Ympäristöä ja ihmisyyttä käsitteleviä näyttelyitä Stoutissa 9. huhtikuuta asti | Dunn Countyn uutiset

Jerry Poling UW-stout

Ohiosta ja Illinoisista kotoisin olevien taiteilijoiden grafiikkaa ja maalauksia on esillä kahdessa galleriatilassa Wisconsin-Stoutin yliopistossa.

Näyttelyt, Taryn McMahonin “A Series of Entanglements” ja “Re. Tim Lowlyn Rainbow Girl, kestää lauantaihin 9. huhtikuuta Furlong Galleryssä.

Kasvonaamarit vaaditaan sisätiloissa UW-Stoutissa perjantaihin 11. maaliskuuta asti.

Gallerian pohjoisessa tilassa on monotypia- ja lasermonotypiatulosteita McMahonilta, joka on apulaisprofessori Kent State Universityn taidekoulussa Kentissä Ohiossa.

“Ihmisen vaikutus ekologioihin ja kulttuuriset ennakkokäsitykset luonnosta ovat olleet taideteokseni ensisijainen huolenaihe lähes 10 vuoden ajan”, McMahon sanoi. ”Näytössäni ”A Series of Entanglements” kerrostuvat Cuyahoga-joen rannoilta löydettyjen esineiden siluetteja. Nämä korkeatasoiset vedokset osoittavat nykyisen ihmisten ja ympäristömme välisen kietouden.

”Piirtämäni ja valokuvaamani tilat paljastavat monimutkaisia ​​vuorovaikutuksia ihmisen ja ei-ihmisen välillä. Piirustuksia ja valokuvia käsitellään ja suodatetaan digitaalisten ja käsintehtyjen painoprosessejen kautta sekamediateoksien tuottamiseksi paperille ja installaatioille. Kun katsojat kävelevät installaatioiden ympärillä, he siirtyvät kuvallisesta kuvasta veistokselliseen esineeseen; niiden rakenteellisuus paljastuu. Teokseni sekä installaatiossa että kaksiulotteisuudessa liikkuvat todellisen ja keinotekoisen, maiseman ja rakentamisen välillä”, hän sanoi.

Ihmiset lukevat myös…

McMahon piti virtuaalisen esityksen 3. maaliskuuta osana UW-Stout’s School of Art and Design Speaker -sarjaa, jossa tutkittiin, kuinka taide on ruokkinut ja muokannut luonnonfantasioita.

Gallerian etelätilassa on maalauksia Lowlylta, Chicagon alueen taiteilijalta, kuraattorilta, muusikolta ja opettajalta, joka on ollut North Park Universityn yhteydessä gallerian johtajana, professorina ja taiteilijana.

Lowlyn työn keskeinen aihe on hänen vuonna 1985 syntynyt tyttärensä Temma, jolla on aivovamma ja spastinen quadriplegia.

“Tämän projektin teokset keskittyvät kaikki yhteen naiseen, tyttäreni Temmaan, joka – visuaalisten assosiaatioiden perusteella tunnettuihin taideteoksiin – sijoittuu merkitykselliseksi ihmiseksi: ehkä jopa jonkinlaiseksi “supersankariksi”, Lowly sanoi.

“Katsojan mahdollinen käsitys siitä, että kuvattu henkilö on “persoonallisesti erilainen”, monimutkaistaa tavanomaisia ​​odotuksia vallasta, tahdosta ja inhimillisestä merkityksestä”, Lowly lisäsi ja huomautti, että termiä “persoonallisesti toinen” käytetään “ongelmallisen ja harhaanjohtavan luokittelun” sijaan. “syvästi vammainen”.

UW-Stout’s School of Art and Design tarjoaa seitsemän kuvataideohjelmaa, mukaan lukien suunnittelun maisterintutkinto. Ensimmäisen vuoden SOAD-opiskelijat aloittavat Pre-Bachelor of Fine Arts -ohjelman, joka on portti BFA-tutkintoon. Yliopisto tarjoaa myös taiteen hallinnon ja yrittäjyyden BS-tutkinnon.

.

Leave a Comment