa meille mahdollisuus korostaa alueen opiskelijoita.”

Vihjeshow järjestetään tuntia ennen jokaisen miesten koripallopelin alkua Macado’sissa Blacksburgissa. Urheilumedia- ja analytiikkaopiskelija kantaa jokaisen esityksen vauhtia rinnakkaisena juontajana ja luo kohtauksen tulevalle pelille.

Yksi ohjelman kolmesta jaksosta on omistettu opiskelijalle, joka jakaa tietoja mahdollisuuksista ja projekteista, joissa hän on mukana osana urheilumedian ja analytiikan pääainetta. Se antaa kuuntelijoille arvostusta jännittävistä kyvyistä, jotka tulevat suoraan heidän omalta takapihaltaan New River Valleysta.

“Tämä fantastinen kumppanuus Jamesin ja hänen miehistönsä kanssa antaa opiskelijoillemme suoran lähetyksen live-ympäristössä”, sanoi Bill Roth, viestintäkoulun käytännön professori. ”Oppilaillemme kriittinen oppimiskokemus tapahtuu todellisessa maailmassa luokkahuoneen ulkopuolella. Tämä kumppanuus on toinen arvokas esimerkki siitä.

Ja opiskelijat kohtelevat sitä sellaisena. Tälle päivälle valittu SMA-vierailija saapuu tuntia aikaisemmin, ellei aikaisemmin, valmiina johtamaan esitystä.

“Yritän olla oletamatta, mitä he tietävät ja eivät tiedä menemällä yhteen näistä asioista, mutta he ovat vain todella vaikuttavia”, Forrest sanoi. ”Ei vain sisältö ja lähetys, vaan he ovat vaikuttavia yksilöitä. Kaikki ovat olleet erittäin nopeita ja erittäin asiantuntevia. Sitä ammattilähetystoiminnan harjoittajat tekevät, ja he tekevät sen.”

Virginia Techin miesten koripallon runkosarja on päättynyt, mutta JT (kuten Forrest kulkee lähetyksessä), DreZ ja Nick Brown, urheilumedian ja analytiikan toisen vuoden opiskelija, isännöivät edelleen vihjeitä ACC Miesten koripalloturnauksen kautta. NCAA-turnaukseen, jos Hokies tekee tarjouksen.

“Olen ollut onnekas saadessani työskennellä New River Radio Groupin kanssa lukion jalkapallon ja nyt korkeakoulujen koripallolähetysten parissa”, sanoi Brown, joka toimii myös Radford High Schoolin jalkapallon peliäänenä. “Nämä mahdollisuudet tarjoavat minun kaltaisilleni pyrkiville lähetystoiminnan harjoittajille uskomattoman mahdollisuuden saada todellisia suoria radiotoistoja, joita et voi kopioida missään muualla.”

Brownin lisäksi Jack Brizendine, Aidan Butler, Duke Durand, Carter Hill, Kyle Marchak ja Dan Steinbach ovat kaikki olleet mukana Bear Tip Off -esityksissä koripallokauden 2021–2022 aikana.

“Näillä lapsilla on siellä niin erityinen ohjelma, että he ovat mukana”, Forrest sanoi. “Luulen, että he tietävät sen, mutta he myös ottavat tilaisuuden hyväkseen ja todella tarttuvat siihen. Se on mukava nähdä.”

Käsikirjoitus Cory Van Dyke

.

Leave a Comment