Brittiläiset eteläaasialaiset jalkapallossa: Sky Sports ja Sporting Equals tekevät yhteistyötä lisätäkseen tietoisuutta ja innostaakseen | Jalkapallo-uutisia

Sky ilmoittaa tänään kumppanuudesta Sporting Equalsin kanssa tukeakseen hyväntekeväisyysjärjestön pyrkimystä innostaa brittiläisille eteläaasialaisille lisää mahdollisuuksia jalkapallossa.

Yhteistyö on osa Skyn ​​30 miljoonan punnan sitoumusta torjua systeemistä rasismia ja vaikuttaa yhteisöihin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja sen myötä Sporting Equals saa kuusinumeroisen lahjoituksen osana alkuperäistä kumppanuutta.

Kumppanuus johtuu yhteisestä halusta auttaa torjumaan aliedustusta poistamalla joitain esteitä, jotka vaikuttavat brittiläisten Etelä-Aasian jalkapallolahjojen osallistumiseen ja etenemiseen erityisesti naisten pelissä.

Aktiiviset elämät Tutkimustiedot ovat jatkuvasti osoittaneet, että eteläaasialaiset naiset ovat maan vähiten fyysisesti aktiivinen ryhmä, ja vain 0,3 prosenttia Englannin naisten jalkapallon ylimmän sarjan, FA Women’s Super Leaguen, pelaajista on kotoisin brittiläisestä Etelä-Aasian yhteisöstä.

Eteenpäin Sky ja Sporting Equals tekevät yhteistyötä lisätäkseen tietoisuutta ja valistaakseen yleisöä tästä aiheesta, tekevät yhteistyötä muiden sidosryhmien kanssa luodakseen mahdollisuuksia kyvyille kukoistaa ja tukeakseen osallistumista peliin.

Sky Sportsin toimitusjohtaja Jonathan Licht sanoi: “Sky Sports on ylpeä voidessaan tarjota alustan, joka auttaa inspiroimaan Etelä-Aasian yhteisöä lisää mahdollisuuksia osallistua jalkapalloon.

“Yhteisesti pyrimme lisäämään tasa-arvoa urheilussa, ja Euroopan suurimmana urheilulähetystoiminnan harjoittajana meillä on hyvät mahdollisuudet korostaa aliedustusta pelissä ja käyttää alustojamme muutoksen edistämiseen tällä alalla.

“Sky Sports Newsin viimeisen vuoden aikana tekemän erinomaisen työn pohjalta kumppanuus Sporting Equalsin kanssa on askel eteenpäin sitoutumisessamme varmistaa, että sisältömme edustaa kaikkia yleisöjä.”

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

Katso takaisin piirteitämme brittiläisistä eteläaasialaisista englantilaisessa pelissä

Sporting Equalsin toimitusjohtaja Arun Kang OBE sanoi: “Sporting Equalsilla on ilo tehdä yhteistyötä Skyn ​​kanssa tässä tärkeässä työssä, joka on merkittävä askel kohti Etelä-Aasian yhteisöjen osallistumista ja juhlimista jalkapallon parissa poistamalla vanhentuneet ja negatiiviset stereotypiat innostaakseen seuraavan sukupolven pelaajia, valmentajia ja jalkapallojohtajia.

“On elintärkeää tuoda esille elinkelpoisia roolimalleja, mitä teemme tämän projektin kautta esittelemällä jalkapallon lähettiläitä, erityisesti Etelä-Aasian naisia ​​kaikkialla yhteisön ympäristössä. Tämä on erityisen tärkeää, koska osa Etelä-Aasian osallistumista jalkapalloon on niin vähän. ovat onnistuneet pääsemään urheilun huippupoluille.

Käytä Chrome-selainta helppokäyttöisemmälle videosoittimelle

Arun Kang sanoo, että Sky Sportsin ja Sporting Equalsin kumppanuus on loistava mahdollisuus brittiläisille eteläaasialaisille jalkapallossa

“Tämä Etelä-Aasialaisten roolimallien ja lähettiläiden esittely pyrkii inspiroimaan ja luomaan yhteyden laajempiin Etelä-Aasian yhteisöihin, jotta hekin voivat tuntea olevansa paikkansa urheilussa.

“Osa tästä projektista pyrkii myös kouluttamaan jalkapallojärjestöjä Etelä-Aasian yhteisöissä esiintyvistä monista lahjakkuuksista. Eteläaasialaisista ja heidän kyvyistään ja lahjakkuudestaan ​​on edelleen monia negatiivisia ja vääriä ennakkokäsityksiä.

“Skyn tuella tämän kumppanuuden kautta pyrimme ratkaisemaan tämän ongelman ja osoittamaan eteläaasialaisten todelliset kyvyt jalkapallossa.”

Sporting Equals on riippumaton voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on edistää etnistä monimuotoisuutta urheilu- ja liikuntasektorilla.

Sen tehtävänä on edistää kaikkien aliedustettujen yhteisöjen ottamista mukaan urheiluun ja fyysiseen toimintaan, mikä auttaa lisäämään osallistumista ja parantamaan näiden yhteisöjen pitkän aikavälin mahdollisuuksia ja terveysvaikutuksia sekä kasvattamaan eliittitason kykyjä.

Britit eteläaasialaiset jalkapallossa

Lisää tarinoita, ominaisuuksia ja videoita saat vierailemalla uraauurtavalla Etelä-Aasialaiset jalkapallossa -sivullamme osoitteessa skysports.com ja pysy kuulolla Sky Sports -uutisista ja Sky Sports -digitaalialustoillamme.

Leave a Comment