Bomani Jones: aivourheilututkija jättää asiat myöhään HBO:lle | Yhdysvaltain urheilu

Oliko rahapelialan sängyssä vain osa NFL:n omistajien suunnitelmaa saada takaisin miljoonia lahjakkuuksien palkkoja? Pyydän Calvin Ridleytä, jolla on erityisen rankka viikko.

Maanantaina liiga jätti Atlanta Falconsin tähtipelaajan sivuun kaudelle 2022 sen jälkeen, kun sisäinen tutkimus paljasti, että Ridley oli lyönyt vetoa peleistä viiden päivän aikana viime marraskuun lopulla. Uutisten jälkeen Ridley myönsi lyöneensä 1500 dollaria. Hänen oli määrä ansaita 11 miljoonaa dollaria tänä syksynä.

Jos tämä ei ole uhkapelaamisen pahin tappio, se on varma merkki heikentyneestä harkintakyvystä. Älä välitä siitä, että Ridley sanoo, ettei hänellä ole uhkapeliongelmia. “Kyllä sinä selvästi teet!” Bomani Jones karjuu. ”Se on eri keskustelu, onko sinulla riippuvuus. Mutta ongelma? Ongelma on se, miksi olemme kaikki täällä.”

Sinun olisi vaikea nimetä asiantuntijaa, joka soveltuisi paremmin käsittelemään tätä tarinaa kuin Jones. Urheilututkijan ja terävän kulttuurikriitikon lisäksi 41-vuotias asiantuntija on myös erittäin mukaansatempaava. Nyt sen lisäksi, että hän on työskennellyt pitkään ESPN:ssä – jossa hän erottuu pitkästä muodostaan, vivahteikas televisio-, radio- ja podcast-juontajana – Jones toimii HBO:ssa isännöimässä uutta myöhäisillan Game Theory -ohjelmaa, joka debytoi. Sunnuntaina. Suunnitelmana on viedä hänen hittipodcastinsa The Right Time rento infotainment-tunnelma premium-kaapeliin – jossa Emmy-voittaja liittyy raskaansarjan korttiin, joka sisältää paljon ihailtua urheilulähettelijää Bob Costasta ja pöyhkeä haastattelija Bryant Gumbel. Puhu uhkapelistä.

Ajatusta urheiluaiheisesta tv-satiirista, joka on mallinnettu The Daily Shown mukaan, on kokeiltu kerta toisensa jälkeen. Edesmennyt Norm Macdonald näki puolituntisen Comedy Central -sarjansa, Sports Show’n, joka peruttiin yhdeksän jakson jälkeen vuonna 2011. Vuonna 2017 ESPN investoi voimakkaasti käynnistääkseen uudelleen klo 18.00 SportsCenter-korttelinsa älykkäiden aleck-kirjoittajien Jemele Hillin ja Michael Smithin ympärillä, ja se oli tarkoitettu vain verkon johtajille. luopua tästä yrityksestä jyrkän luokituksen laskun jälkeen, joka alkoi siitä, että Hill valitsi Twitter-taistelun Donald Trumpin kanssa. Jopa Snoop Dogg ja Kevin Hart kokeilivat muotoa Tokion olympialaisten aikana Peacockille ennen kuin he lopulta jättivät urheilulajit kokonaan Ridiculousness-tyylisestä kohokohtashowstaan.

Vuosikymmeniä Dan Patrickin ja Keith Olbermannin kaarijuoksun ankkuroimisesta ESPN:n “Big Showssa” on selvää, että urheilun parodioiminen on paljon vaikeampaa kuin miltä se näyttää. “Urheilufanit ottavat nämä asiat todella vakavasti”, Jones sanoo. “Et aio tulla tänne vain purkamaan vitsejä. He tarvitsevat sen joltakulta, jonka he ottavat vakavasti.”

Harvat ESPN-persoonallisuudet selviävät järkevämmin kuin Jones, Atlantassa syntynyt, Houstonissa kasvanut yliopistoprofessorien poika, jolla on taloustieteen maisterin tutkinto ja jonkin aikaa tohtorin tutkinto. Sillä välin hän sai suuren tauon ESPN.com-sivustolla kolumnistina Page 2 -kulttuurisuuntautuneessa vertikaalissa, jossa esiteltiin narratiivisia tietokirjallisuuden mestarit David Halberstam ja Ralph Wiley ja joka aloitti myös Bill Simmonsin uran. (“Unelmatyöni siinä vaiheessa”, Jones sanoo.) Kun ESPN antoi hänen kävellä vuonna 2007, Jones keikkaili urheilukeskusteluradiokentällä Pohjois-Carolinan tutkimuskolmiossa ennen oman ohjelmansa, The Morning Jonesin käynnistämistä. Tämä sai hänet kiertämään ESPN:n mielipidepohjaisten viikoittainen uutisohjelmien iltapäivälohkoa, jotka myös yrittävät vaeltaa vakavan ja typerän välillä. Sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt panelistinä Around the Hornissa ja näytellyt yhdessä Miami Heraldin urheilukolumnistin-cum-radio-juontaja Dan Le Batardin ja hänen isänsä kanssa Highly Questionable-sarjassa, Jones napsautettiin johtamaan kokeellista keskusteluohjelmaa nimeltä High Noon. joka kamppaili erottuaan kahden vuoden jälkeen.

Tämä pakotti Jonesin takaisin radiojuurilleen, mutta The Right Time -sarjan juontajana, joka on kolme kertaa viikoittainen kihlasuoritus, joka löytää Jonesin riffaamaan suuria otsikoita, luomaan laajempia yhteyksiä kulttuurikysymyksiin ja ymmärtämään kaikkea siltä väliltä. rakasti häntä entiselle ESPN-pomolle John Skipperille. “Hän uskoi, että minulla oli melkoinen lahja olla provosoiva joutumatta vaikeuksiin”, Jones muistelee.

Sillä välin hänen äskettäiset HBO:n panokset yhdessä Costasin kanssa Back on the Record -elokuvassa valmistivat Game Theorya, joka saa kuuden viikon kokeilujakson. Aseistettuna tuottajien (kaikkivaltias Adam McKay) ja kirjailijoiden (entinen Deadspin-toimittaja Tommy Craggs) muodostama räjähdysryhmä, ohjelma toivoo tarjoavansa ikkunan Jonesin erityiseen tapaan tarkastella ja ajatella urheilua. Jones ymmärtää paremmin tämän tehtävän vaikeuden ja antaa esitykselle armon muotoutua luonnollisesti. “Jotkut asiat ovat hyviä huoneessa, mutta eivät sovellu hyvin”, hän sanoo. ”Ja kun näet, että se ei ole hyvä sovelluksessa, siirryt johonkin muuhun. Paine ei liity tuon idean arvokkuuteen. Paine tulee, jos et usko, että sinulla ei ole toista.”

Rauhoittavasti se ei ole ongelma täällä. Mitä tulee Jonesiin, älykkäitä ideoita on aina tarjolla. Ja HBO:n arvioitavissa olevien urheilujuhlien ja Jonesin moitteettoman aseman välillä ajattelevan fanin urheilututkijana, sinun on oltava Ridley-luokan hölmö, etkä anna Game Theorylle urheilumahdollisuutta.

Leave a Comment