Uusi läänin ylläpitämä terveysklinikka, apteekki avataan Mountain View’ssa | Uutiset

Pohjois-Santa Claran piirikunnan asukkailla on paremmat mahdollisuudet saada piirikunnan terveydenhuoltopalveluja keskiviikosta 9. maaliskuuta alkaen, kun uusi erikoisklinikka ja apteekki on avattu.

Maakunnan ylläpitämä Multi-Specialty Clinic, osoitteessa 2500 California St. Mountain View’ssa, sijaitsee California Streetin ja Showers Driven kulmassa. Palvelut ovat osa Santa Clara Valley Medical Center Hospitals and Clinics -terveydenhuollon toimitusjärjestelmää, lääni ilmoitti lausunnossaan.

2 355 neliömetrin klinikalla on kaksi suurta potilastutkimushuonetta, potilasneuvontatila ja erillisessä apteekkiosastossa kaksi asemaa potilaiden auttamiseksi ja reseptien täyttämiseksi. Klinikka tarjoaa potilaille sairaanhoitoa kardiologiasta alkaen erikoisaloilla ja lähiaikoina keuhko- ja endokrinologiapalveluja.

Santa Claran piirikunnan valvoja Joe Simitian on edennyt “yhteistyöhön” Mountain View’ssa sen jälkeen, kun pohjoisen piirikunnan palveluja on ollut niukasti vuosia. Aiemmin Mountain View’n ja Palo Alton asukkaiden piti matkustaa San Joseen. Monet potilaat kamppailevat taloudellisesti ja heillä on vaikeuksia päästä eteläisen lahden alueille.

Valley Health Plan -potilaat piirikunnan pohjoispäässä saavat ensihoitoa olemassa olevassa Mountain View Planned Parenthood -klinikalla. Uusi erikoisklinikka ja apteekki sijaitsevat Planned Parenthood -rakennuksessa ja täydentävät Planned Parenthoodin tällä hetkellä tarjoamia perusterveydenhuollon palveluita, joka omistaa rakennuksen, josta lääni vuokraa klinikan tilat.

“Tämä on loistava kumppanuus yhteisölle. Sen avulla Planned Parenthood ja lääni voivat tehdä entistä enemmän kansalaisten hyväksi, joita molemmat palvelemme pohjoisessa läänissä. Planned Parenthood tarjoaa jatkossakin perusterveydenhuoltoa ja lisääntymisterveyspalveluja, kun taas lääni voi tarjota täydentäviä palveluita, jotka eivät muuten olisi helposti saatavilla”, Simitian sanoi läänin lausunnossa. “Tämä on terveydenhuoltoa siellä, missä ihmiset sitä tarvitsevat, yhteisössä, lähellä kotia ja työpaikkaa. Vielä yksi muistutus, että voimme tehdä paljon enemmän, kun teemme yhteistyötä muiden kanssa.”

Planned Parenthood Mar Monten toimitusjohtaja Stacy Cross sanoi, että organisaatio on innoissaan siitä, että maakunta on tuonut uusia erikoispalveluita ja apteekin Mountain Viewiin.

“Nämä parannetut palvelut ovat potilaidemme ja perheidemme saatavilla helposti, minkä ansiosta voimme jatkaa terveydenhuollon tarjoamista Mountain View’n ja sitä ympäröiville yhteisöille, jotka ovat luottaneet palveluihimme yli neljä vuosikymmentä”, hän sanoi lausunnossa.

Apteekkipalvelut ovat saatavilla myös 9. maaliskuuta alkaen. Palveluita voivat käyttää kaikki Santa Claran piirikunnan asukkaat, jotka haluavat täyttää reseptin. Farmaseutit ovat valmiina neuvottelemaan asiakkaiden kanssa ja antamaan tietoa heidän lääkkeistään.

Läänin terveydenhuoltojärjestelmä suunnittelee myös toisen suuremman terveyskeskuksen avaamista läänin pohjoispäähän Simitianin ja hallintoneuvoston tuella, sanoi Paul Lorenz, Santa Clara Valley Medical Center Hospitals and Clinicsin toimitusjohtaja.

“Uusi terveyskeskus tarjoaa perusterveydenhuoltoa ja muita terveyspalveluita lähikuntien asukkaille”, hän sanoi.

Uuteen erikoisklinikkaan päästäkseen potilaat voivat saada lähetteen yhteisön tarjoajilta, Community Health Partnership -klinikoilta ja Valley Medical Centerin sairaaloista ja klinikoista.

Leave a Comment