Aamukatsaus: Angelenosin mielenterveys, pesäpallokausi ja päivävaellus + jooga

Ghyvää huomenta, LA On maaliskuun 11.

Viimeisten kahden vuoden aikana monet angelenot ovat korostaneet äänensä väkivallattoman ja mitatun väliintulon tukena mielenterveyskriisien kokeville ihmisille, mikä on kääntänyt suunnan vuosikymmeniä jatkuneesta poliisin osallistumisesta. Nyt LA:n julkinen kirjasto liittyy tähän kuoroon.

Kirjaston ylläpitäjät soittivat organisaatioille, jotka voivat tarjota mielenterveys- ja/tai sosiaalipalveluja paikan päällä tarpeen mukaan. Puhuessaan kollegani Robert Garrovan kanssa LAPL:n kirjastoelämystoimiston johtaja Karen Pickard-Four sanoi toivovansa, että ohjelma antaa mielenterveysongelmista kärsiville henkilöille mahdollisuuden hoitaa asiantuntevia ammattilaisia.

“Yritämme saada poliisia vähemmän mukaan” sanoi Pickard-Four. ”Jos joku on kriisissä, se voi joskus aiheuttaa välikohtauksen ja Paras henkilö hoitaa asian on mielenterveystyöntekijä.”

Tietoja The Morning Briefistä

  • Morning Brief -uutiskirje lähetetään aamuisin maanantaista perjantaihin. Tilaa, niin saat sen postilaatikkoosi.

Ohjelma liittyy kasvavaan liikkeeseen lähettääkseen aseettomia reagointiryhmiä tällaisiin kriiseihin. LA County on ottanut käyttöön Terapeuttinen kuljetusohjelma vuodesta 2020 lähtien, ja LA:n kaupunki liittyi äskettäin tähän pyrkimykseen. Culver City, Huntington Beach ja muut SoCal-kunnat ovat seuranneet esimerkkiä.

Tällä hetkellä LAPL ajaa ohjelmaa keskuskirjastostaan ​​LA:n keskustassa, joka tarjoaa “yhden luukun” kodin ulkopuolella oleville Angelenosille apua Medi-Cal-ilmoittautumiseen, työllistämiseen, mielenterveyspalveluihin ja muihin palveluihin.

Pickard-Four haluaisi, että ohjelmaa laajennetaan ja mielenterveystyöntekijät olisivat saatavilla myös lyhyellä varoitusajalla.

“Kuvittelemme kriisissä olevien ihmisten auttamista”, hän sanoi, ” aivan kuten autamme kaikkia muita.”

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja LA:n tapahtumista, ja pysy turvassa siellä.

Mitä muuta sinun on tiedettävä tänään

Ennen lähtöä…Tämän viikon ulkoilmavalinta: Päivävaellus + Jooga joella

Tämä polku näyttää koilliseen San Gabriel -vuorilta Glendora Ridge Mtwy -reitiltä Glendoran, CA:n juurella.

Liity Root 2 Rise Yogaan ja vietä päivä vaellusta ja joogaa Angelesin kansallismetsässä sunnuntaina. Ensin teet noin viiden mailin kohtuullisen vaelluksen. Sitten vaelluksen käännekohdassa on tunnin mittainen joogaharjoitus meditaatiolla ja metsäkylvyllä (shinrin yoku). Rauhoitu ja kardiosi yhdellä iskulla.

Tai voit: Uppoutua Gustav Klimtin taiteeseen. Juhli 40-vuotispäivää Asia. Hanki funky Delfeayo Marsalisin ja Uptown Jazz Orchestran kanssa. Syö ja juo sulkeaksesi RE:her-festivaalin. Ja enemmän.

Auta meitä peittämään yhteisösi

  • Onko sinulla jotain, mitä olet aina halunnut tietää Etelä-Kaliforniasta ja ihmisistä, jotka kutsuvat sitä kodiksi? Onko sinulla jokin ongelma, jonka haluat meidän käsittelevän? Kysy meiltä mitä tahansa.

  • Onko sinulla vinkkejä uutisista, joita meidän pitäisi kaivaa syvemmälle? Kerro meille.

Leave a Comment