WELL Health ja sen tiimin jäsenet tukemaan UNICEFin humanitaarisia ponnisteluja Ukrainassa 100 000 dollarin lahjoitustavoitteella

  • WELL on asettanut yhteisen tavoitteen lahjoittaa 100 000 dollaria sitoutuneen välillä 50 000 dollaria yrityslahjoitus sekä WELLin tiimin jäsenten ja sen toimitusjohtajan välinen lahjoitusohjelma. Lahjoitukset auttavat tukemaan 7,5 miljoonaa välittömässä vaarassa olevaa ukrainalaista lasta.
  • WELL on sitoutunut työskentelemään Kanadan viranomaisten kanssa sotaa pakenevien ukrainalaisten tukemiseksi ja tarjoamalla mahdollisuuksia työskennellä Kanadan operaatioissamme.
  • WELL tarjoaa myös lisärahoitusta tukeakseen yli 2 500 työntekijää, terveydenhuollon tarjoajaa ja konsulttia. Kanada joihin nämä tapahtumat voivat vaikuttaa, saada ilmaisen ja oikea-aikaisen pääsyn mielenterveystarkoituksiin tarkoitettuun terapiaan.

VANCOUVER, eaa, 10. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ – WELL Health Technologies Corp. (TSX: HYVIN) (“Yritys” tai “WELL”), yritys, joka keskittyi positiivisesti vaikuttamaan terveysvaikutuksiin hyödyntämällä teknologiaa terveydenhuollon ammattilaisten ja heidän potilaiden voimaannuttamisessa maailmanlaajuisesti, ilmoitti tänään, että vastauksena humanitaariseen hätätilanteeseen Ukrainase on asettanut yhteisen tavoitteen lahjoittaa 100 000 dollaria UNICEF Kanadaan sitoumuksesta 50 000 dollaria yrityslahjoitus ja lahjoitusohjelma WELL-tiimin jäsenten ja WELLin toimitusjohtajan välillä.

Yhtiö on kutsunut koko työntekijöiden, työtovereiden ja konsulttien verkostonsa, johon kuuluu maailmanlaajuisesti yli 2 500 tiimin jäsentä, lahjoittamaan tähän tarkoitukseen. WELL Healthin toimitusjohtaja Hamed Shahbazi vastaa henkilökohtaisesti ensimmäistä 25 000 dollaria WELLin oman tiimin jäsenten lahjoituksista tavoitteena ylittää vähintään 100 000 dollaria yhteisenä panoksena WELLille ja sen tiimin jäsenille. Lahjoitukset edistävät pyrkimyksiä tukea 7,5 miljoonaa ukrainalaista lasta, jotka ovat loukkaantuneet tai saattavat olla välittömässä vaarassa.

Shane SabatinoWELLin henkilöstöpäällikkö sanoi: “On selvää, että olemme todistamassa humanitaarista katastrofia Ukraina varsinkin mitä tulee haavoittuvimpiin aiheisiin, vahingon tielle jääneisiin lapsiin. WELL Health Technologies on solidaarinen Ukrainan kansalle ja tukee UNICEFin kipeästi kaivattuja humanitaarisia toimia.”

WELL ymmärtää, että nämä ovat haastavia aikoja kaikille ja että tämä kriisi on tulossa Ukraina voi myös vaikuttaa omiin WELL-tiimiimme, erityisesti niihin, joilla on perhe ja ystävät Ukraina. Joten yhteistyössä Focus Mental Wellnessin, WELL Ventures -yrityksen kanssa, WELL tarjoaa lisärahoitusta tukeakseen työntekijöitään, terveydenhuollon tarjoajia ja konsultteja Kanada saada oikea-aikaisesti ja maksutta terapiaa laillistetun lääkärin luona.

WELL on myös sitoutunut työskentelemään Kanadan viranomaisten kanssa sotaa pakenevien ukrainalaisten tukemiseksi ja tarjoamalla mahdollisuuksia työskennellä laajoissa Kanadan operaatioissamme, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, poliklinikkaverkostomme, joka on maailman suurin. Kanada.

WELL Health seisoo Ukraina. Sydämemme ovat kaikkien niiden kanssa, joihin tämä traaginen sota vaikuttaa.

WELL HEALTH TECHNOLOGIES OYJ.
Tekijä: “Hamed Shahbazi”
Hamed Shahbazi
Toimitusjohtaja, puheenjohtaja ja johtaja

Tietoja WELL Health Technologies Corp.

WELL on teknologiapohjainen terveydenhuoltoyritys, jonka yleisenä tavoitteena on vaikuttaa positiivisesti terveydenhuollon tuloksiin terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden voimaannuttamiseksi ja tukemiseksi. WELL on rakentanut innovatiivisen lääkäreiden mahdollistamisalustan, joka sisältää kattavat päästä päähän hoidon hallintatyökalut, mukaan lukien virtuaalisen hoidon ja digitaaliset potilaiden osallistumisominaisuudet sekä elektroniset sairaustiedot (EMR), tulojen syklin hallinta (RCM) ja tietosuojapalvelut. WELL käyttää tätä alustaa terveydenhuollon ammattilaisten tehostamiseen sekä WELLin oman monikanavaisen potilaspalvelutarjonnan sisällä että ulkopuolella. Sellaisenaan WELL omistaa ja toimii Kanadan suurin perus- ja erikoissairaanhoitopalveluja palvelevien poliklinikan verkosto, joka tarjoaa johtavan monikansallisen, monialaisen etäterveyden palvelun. WELL on listattu julkisesti Toronton pörssissä tunnuksella “HYVIN” ja on osa TSX Composite -indeksiä. Saat lisätietoja yrityksestä vierailemalla osoitteessa www.well.company.’

SOURCE WELL Health Technologies Corp.

.

Leave a Comment