Ben Simmons ja Kyler Murray ovat Chris Broussardin “Under Duress” -luettelon otsikoissa

Yhdistelmä vilkasta NFL offseason, NBA:ta runkosarjan viimeinen venytys, MLB draama, ja March Madness sulautuu yhteen luodakseen yhden kiehtovan ajanjakson urheilumaailmaan.

Urheilijat, valmentajat ja johtajat tuntevat paineen useista eri kulmista, eikä se lannistu lähiaikoina.

Ja vaikka mainittu paine on lukemattoman runsas, sen vaikutus on joihinkin suurempi kuin toisiin.

“First Things First” -juontajan Chris Broussardin mukaan nämä ovat viisi parasta urheilulukua tällä viikolla.

Ben Simmons ja Kyler Murray ovat Chris Broussardin Under Duress -listalla I FIRST THINGS FIRST

Ben Simmons ja Kyler Murray ovat Chris Broussardin Under Duress -listalla I FIRST THINGS FIRST

Kuka on ankara urheilumaailmassa?

5. arizonan kardinaalit QB Kyler Murray

Näkymä: Osa Kyler Murrayyn kohdistuneesta paineesta on hänen omaa tekoaan. Cardinalsin QB on ollut uskomattoman aktiivinen sosiaalisen median maailmassa ja käynnistänyt kysymysten myrskyn, kun hän poisti kaikki Cardinalsiin viittaavat kuvat Instagram-tililtään. Vain muutamaa päivää myöhemmin Murrayn agentti vahvisti asiakkaansa toiveen uudesta sopimuksesta julkaisemalla lausunnon, jossa hän kehotti joukkuetta täyttämään Murrayn toiveet ennen liigavuotta.

Sittemmin useat Murrayn QB-veljet ovat allekirjoittaneet sopimuksia aiempien joukkueidensa kanssa tai siirtyneet uusiin joukkueisiin. Mutta K1 pysyy ilman uutta sopimusta.

Broussardin ajatuksia: “Murrayn oletetaan nauttivan toisen Pro Bowlinsa saavutuksesta, jolloin Cardinals pääsi pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen. Sen sijaan hän on sotkeutunut. Olemme saaneet ilmoituksia organisaatiossa olevista ihmisistä, jotka sanovat olevansa itsekäs , hän ei ole johtaja. Hänen agenttinsa esittää tämän oudon julkisen sopimuksen vaatimuksen kirjeessä, jonka hän julkaisee sosiaalisessa mediassa. Ja nyt on raportoitu, että Kyler Murray ei vain halua sopimusta jatkoa ennen ensi kautta, hän haluaa sen ennen huhtikuuta luonnos.”

4. Washingtonin komentajat QB Carson Wentz

Näkymä: Tämä kausi Washingtonissa saattaa olla Carson Wentzin viimeinen mahdollisuus lunastaa. Hänet tuotiin Indianapolisiin viime kaudella joukkueen tulevaisuuden QB:ksi, mutta tämä suunnitelma meni nopeasti takaisin runkosarjan lähellä tapahtuneen pettymyksen jälkeen, joka nosti Indyn pudotuspelien ulkopuolella.

Coltsin viimeinen tappio: Kauden suurin yksittäinen järkytys, joka oli järkyttävä romahdus kaksivoittoiselle Jaguarsille. Tappio maksoi Coltsille kauden, ja Wentz maksoi hänen asemansa joukkueen pitkäaikaisena aloittajana.

Broussardin ajatuksia: “Tämä on viimeinen mahdollisuutesi, Carson, vahvistaa itsesi aloittelijana tässä liigassa. Jos et saa sitä valmiiksi, tulet olemaan varmuuskopio loppuurasi ajan.”

