Bears viimeistelee sopimuksen lähettääkseen star pass rusher Khalil Mackin Chargersille luonnosvalintoja varten

Chargers seurasi aiemmin tällä viikolla, kun heidän AFC West -kilpailijansa Broncos teki pre-free-agenttiroiskeen, ja kuulemma suostui ostamaan Seahawksin pelinrakentaja Russell Wilsonin menestyskaupalla. Torstaina Los Angeles vastasi omalla liikkeellään ja lähestyi sopimusta tähti Bears pass rusher Khalil Mackin kanssa CBS Sportsin NFL:n sisäpiiriläisen Jason La Canforan mukaan. Chargers luovuttaa vuoden 2022 toisen kierroksen valinnan ja vuoden 2023 kuudennen pelaajan Chicagolle osana ehdotettua vaihtoa.

LA:n odotettiin olevan markkinoilla nelinkertaista Pro Bowleria Joey Bosaa vastaan, ja Mack antaa heille yhden pelin taitavimmista reunapuolustajista. Jälkimmäisen, nelinkertaisen All-Pron ja entisen vuoden puolustavan pelaajan, on läpäistävä fyysinen ja todennäköinen uusinta loppu sopimuksestaan ​​ennen kuin hänen vaihtonsa Chargersille voidaan viimeistellä. kirjoittanut NFL Media. Kauppoja ei voida tehdä virallisiksi ennen liigavuoden alkua, 16. maaliskuuta.

31-vuotias Mack, entinen Raidersin kokonaisvalintanumero 5, ei ole julkaissut räikeitä säkkien loppusummaa viime vuosina. Hän on pelannut kolme kautta peräkkäin ilman kaksinumeroisia lukuja ja päätti vuoden 2021 vain kuudella, mikä on toiseksi alhaisin arvosana. hänen uransa. Mutta hän rajoittui vain seitsemään otteluun jalkaleikkauksen vuoksi. Muuten vaikuttava veteraani on ollut yksi NFL:n vakaimmista pass rushereista. Hän on kirjannut kuusi peräkkäistä Pro Bowl -nyökkäystä vuosina 2015-2020 ja pelannut seitsemän vuotta peräkkäin yli tusinalla QB-osumalla. Hän teki uransa huipussaan 15 säkkiä Raidersissa vuonna 2015 ja kirjasi 12,5 Bears-debyyttinsä aikana kolme vuotta myöhemmin, kun Chicago osti hänet osana tuottoisaa valintavaihtoa, mukaan lukien kaksi ensimmäisen kierroksen pelaajaa.

Mackilla, joka pelasi Chargersin nykyisen valmentajan Brandon Staleyn alaisuudessa Chicagossa 2017-2018, on sopimus kaudelle 2024. Hän joutuu maksamaan 30,2 miljoonaa dollaria vuonna 2022, mikä on toiseksi suurin cap-hitti kaikkien edge rushereiden joukossa, vain Steelersin TJ Watin jälkeen, vaikka tämä luku todennäköisesti putoaa hänen uuden tiiminsä, Chargersin, kanssa käytyjen neuvottelujen seurauksena.

SportsLinen Stephen Oh ennustaa Chargersin saavan suuren lisäyksen vuoden 2022 kertoimiin – runkosarjan voitoista Super Bowl -mahdollisuuksiin – pelkästään Mackin lisäyksen myötä. Hänellä on LA:n voittojen kokonaissumma hyppäämässä 8,8:sta 9,5:een – ero 0,7 voittoon – ja joukkueen pudotuspeleissä mahdollisuudet hypätä 12,9 % kaupan seurauksena.

“On harvinaista, että ei-QB:t, jopa tähdet, saavat enemmän kuin 0,5 voittoa”, Oh sanoo, “mutta Mackin ja Bosan yhdistelmän pitäisi olla melko hallitseva olettaen, että molemmat pysyvät terveinä.”

Leave a Comment