Habitat for Humanity of Greater Bangor julkistaa uuden toiminnanjohtajan

BANGOR – Habitat for Humanity of Greater Bangorilla on ilo ilmoittaa Melissa Hustonin uudeksi toimitusjohtajaksi. “Olen aina ihaillut Habitat for Humanity -organisaatiota ja olen innoissani tästä mahdollisuudesta olla aktiivisesti mukana sen tulevaisuudessa”, hän sanoi. ”Edullinen asunto on yhä kiireellisempi haaste kaikkialla maassa, eikä Maine ole poikkeus. On jännittävää olla osa Habitatin ainutlaatuisia ratkaisuja.”

Huston on ollut aktiivinen jäsen Bangorin alueellamme yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hänen kokemuksensa resurssien kehittämisestä, varainhankinnasta, yhteisön osallistumisesta ja strategisesta suunnittelusta ovat juuri sitä, mitä tarvitsemme laajentaaksemme kapasiteettiamme auttaaksemme useampia ihmisiä rakentamaan tulevaisuutta.

Huston on ollut useiden paikallisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen palveluksessa, mukaan lukien Community Health and Counseling, Maine Adoption Placement Service ja St. Joseph Healthcare. Viimeiset 10 vuotta hän työskenteli osavaltionlaajuisessa nälänhätäjärjestössä Good Shepherd Food Bankissa, jossa hän toimi kehittyvissä tehtävissä sen kehitystiimissä. Tärkeänä lahjapäällikkönä hän näytteli pääroolia onnistuneessa 5 miljoonan dollarin pääomakampanjassa Food Bankin äskettäin rakennetussa Hampdenin jakelukeskuksessa.

Leave a Comment