3. Seattle Seahawks päävalmentaja Pete Carroll, GM John Schneider

Näkymä: Russell Wilson ulos. Pete Carroll – no, edelleen paikalla. Seahawksin päällikkö on aloittamassa 12. kauttaan joukkueen ruorissa, mutta hän on varmaminäy sai hänen työnsä loppua sen jälkeen, kun joukkueen tiet erosivat hänen vuoden 2013 Super Bowl -voittajiensa ainoasta jäljellä olevasta jäsenestä: Wilsonista ja Bobby Wagnerista.

Seattle on ollut hiljainen liigan pudotuspeleissä jo jonkin aikaa, ja heidän temppunsa tehdä lisää melua tammikuussa muuttui juuri niin paljon vaikeammaksi ilman Wilsonia. Uudelleenrakennuskausi alkaa nyt Hawksilla, mutta miten Carroll ja toimitusjohtaja John Schneider asettavat perustavat kulmakivet onnistuneelle uudelleenkäynnistykselle?

Broussardin ajatuksia: “Ei ole koskaan hyvä vaihtaa tulevaa Hall of Fame -pelinrakentajaa, joka on vielä parhaassa iässään. Sinulla on kolme melko hyvää pelaajaa, sinulla on viisi melko hyvää draft-valintaa. Mitä aiot tehdä. Heillä ei ole suunnitelmaa B. Drew Lock ei voi olla vastaus, ja Schneiderin luonnostelu noin viiden viime vuoden aikana on ollut kunnossa. En ole vakuuttunut, että heidän rakentaminen uudelleen valmentajalla, joka on 71-vuotias syyskuussa on oikea tapa tehdä.”

2. Los Angeles Lakers vartija Russell Westbrook

Näkymä: Russell Westbrook oli avoin tunteistaan ​​Lakersin tappion jälkeen San Antoniolle maanantaina. Ja kirjoittamattoman urheilijan menestyksen käsikirjassa heikkouden osoittaminen missä tahansa muodossa on ensimmäinen pääsynti.

Broussardin ajatuksia: “Tämä on ilmeisesti vuosi helvetistä Westbrookille. Mutta nyt hänen vaimonsa ja poikansa ovat mukana tässä. Ja inhimillisellä tasolla saan hänet vaatimaan myötätuntoa. Mutta kun olet julkisuuden henkilö, tämä saattaa tulla alueen mukana. . Sinua saatetaan pilkata, sinua saatetaan pilkata. Ja nyt, millä tahansa tieareenalla, jolle hän menee, fanit voivat ottaa sen vastaan ​​ja alkaa serenoida häntä “Westbrick”-lauluilla.”

1. Brooklyn Nets vartija Ben Simmons

Näkymä: Hän palasi! No tavallaan. Ben Simmons palaa veljellisen rakkauden kaupunkiin ja esiintyy todennäköisesti Wells Fargo Centerissä ensimmäistä kertaa vuoden 2021 jälkikauden jälkeen torstai-iltana. Ja jos Simmons näyttää kasvonsa, Philadelphia-fanit näyttävät varmasti kaikki tunteensa häntä kohtaan koko yön.

Simmons ei pelaa ottelussa (hän ​​on edelleen kipeänä), mutta hän saattaa tuntea enemmän painetta kuin kenelläkään aktiivisella pelaajalla kentällä kuukausia kestäneen välikohtauksen jälkeen, joka edelsi hänen poistumistaan ​​Phillystä.

Broussardin ajatuksia: “Olen pelannut NBA:ta 26 vuotta. En koskaan muista, että olisin odottanut niin paljon pelaajan paluuta kaupunkiin, jossa hän pelasi, vaikka hän ei edes pelaa. Pelkästään penkillä katuvaatteissa oleminen on valtavaa. . Osa minusta luulee, ettei hän ole edes penkillä. Mutta hänen on oltava penkillä. Tässä on kyse motivaatiosta. Ota paras, mitä Phillyn fanit voivat antaa sinulle, koska jos hän ei näy Hänen joukkuetoverinsa kyseenalaistavat hänen sydämensä ja sitkeydensä. Uskon, että se on iso askel hänelle henkisesti, jos hän menee sinne ja hoitaa sen.”


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment