Bend-Redmond Habitat for Humanity saa 5 000 dollarin apurahan First Storylta

BEND, malmi. (KTVZ) – Bend-Redmond Habitat for Humanity on saanut 5 000 dollarin apurahan First Storylta auttaakseen asunnonomistajia ostamaan pesukoneita ja kuivausrumpuja Quince Townhomesista Redmondissa.

“Hayden Homesilla on kunnia tukea Habitat for Humanityä First Story Community Giving Grant -apurahalla. Yhdessä rakennamme vahvaa yhteisöä Habitatin kaltaisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen avulla, jotka tarjoavat ahkeralle perheelle oleellisia tarvikkeita menestyäkseen”, sanoi Tom Bennett, aluejohtaja.

Quince Townhomes -projekti tarjoaa kohtuuhintaisen asunnon 10 vähätuloiselle perheelle. Ohjelmaperheet ansaitsevat 40-80 % alueen mediaanituloista, ja he ovat suorittaneet (keskimäärin) 12 kuukautta asunnon- ja talousneuvontaa ja koulutusta. Habitatin ohjelman suorittavat perheet on varautunut asunnon taloudellisiin vastuisiin, mukaan lukien säästöjen rakentaminen ja muuttokuluihin varautuminen, kodin ylläpito ja korjaukset.

Vaikka Habitat toimittaa ja asentaa peruslaitteita uusiin koteihin, tämä ei sisällä pyykinpesulaitteita. Tämä apuraha auttaa kaikkia 10 asunnonomistajaa pesukoneiden ja kuivausrumpujen hankinnassa. Paljon enemmän kuin laitteiden tarjoaminen, tämä apuraha tarjoaa myös perheille ihmisarvon, joka liittyy turvallisiin, edullisiin ja luotettaviin pesulapalveluihin.

”Kodin arvo ylittää seinien ja katon; se sisältää elämän sekä itsestään ja perheestä huolehtimisen perusteet. First Storyn pyykinpesukoneiden tuki antaa näille kodin omistajille mahdollisuuden hallita puhtaiden vaatteiden perusmukavuutta, ja joillekin näistä perheistä se on ensimmäistä kertaa elämässään”, sanoi Mellissa Kamanya, Bend-Redmond Habitat for Humanityn johtaja. apurahojen hallinnasta. ”First Storyn oma missio perustuu kohtuuhintaisten asuntomahdollisuuksien tarjoamiseen ahkeralle perheelle. Antamalla taloudellista tukea upeille organisaatioille, kuten Habitat for Humanity, pystymme toteuttamaan visiomme ja auttamaan muita voittoa tavoittelemattomia järjestöjä toteuttamaan omansa”, sanoi Kisky Holwerda, liiketoiminnan kehityspäällikkö.

Bend-Redmond Habitat for Humanity suunnittelee saavansa valmiiksi Quince Townhomes ja toivottaa 10 perhettä uusiin koteihinsa tänä vuonna.

Tietoja Bend-Redmond Habitat for Humanitysta

Bend-Redmond Habitat rakentaa voimaa, vakautta ja omavaraisuutta tarjoamalla kohtuuhintaisia ​​asuntoja perheille ja yksityishenkilöille Bendissä ja Redmondissa. Olemme omistautuneet muuttamaan elämää tuomalla ihmiset yhteen, jotta voimme muuttaa yhteisöjämme kohtuuhintaisten asuntojen avulla. Vuodesta 1989 lähtien Bend-Redmond Habitat on rakentanut 175 kotia ja korjannut 146 muuta, mikä on tarjonnut yli 1000 lapselle ja aikuiselle turvallisen, turvallisen ja terveen kodin. bendredmondhabitat.org 541.385.5387.

Leave a Comment