Habitat for Humanity suunnittelee Greenportin kotiin

Habitat for Humanity on tulossa Greenportiin, ja suunnitelmissa on rakentaa kylään kahden makuuhuoneen koti.

Järjestö tarjoaa edullisia asunnon mahdollisuuksia pienituloisille perheille. Asuntolainan tuotto takaisin Habitat for Humanityyn kohtuuhintaisten asuntojen rakentamista varten. Habitat Suffolkin toimitusjohtaja Lee Silberman sanoi, että 324 Johnson Court siirrettiin Habitat for Humanitylle loka- tai marraskuussa 2021 vuosia kestäneiden keskustelujen jälkeen.

“COVIDin vuoksi kesti vielä kaksi vuotta, ennen kuin varsinainen siirto tapahtui. Joitakin ongelmia oli, koska tämä tontti on erittäin pieni ja kaupunki joutui luopumaan pienestä paperitiestä Habitatille lisätäkseen tontin, jotta siitä tulisi rakentava”, hän sanoi.

Paperitie on suunniteltu tie, jota ei ole päällystetty kaupungin tai läänin alueelle. Lahjoitettu paketti on kadun päässä, yksityisomistuksessa olevan tontin vieressä, jossa on “rautunut” mökki, Silberman sanoi. Pystyäkseen noudattamaan kaupunkisääntöjä kylän täytyi myös “todeta meille se tieosuus, joka oli suunniteltu mutta jota ei koskaan päällystetty”.

Lahjoitetulla maalla oli myös mökki, mutta se paloi noin kuuden viikon kuluttua kiinteistön siirtämisestä Habitat for Humanitylle. Roskat on siirretty ja Habitat for Humanity hakee lupaa jälleenrakennukseen tulipalon jälkeen.

Kylän pormestari George Hubbard Jr:n mukaan maa myönnettiin kylälle läänistä useita vuosia sitten kehittämistä varten. “Kylä ei koskaan kehittänyt sitä, joten annoimme sen Habitatille, jotta he voisivat kehittää sitä”, hän sanoi.

“Tarvitsemme lisää asuntoja”, Mr. Hubbard lisäsi. “Se tulee olemaan jotain, joka on edullinen ja Habitat lahjoitti materiaaleja ja tarvikkeita ja työvoimaa ja kaikkea muuta… Toivottavasti toisella perheellä on asuinpaikka Greenportissa.”

Rakentamisen on tarkoitus alkaa toukokuussa. Useimpien Habitat talojen, jotka ovat osittain vapaaehtoisten rakentamia, rakentaminen kestää 8–12 kuukautta.

Habitat-asunnon ostajien on investoitava 300 tuntia “hikipääomaa” auttamalla rakentamaan omaa kotiaan ja muita Habitat for Humanity -taloja käsirahan sijaan. Ohjelma toteaa, että tämä sisältää taloudellisen kunto- ja kodinhoitokurssit.

Näiden vaatimusten täyttäminen voi kestää vuoden, luopumalla “suurimmassa osassa” joka lauantai vuoden ajan, Mr. Silberman sanoi. – Pyrimme saamaan talon valmiiksi suunnilleen samaan aikaan, kun perheen hikipääoma valmistuu.

Hän sanoi, että keskimääräiseen taloon kuuluu yleensä noin 500 vapaaehtoista, vaikka saaren itäpuolella on vaikeampaa värvätä.

”Olemme riippuvaisia ​​siitä, että kaupungit ja läänit lahjoittavat maata Habitatille rakentamista varten. Joten valitsemme harvoin, mihin haluamme rakentaa, otamme vain meille tarjotut tontit ja rakennamme niille paikoille”, hän sanoi. Tämä on neljäs Southold Towniin rakennettu Habitat for Humanity -koti.

Mahdollisten asunnonostajien olisi pitänyt asua Suffolkin tai Nassaun läänissä viimeisen vuoden tai pidempään; sinulla on jatkuva tulonlähde viimeisen kahden vuoden aikana työpaikalla vaihdettavan etäisyyden päässä Greenportista; sinulla on 3 500 dollarin säästöjä ja mahdollisuus säästää 2 000 dollaria lisää kotia rakennettaessa; ja asunnon tarve ylikansoitettujen, korkeiden, huonosti huollettujen tai tilapäisten olosuhteiden vuoksi.

Vaikka kaikki ovat tervetulleita hakemaan, ohjelma ehdottaa odottamaan tulevia hakujaksoja, jos hakijat eivät täytä kaikkia suosituksia. Perheiden on myös täytettävä tietyt tulovaatimukset.

Hakuaika on 31. maaliskuuta. Kaikki, joilla on kysyttävää, voivat soittaa numeroon 631-422-4828 tai lähettää sähköpostia [email protected].

“Olemme todellakin ainoa ohjelma maassa ja varmasti Long Islandilla, joka tarjoaa kodin omistusmahdollisuuden perheille, jotka ansaitsevat vain 50 000 dollaria vuodessa”, Mr. Silberman sanoi. “Voit kuvitella East Endin, sinulla on kaikki usean miljoonan dollarin kartanot, mutta tarvitset silti hätäkeskukset, vapaaehtoisen palokunnan, opettajien avustajia, kotiterveysapulaisia ​​ja niin edelleen ja niin edelleen.”

Leave a Comment